Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Manchester » zycie jest czasem jest nim mierzone wy...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Manchester" opiekują się: Redakcja, frelcia, FREDD

Strona główna » Manchester » zycie jest czasem jest nim mierzone wypelnione zagonione

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
bellatre1

Post #1

2008-06-21 15:00:47 (4 miesiące temu)

bellatre1

Kobieta

Z nami od: 10-01-2008

heheheh....każdy patrzy na tą sama sprawę z innego punktu widzenia.Czy to jest złe -nie koniecznie.Jesteśmy inni,nie znaczy zli.
Gdy spojrzymy na szklankę napełnona w połowie wodą.Co zobaczysz?
Jedni widzą ją w połowie pustą i pomyślą za mało,inni pomyślą wystarczająco.Jeszcze inni zobaczą szklankę w połowie pełną i powiedzą fajnie mam poł szklanki wody ,ugasze pragnienie.
Tak samo jest z życiem.
Umiemy się cieszcyc tym co mamy, posiadamy,lub zawsze odczuwamy brak i wciąż gonimy za czymś....
Ja uczę się cieszyc dobiazgami i chwilami....
Miłego weekendu :-)
Z Radością i Satysfakcją zapraszam... Jowita kozłowska

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2

2008-06-21 16:16:42 (4 miesiące temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-06-20 13:07:48, Richmond napisał(a):
Stwierdzam tylko fakt. Codziennie rano widze tych samych ludzi w pociagu, mijam tych samych ludzi na ulicy w drodze do pracy, widze tych samych ludzi w pracy, patrze na te same serwery itd. Nie przezywam z tego powodu ani radosci, ani smutkow.

Ulepszanie nie zapewnia mi wrazen, bo zwykle wszystko wychodzi tak jak zaplanuje. Ale psucie, to juz cos ;)

Masz perfekcyjne życie i to cię nudzi. Potrzebujesz zmiany ale jak słusznie przypuszczasz tego co jest doskonałe nie można ulepszyć, więc jedyna możliwość jest taka żeby zdarzyło się coś niezbyt przyjemnego, żeby coś się spier+++, zburzyło twój perfekcyjny porządek, to cię nakręci i pozwoli docenić to co masz
Work is the curse of the drinking class

Do góry stronyOffline

Strona WWW

martitka25

Post #3

2008-06-21 20:34:42 (4 miesiące temu)

martitka25

Kobieta

Z nami od: 25-11-2007

"Tak musi byc choc troche mi zal, znow po zimie przyjdzie wiosna i znowu bedzie maj. Bo tak musi byc, po nocy jest dzien kazda zla i dobra chwila kiedys konczy sie." S.P MIREK BREGULA:-[

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

lzy-wiatru

Post #4

2008-06-22 13:14:56 (4 miesiące temu)

lzy-wiatru

Mężczyzna

Z nami od: 08-06-2008

moje slowa nie sa cytatem ktos jakis czas temu napisal wiersz ZYCIE poznalem ta osobe mieszka w polsce ma swoj tomik wierszy ktory nie zostal wydany nie sa to slowa zaczerpniete z bibli napisalem tylko kilka slow by zapytac sie na forum o wasz czas moj czas jest jak wiatr i burza jak spokoj i ukojenie jak czas pogody i niepogody ----- kiedys bylem na pogrzebie kogos kogo znalem nie za bardzo byl starsza osoba to byl tesc mojego brata po pogrzebie wracalem alejami cmentarza w samotnosci bylo cicho z dala swierot ptakow delikatny wiaterek muskal galazki drzew idac czytalem napisy na nagrobkach czasami szybko moje oczy przeskakiwaly napisy innymi razami wolno odczytywalem poszczegolne slowa by zapamietac ich imiona wiek zadwalem sobie pytanie kim byli nie znalazlem odpowiedzi swiadczyly o nich tylko napisy daty czasami krotka prosba o modlitwe jednak kiedys zyli pracowali kochali wychowywali dzieci jednym bylo dane czerpac z zycia pelnie innym zas jego okruchy jedni odszedli z fanfarami inni po cichu lecz jedno ich polaczylo LZY wiec warto poswiecic czas by odprowadzic kogos na ostatni spacer i w sercu i myslach byc jego przyjacielem nawet jesli nie znamy za bardzo tej osoby ----- przepraszam ze sie tak rozpisalem dzisaj dopadla mnie melancholia --- milej niedzieli dla wszystkich obecnych i nieobecnych
owiany wiatrem otulony mgla spalony sloncem zmeczony zyciem

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5

2008-06-22 18:54:04 (4 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ja osobiście czuje się poza czasem i jest mi dobrze :)
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

grapka

Post #6

2008-06-22 19:33:13 (4 miesiące temu)

grapka

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

ja jestem w czasie pokoy, zalu za grzech , czasie przemysleń, bolu, choroby ale nadzieii...ze nadejdzie lepszy dzien i szczescie...takie iweczne i do konca
"Uszczęśliwianie innych jest marzeniem ludzi szczęśliwych"

Do góry stronyOffline

magba

Post #7

2008-06-22 20:10:08 (4 miesiące temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Mój znajomy powiedział-Nasze myśli są jak ogród.Gdy sadzimy w nich
kwiaty ,rosną kwiaty.Gdy sadzimy chwasty, rosna chwasty.A co sie dzieje gdy nic nie sadzimy? Wyrastaja chwasty.
Nasze złe samopoczucie uzaleznione jest od naszych mysli.Gdy pomyslimy o czym myslelismy przed tym gdy sie zle poczulismy,zawsze sa to negatywne mysli.
Pozytywne myslenie uskrzydla.To nic ...powiedz sobie.Kazdy dzien ma swoje smutki ,a ten juz sie skończył.Jutro nowy dzień....jaki?Lepszy-ale wypowiedz to głosno do siebie....i tego sie tzrymaj,wszystko zalezy od nas samych....
Wiem to z doswiadczenia:-)

Mądre słowa ;-) bellatre1 ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: magba 22-06-2008 20:11 ]

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krunschwitz

Post #8

2008-06-22 21:24:29 (4 miesiące temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 21-05-2006

Lepsze jest wrogiem dobrego8-)
Every car is 'for sale', the question is how much?

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony