Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Manchester » Wynajęcie mieszkania w bezpiecznej dzi...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Manchester" opiekują się: Redakcja, frelcia, FREDD

Strona główna » Manchester » Wynajęcie mieszkania w bezpiecznej dzielnicy....

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 4
anika84

Post #1

2008-02-25 18:38:17 (4 miesiące temu)

anika84

Kobieta

Z nami od: 14-03-2006

tutaj masz kilka agencji majacych mieszkania w tej okolicy
www.barlowwhite.co.uk
www.welcomehome.co.uk
www.barlowcostley.co.uk
www.carrandhume.co.uk
www.jordansproperties.com
www.reedsrains.co.uk

my placimy 400f za kalendarzowy miesiac, mamy 2 bedroomy. ale wszystkie meble sa nasze
ceny mieszkan umeblowanych 425f-500f za miesiac
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Toffy

Post #2

2008-02-25 22:18:20 (4 miesiące temu)

Toffy

Z nami od: 20-02-2007

My mamy flat 1 bedroom i placimy 300 miesiecznie. Umeblowany byl, ale mimo tego powoli zmienialam sobie mebelki na swoje, a wlasciciela ladowaly systematycznie w piwnicy :-]

No ja juz pisalam OPENSHAW 8-)

[ Ostatnio edytowany przez: Toffy 26-02-2008 15:21 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dunia29

Post #3

2008-02-25 23:14:52 (4 miesiące temu)

dunia29

Kobieta

Z nami od: 14-11-2007

Proszę,żebyscie takze pisali dzielnice w której tyle płacicie za mieszkanko,żebym orientowala sie w jakiej dzielnicy ile kosztuje.

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer SkypeNumer gadu-gadu

dominisia

Post #4

2008-03-06 18:13:27 (4 miesiące temu)

dominisia

Kobieta

Z nami od: 14-01-2008

Toffy czytałam już wcześniej o tej dzielnicy...Możesz podać chociaż kod pocztowy? Na nawigacji sprawdziłabym jak daleko to jest. Powiedz mi czy mieszka tam dużo Polaków, czy nie ma dresowców, czy jest spokojnie nocą? Jak z placami zabaw, parkami itp? Jeśli chcesz, napisz na priv.
Ja, tak jak już pisałam, mieszkam na Wytenshawe i chcemy się stąd jak najszybciej wyprowadzić. Płacimy Ł550 za 3 bedrooms house. Dom jest ładny, ale dzielnica okropna.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Toffy

Post #5

2008-03-06 20:51:33 (4 miesiące temu)

Toffy

Dzielnica to Openshaw, nie wiem jakie sa kody ale podam ci moj M11 1HL.
Jak juz pisalam wczesniej, mieszkam tutaj rok i nic nigdy mi sie nie przytrafilo. Ofszem kilka domow dalej kiedys policja w zabitym domu znalazla fabryke zielonych roslinek:-], ale mnie to bezposrednio nie dotyczylo, fajnie jak przez prawie tydzien bylo pelno policji.
Dzieci maja do szkoly niecale 10 min. na nogach, park mamy tuz za domem nazywa sie Delamere Park, kilka minut drogi od nas jest wiekszy park na Gorton nazywa sie Debdale Park. Na glownej ulicy Ashton Old Road jezdzi autobus 15 minut do Picaddilly. Noca nie wiem jak jest bo nie chodze, ale mamy bar na przeciwko i jest wyjatkowo cicho. Nie ma zadnych burd, zaczepek itd.. A Polakow tez jest sporo, chocby w Lidlu slyszac:). Czytam na forach ze nie jedna z nas ma problem bo brak kolezanek z ktora mozna na kawke sie umowic:). A ja? Nie narzekam, mam ich 6 i kazda ma dzieci :). Z czego od 3 kolezanek chodza do tej samej szkoly co moje.
Na innym forum wyczytalam kiedys ze ktos nie poleca tej dzielnicy a ja moge polecic z czystym sumieniem.;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Toffy 06-03-2008 20:53 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dominisia

Post #6

2008-03-07 12:06:02 (4 miesiące temu)

dominisia

Kobieta

Z nami od: 14-01-2008

Toffy dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-D
Na pewno jeśli będziemy się wyprowadzać, weźmiemy tą dzielnicę pod uwagę.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Toffy

Post #7

2008-03-07 12:13:41 (4 miesiące temu)

Toffy

Alez nie ma za co:), dodam jeszcze ze sasiadujaca dzielnica Droylsden tez jest bardzo fajna dzielnica, oczywsicie pisze o bliskich ulicach sasiadujacych z moimi sciezkami ktorymi chadzam codziennie i o dosc sporym centrum handlowym, dalej nie wiem. :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bronki7775

Post #8

2008-03-15 16:58:24 (4 miesiące temu)

bronki7775

Z nami od: 14-11-2007

cześć,
Anika84 - popieram w pełni. Mieszkam na Salford M6, po drugiej stronie parku Light Oaks, minutę drogi od Light Oaks School. Moja 6 letnia córka chodzi do tej szkoły od września i obie jesteśmy zachwycone. Ma indywidualne lekcje angielskiego, o które wogóle nie musiałam wnioskować (inicjatywa szkoły). Podejście nauczycieli - rewelacja. Okolica spokojna i bardzo cicha. Dla rodzin z dziećmi super. Gorąco polecam.:-D

Do góry stronyOffline

chicken

Post #9

2008-03-20 14:32:10 (4 miesiące temu)

chicken

Mężczyzna

Z nami od: 03-03-2008

Witam,
To moj pierwszy post na tym forum.
Ja polecilbym Astley. Zachodnia czesc Manchesteru. Wlasciwie to juz Wiganborough, choc kod pocztowy Manchesteru. Spokoj i cisza. Ceny mieszkan zroznicowane. Za to council tax o wiele tanszy niz w Greater Manchester. Ja mam band B, kwota tego jest taka co poprzednio w Salford byl Band A. Ogolne zadowoleni jestesmy. Za dom placimy 525/miesiac, 3 bedroom z dobudowana jadalnia. Mamy bardzo milych landlordow. Nie wiem natomiast jak duzo jest tu Polonia. Polski sklep jest Leigh i w Boltonie. Nasza cora chodzi tutaj do lokalnej szkoly a zaraz obok jest High School. Jest jedyna Polka w szkole(jest w Reception class)
Nie polecam natomiast w Salford, dzielnic Little Hulton, Walkden, Farnworth. Sa pewne miejsca ok, ale w innych raczej sie nawet w dzien trudno pojawiac a o odezwaniu sie nie wspominam.
Pozdrawiam
greg

Do góry stronyOffline

Strona WWW

marzda

Post #10

2008-03-31 22:29:05 (3 miesiące temu)

marzda

Kobieta

Z nami od: 05-03-2008

Witam
nie wiem czy temat jeszcze aktualny. Ja mieszkam w Stretford. Mam 2 dzieci. Jak jestes jeszcze zainteresowana to moge zapytac w tej agencji co my wynajmujemy.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony