![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-06-04 08:51 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
MAM PYTANKO. CZY KTOŚ JEST MI W STANIE POWIEDZIEĆ COŚ NA TEMAT HALLIFAXU. MOŻE JEST JAKAŚ STRONA GDZIE MOGĘ ZOBACZYĆ JAK WYGLĄDA TA MIEJSCOWOŚĆ???
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-06-17 08:19 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Z Manchesteru (Manchester Airport) jedzie się do Halifaxu dwoma pociągami. Najpierw do Huddersfield, potem tam przesiadka na pociąg do Halifaxu. Bilet kosztuje 13 funioli. Halifax to mała miejscowość robotnicza. Kilka fabryk, dużo hal produkcyjnych, a do tego jak to w normalnym mieście: Małe, ładne centrum i wszystko jak wszędzie... Jak wysiądziesz na stacji kolejowej w Halifaxie i wyjdziesz z dworca, to nie wygląda to na nic szczególnego, ale wystarczy że pójdziesz ulica przedTwoimi oczami (w górę) za moment ukaże Ci się ścisłe centrum tego miasta... Job Center Plus gdzie można znaleść pracę, trochę wyżej i w prawo biblioteka, gdzie można skorzystać za free z internetu. Do tego McDonalds i kupę innych sklepików. Proponuję od razu do Job Center Plus, wydrukować sobie ogłoszenia o pracę, kupić kartę telefoniczną (chyba że masz komórkę) i dzwonić o pracę... Co poza tym... Jak tam jest? Jak w każdym innym angielskim robotnicznym miasteczku... Czysto i w miarę normalnie... a czy to się może spodobać? to już kwestia gustu każdego z osobna... Pozdrawiam i życzę powodzenia!
|
|