Gratuluje macierzyństwa.
Już teraz mozesz zastosować kremy powodujące uelastycznienie tkanki.Proponuje kremy do masazu wyłacznie dla kobiet w ciaży.Ja stosowałam krem FISSAN nie wiem czy jest dostepny w angli ale zobacz w aptece pułkę z kosmetykami dla dzieci ,tam takze powinny znalezść sie takie kremy.Stosuj dwa razy dziennie rano i wieczorem masuj brzuszek ,posladki i piersi...bo tam takze mogą pojawic sie rostępy.
Po urodzeniu dziecka zapraszam na microdermabrazje koruntową..jest to medyczna maszyna miedzy innymi do usuwania blizn i rostepów.Nie polecam chemicznego usuwania.Natomiast kwasy owocowe dodatkowo mozna zastosować,poniewaz powoduja wzrost włókien elastyny i colagenu.A właśnie one pekają gdy powstaje rostep.
pozdrawiam serdecznie i całuski dla dzidziusia

Dziekuje slicznie za porade,juz przyszla srode wybieram sie na cesarskie ciecie i mam jeszcze jedno zwiazane z tym pytanie,a mianowicie po jakim czasie moglabym sie juz do pani zglosic na microdermabrazje koruntowa?
Bardzo prosze o namiary salonu i nr tel a takze jestem ciekawa jaka jest cena zabiegu.
Dziekuje pieknie