|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-06-19 10:41 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
witam, chcialbym w miare tani sposob dostac sie do manchester'u lub liverpool w pierwszej polowie lipca. Widzialem ze bilety lotnicze sa juz drogie na te terminy a ja jeszcze nie wiem kiedy bede mogl wyjechac. Zaczalem sie zastanawiac nad transportem kolowym. Mozecie mi cos poradzic w tym temacie: co mam wybrac, czy istnieja jakies wyjazdy busami?,jaki przewoznik jest najlepszy?, a moze jednak lepiej ze wzggledu na czas wybrac samolot. Najlepiej gdyby wyjazd byl z warszawy. prosze o pomoc.
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-06-19 18:09 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
masz rację-nie ma już tanich przelotów do UK w tym terminie.
Ja jade do Liverpoolu autokarem firmy Sindbad-kupiłam bilet w dwie strony,open(ustalenie daty powrotu to ok.30 zł)a sam bilecik 575zł(z Krakowa ![]() podróż 28 godz(!!!)...jadę tam zarabiac wiec nie uśmiecha mi sie od razu wydawac 900 zł na samolot... w Warszawce w każdym biurze podróży znajdziesz oferty przewożników.Ja wybrałam Sindbad bo to jedna z nielicznych firm która dociera na czas-podróż nie przedłuza się do 35 godzin... powodzenia!!! |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-06-23 13:01 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Hey!ja tez jade do LIverpool Sindbadem,kiedy jedziesz?Wiesz moze czy latwo tam z praca?pozdroweczki
![]() |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-06-25 08:53 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Hej,ja jade 12.07 do Manchesteru z Warszawy autokarem. Namiary na firmę przeowzową : Agencja Turystyki Wikel ul.Chmielna 98 pok.35,00-801 Wawa t.022 620 93 71 wikel@wikel.pl,jezeli jestes posiadaczem euro 26 to za przejazd zapłacisz tylko 385 zł
Cytat: 19-06-2005, Anonim wrote: witam, chcialbym w miare tani sposob dostac sie do manchester'u lub liverpool w pierwszej polowie lipca. Widzialem ze bilety lotnicze sa juz drogie na te terminy a ja jeszcze nie wiem kiedy bede mogl wyjechac. Zaczalem sie zastanawiac nad transportem kolowym. Mozecie mi cos poradzic w tym temacie: co mam wybrac, czy istnieja jakies wyjazdy busami?,jaki przewoznik jest najlepszy?, a moze jednak lepiej ze wzggledu na czas wybrac samolot. Najlepiej gdyby wyjazd byl z warszawy. prosze o pomoc. |
|