MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uwaga !!!(adresowanie kopert)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2008-05-30 15:32:42 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-05-29 22:16:52, no_wayy napisał(a):
No mnie też zawsze zastanawiało na czym to polega :-)

adresowanie, no cóż głupota bo przecież po co komuś w obecnych czasach zlecać adresowanie kopert, przecież komputery potrafią adresować automatycznie koperty, w firmie gdzie pracowałem czasami w ciągu dnia adresowane było i 1,5 tyś kopert i to na zwykłych laserówkach, a przecież są specjalistyczne drukarki i inne sposoby.

Bzdura,
kiedyś czytałem o "chałupniczym" skręcaniu długopisów, trzeba było też dać kaucje i dostawało się ileś tam nieskręconych długopisów, i jajo było takie że nikt nie odbierał tych skręconych, za to mieliśmy powiedzmy 100 długopisów za 1000zł wartych w sumie 20zł
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #2 Ocena: 0

2008-05-31 14:18:52 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-05-31 15:32:12 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MagdaLena65

Post #4 Ocena: 0

2008-05-31 23:54:13 (17 lat temu)

MagdaLena65

Kobieta

Z nami od: 03-04-2008

teraz juz to wiem:-)Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2008-06-01 08:46:12 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

heh, a był jeszcze numer na grzybka!
pamiętacie go?
Niby grzybek miał być stosowany w kosmetyce, hodowało się go w mleku, kupowało się go od kogoś, za jakąś tam kwotę, następnie, hodując niby ktoś tam skupował, dokładnego mechanizmu nie pamiętam, ale była to piramida, ludzie na początku faktycznie zarabiali nawet po 10 000zł miesięcznie, i ci ostatni brali nie jedną porcje tylko dwie a nawet kilka, w pewnym krytycznym momencie, "firma" się zwinęła i została cała masa ludzi z "czymś" w mleku i pustym kontem.

inny numer na którym pewien Amerykanin stał się milionerem, to ogłoszenie:
Sprzedaje coś co sprawi niesamowitą przyjemność twojej partnerce i umożliwi osiąganie wspaniałych orgazmów"

Wielu panów, oraz pań zachęconych nowym urozmaicaczem zamówiło to coś, kwota była niewielka coś około 2 dolarów, ale ilość zamówień spowodowała że stał się milionerem.

a co to było? ptasie piórko! :-]:-]
Rozprawę w sądzie wygrał gdyż udowodnił że zabawa piórkiem jest przyjemna i może być podniecająca, orgazm też jest przyjemny :-o:-]

I jeszcze jeden "numer" z erotycznych przewałów, gościu sprzedawał "mega ultra wibratory, do kosmicznych orgazmów" za niezbyt niską cenę, oczywiście gwarantował że w przypadku niezadowolenia klienta pieniądze zostaną zwrócone.
oczywiście okazało się że to były zwykle wibratory i niemal wszystkie zostały zwrócone.
Gdzie haczyk?
na czeku było dokładnie napisane za co został wystawiony czek, efekt?
Tylko garstka osób nie wstydziła się zrealizować czeku :-Y:-Z:-o:-]

No i jeszcze jeden przekręt z którym się spotykamy na codzien, wszystkie te tele "gry", sex telefony,

niedawno oglądałem jakiś program gdzie laska z sex telefonu (z tą laską to przesadziłem ):-o opowiadała że wmawiała kolesiom że jest mega szczęściarzem bo rozmawia za free, taka promocja, o ściemie dowiadywali się gdy dostawali rachunek, za który mogli sobie kupić stado dziwek na żywo, na cały weekend a nie pogadać....

Rany boskie nie rozumiem tego, mnine nawet nie bawi striptiz gdy mam sobie tylko popatrzeć... bez finału :-o;-)8-):-P:-Z:-]

:-ZŻycie to jedno wielkie pole minowe :-W
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

daggerss

Post #6 Ocena: 0

2008-11-01 07:15:46 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

www.mojawyspa.co.uk/ogloszenia/2/63579/Praca-w-domu

O prosze i znow ogloszonko!!!
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

_Arik_

Post #7 Ocena: 0

2008-11-01 08:36:29 (17 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2008-06-01 08:46:12, krakn napisał(a):
heh, a był jeszcze numer na grzybka!
pamiętacie go?
Niby grzybek miał być stosowany w kosmetyce, hodowało się go w mleku, kupowało się go od kogoś, za jakąś tam kwotę, następnie, hodując niby ktoś tam skupował, dokładnego mechanizmu nie pamiętam, ale była to piramida, ludzie na początku faktycznie zarabiali nawet po 10 000zł miesięcznie, i ci ostatni brali nie jedną porcje tylko dwie a nawet kilka, w pewnym krytycznym momencie, "firma" się zwinęła i została cała masa ludzi z "czymś" w mleku i pustym kontem.

inny numer na którym pewien Amerykanin stał się milionerem, to ogłoszenie:
Sprzedaje coś co sprawi niesamowitą przyjemność twojej partnerce i umożliwi osiąganie wspaniałych orgazmów"

Wielu panów, oraz pań zachęconych nowym urozmaicaczem zamówiło to coś, kwota była niewielka coś około 2 dolarów, ale ilość zamówień spowodowała że stał się milionerem.

a co to było? ptasie piórko! :-]:-]
Rozprawę w sądzie wygrał gdyż udowodnił że zabawa piórkiem jest przyjemna i może być podniecająca, orgazm też jest przyjemny :-o:-]

I jeszcze jeden "numer" z erotycznych przewałów, gościu sprzedawał "mega ultra wibratory, do kosmicznych orgazmów" za niezbyt niską cenę, oczywiście gwarantował że w przypadku niezadowolenia klienta pieniądze zostaną zwrócone.
oczywiście okazało się że to były zwykle wibratory i niemal wszystkie zostały zwrócone.
Gdzie haczyk?
na czeku było dokładnie napisane za co został wystawiony czek, efekt?
Tylko garstka osób nie wstydziła się zrealizować czeku :-Y:-Z:-o:-]

No i jeszcze jeden przekręt z którym się spotykamy na codzien, wszystkie te tele "gry", sex telefony,

niedawno oglądałem jakiś program gdzie laska z sex telefonu (z tą laską to przesadziłem ):-o opowiadała że wmawiała kolesiom że jest mega szczęściarzem bo rozmawia za free, taka promocja, o ściemie dowiadywali się gdy dostawali rachunek, za który mogli sobie kupić stado dziwek na żywo, na cały weekend a nie pogadać....

Rany boskie nie rozumiem tego, mnine nawet nie bawi striptiz gdy mam sobie tylko popatrzeć... bez finału :-o;-)8-):-P:-Z:-]

:-ZŻycie to jedno wielkie pole minowe :-W

To mnie rozwalilo :-]
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

meggi1

Post #8 Ocena: 0

2008-11-01 10:36:17 (17 lat temu)

meggi1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2008

Cytat:

2008-11-01 07:15:46, daggerss napisał(a):
www.mojawyspa.co.uk/ogloszenia/2/63579/Praca-w-domu

O prosze i znow ogloszonko!!!
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-04-23 09:56:42 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

autofan

Post #10 Ocena: 0

2009-04-23 10:33:38 (16 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Najlepsze jest to ,ze moderatorzy wiedza ,co jest oszustwem i ...zamieszczaja ogloszenie ,coz kasa misiu ,kasa.Pozdrowienia dla tych co 3maja wladze.
P.S. dzis jest kilka "glupich ogloszen":-P
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,