Jaki termin byłby możliwy na oczyszczanie, w godzinach popołudniowych?
I gdzie musiałabym dojechać ?
Pozdrawiam
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Manchester » Porady Kosmetyczki |
| Autor | Strona: 9 z 10 |
|---|---|
| PannaK | Post #1 2008-05-09 15:48:31 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 11-07-2007 |
To może ja poproszę numer kontaktowy.
Jaki termin byłby możliwy na oczyszczanie, w godzinach popołudniowych? I gdzie musiałabym dojechać ? Pozdrawiam |
| bellatre1 | Post #2 2008-05-12 11:53:24 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 10-01-2008 Skąd: Manchester |
Proszę bardzo---- 07936894525 --- Manchester Wythenshawe blisko lotniska
Pozdrawiam Jowita Kozłowska
Z Radością i Satysfakcją zapraszam...
Jowita kozłowska
|
| martitka25 | Post #3 2008-05-14 20:33:45 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 25-11-2007 Skąd: Manchester |
Pani Jowito a czy mozna u pani zrobic kurs przedluzania paznokci metoda zelowa? jezeli tak to jak dlugo on trwa i ile kosztuje?Pozdrawiam serdecznie.
|
| bellatre1 | Post #4 2008-05-17 10:37:08 (2 miesiące temu) |
Witam, Przesylam taką standardową informację - gdyby cos bylo niejasne prosze pisac lub dzwonic (07936894525). I o kursach: Oto odpowiedzi na najistotniejsze pytania dotyczace kursu zelowego i akrylowego. 1. CZAS - Kurs zelowy trwa 3 dni - z przerwami ok 2 tygodniowymi pomiedzy kursami (czas na praktyke oraz prace domowe) Kurs akrylowy - tez 3 dni, tez z przerwami na praktyke. Podaje dokladnie czego uczymy sie w poszczegolne dni kursu zelowego: BEGINNER GEL CLASS - informacje o produktach -aplikacja zelu przezroczystego (cwiczenia na tipsach + na zywym pazurku) - kontrola nad zelem oraz prawidlowa praca pedzelkiem - wizualizacja, technika "dripping > Dragging) - zatapianie INTERMEDIATE GEL CLASS - sprawdzenie prac domowych - nakladanie zelu brokatowego - nakladanie french (zel bialy i rozowy) - praca na formie ADVANCED GEL CLASS - sprawdzenie pracy domowej - nakladanie zeli Designer oraz express - jak kontrastowac kolory - paski,przeciaganie, kropki, cieniowanie DYPLOMY - Po kazdym z kursow jest osobny dyplom. Dyplomy sa oryginalne ze Stanow Zjednoczonych -identyczne na calym swiecie. Oczywiscie w jezyku angielskim. KOSZT - Cena kursow zelowych: kurs beginner class - L 200+ produkty kurs intermediate - L 180 + produkty kurs advance -L 160 + produkty Te ceny obowiazuja jesli kursy wystepuja w odstepach nie wiekszych niz miesiac od siebie. W przeciwnym wypadku cena za pojedynczy kurs jest L 200. Podobnie bedzie w przypadku kursow akrylowych, ktore mam nadzieje rozpoczac już wkrótce Ceny kursow sa narzucone przez firme Christrio, my dajemy 5% znizki na produkty potrzebne na szkolenia, znizka ta moze sie zwiekszyc jesli beda to wieksze zakupy. Przykladowo, na pierwszy kurs zelowy nalezy zakupic jeden z zestawow - sa tam produkty, ktorych uzywa sie rowniez w kolejnych kursach, choc sa tez rzeczy, ktore trzeba bedzie dokupic. Zestaw mniejszy kosztuje: 139.95 - 5%, mozna go zobaczyc tutaj: />href="http://www.christrio.com/products_basic.html" target="_new" title="This external link will open in a new window">http://www.christrio.com/products_basic.html pod nazwa BASIC ONE- Gel Kit Zestaw wiekszy kosztuje: 189,95 -5% i jest na tejs samej stronie pod nazwa Large Professional Case Na zdjeciu jest blad gdzyz ten niebeiskawy ply w tym zestawie wystepuje w duzo wiekszej/>pojemnosci. Tak jak pisalam, miedzy kursami przewidujemy ok 2 tyg przerwy - w tym czasie trzeba cwiczyc a przed kolejnym kursem pokazac tzw. "prace domowa". Podczas zajec sprawdzam co Studentki zapamietaly z poprzednich zajec - nie tylko umiejetnosci techniczne ale rowniez wiedze teoretyczna - czasem w formie testu. Cwiczenia praktyczne beda odbywaly sie na tipsach i na wlasnych dloniach (lub, jesli czasu starczy,na sobie nawzajem w przypadku parzystej liczby studentek) Dlatego przychodzimy z calkowicie naturalna plytka. Zadnych sztucznych paznokci ani lakieru do paznokci. Przewiduje max 4 osoby na kursie. Tak abym mogla kazdemu poswiecic max uwagi. Jednakze jesli na dany termin jest zapisana jedna osoba, jak najbardziej kurs sie odbedzie. Wszyscy studenci dostaja info o chorobach paznokci, budowie paznokcia inne pomocne informacje. O firmie na ktorej pracujemy i szkolimy moze Pani przeczytac na stronie: www.christrio.com Jest tam tez sporo fotek paznokci zrobionych tymi produktami. Po pierwszym dniu szkoleniowym ustalimy date drugiego ect. Tak aby wszystkim pasowalo Pozdrawiam serdecznie Jowita Kozłowska(Wojtal)
Jowita kozłowska
|
| bellatre1 | Post #5 2008-05-28 13:02:59 (miesiąc temu) |
Tajemnica.....Nie ...Co to jest Mikrodermabrazja???
Zapraszam Na Lekcję poglądową..... Mikrodermabrazja Diamentowa Mikrodermabrazja jest metodą mechanicznego złuszczania naskórka warstwa po warstwie. Polega na usunięciu-ścieraniu warstw naskórka za pomocą specjalnego urządzenia wyposażonego w głowice ścierajace, pokryte kryształkami naturalnego diamentu. Dzięki umiarkowanemu usuwaniu górnych warstw naskórka w jego warstwie podstawnej dochodzi do zintensyfikowanego tworzenia się nowych, pełnowartościowych komórek,wędrują one do góry zastępując komórki uszkodzone. Złuszczanie nastepuje stopniowo dlatego nie ma niebezpieczenstwa zbyt głębokiego lub nierównomiernego złuszczania ani powstania blizn. Aparat wykorzystuje najnowocześniejszą technologię spełniającą wszystkie wymagane normy europejskie w spektakularny sposób poprawiając funkcjonowanie skóry.Kontrolowana mikrodermabrazja jest nowoczesną techniką,która za pomocą łagodnego peelingu pomaga uporać się ze specyficznymi problemami skórnymi. Mówimy tu o kontrolowanej mikrodermabrazji, ponieważ intensywność zabiegu(głebokość złuszczania)jest dobierana indywidualnie dla pacjenta.Mikrodermabrazja diamentowa jest zabiegiem bezpiecznym, nieinwazyjym, bezbolesnym i nie powodującym uczuleń jak w przypadku innych metod peelingu. To zabieg skutecznie regenerujący i odmładzający skórę.Kuracja obejmuje od 6 do 10 zabiegów przeprowadzanych w odstepie 1 do 4 tygodni, można również wykonywać jednorazowo. Zalety mikrodermabrazji: bezpieczna kontrolowana głębokość ścierania pobudzenie produkcji kolagenu i elastyny nie ma ograniczeń wiekowych zabieg jest bezbolesny możliwość częstego powtarzania alternatywa dla osób nietolerujących peelingu chemicznego likwidacja drobnych zmarszczek,uszkodzeń,zanieczyszczeń odnowa komorkowa generalna regeneracja skóry eliminacja nadmiernego rogowacenia, suchości i uszkodzeń poslonecznych przyspieszenie krążenia krwii i limfy zwiekszenie absorbcji kosmetyków-odzywienie i nawilżenie skóry wzmocnienie zdolności obronnych skóry Wskazania do mirkodermabrazji diamentowej: trądzik pospolity (grudkowy, zaskórnikowy) blizny potrądzikowe łojotok rozszerzone pory zaskórniki, prosaki blizny przebarwienia i odbarwienia uszkodzenia posłoneczne szorstki, zrogowaiały naskórek rozstępy cellulit wiotkość skóry rogowacenie okołomieszkowe Zabieg mikrodermabrazji nie wymaga ograniczenia aktywności życiowej, jedynie bardziej wrażliwa skóra może reagować lekkim zaczerwienieniem, które ustępuje po kilku godzinach. Systematyczne stosowane zabiegi nadają skórze młodzieńczy wygląd i czynią ją bardziej promienną. Z każdą sesją efekty potęguja się, skóra staje się coraz bardziej gładka, elastyczna, świetlista, nabiera zdrowego kolorytu. Zabieg jest idealnym przygotowaniem do terapii biocybernetycznym aparatem BeautyTek służącym do remodelingu twarzy i ciała dostępnego w Naszej ofercie jak i do innych zabiegów kosmetycznych. Jowita Kozłowska (Wojtal)
Jowita kozłowska
|
| bellatre1 | Post #6 2008-06-06 00:44:22 (miesiąc temu) |
Pozdrawiam i życze słonecznych dni
Jowita kozłowska
|
| olus | Post #7 2008-06-06 10:42:57 (miesiąc temu) |
Z nami od: 04-10-2006 |
WITAM, CO MOZE PANI POLECIC Z KOSMETYKOW DOSTEPNYCH W LONDYNIE NA POPEKANE NACZYNKA NA TWARZY, JAKI KREM LUB SERUM POD OCZY PANI POLECA. DODAM ZE MAM 31 LAT.
CZY MOZNA STOSOWAC TE KOSEMTYKI BEDAC W CIAZY LUB KARMIAC PIERSIA? DZIEKUJE BARDZO ZA ODP. POZDRO OLIVKA
|
| bellatre1 | Post #8 2008-06-07 00:27:47 (miesiąc temu) |
Proszę podaćdokładniej typ skóry??? Tłusta ,mieszana czy sucha?Czy jest wrazliwa ?itp.... pozdrawiam
Jowita kozłowska
|
| Kasia69 | Post #9 2008-06-23 09:33:25 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 23-06-2008 |
Witaj,
mam kilka pytań związanych z moimi problemami z ciałem. Mam wrażliwą, alergiczną, z tendencjami do przetłuszczania twarz. Na dokładką od kilku lat mam mocne przebarwienia na czole, delikatniejsze na policzkach. Wyskoczyły nagle po jednym dniu na słońcu. Myślę, że po zastosowaniu któregoś z kremów do opalania, ale nie jestem pewna. Stosowałam różne kosmetyki, z tych "wyższych" i "normalnych" półek. Moja skóra bardzo szybko reaguje na kosmetyki, jeśli jej coś nie pasuje (nie wiem, co), to robi się na wierzchu tłusta, powstają krosty, nie dużo, ale swędzące, czerwone, z czymś w środku. Denerwują, więc je drapię i powoduję stan zapalny. Nie potrafię nad nią zapanować. Ostatnio od kilku miesięcy było OK, ale skończyłam jedne kosmetyki, wróciłam do poprzednich i mam na nowo problem. Nie wiem również, czego mogę użyć na przebarwienia. No i kolejny problem kwestia depilacji ciała. Co myślisz o preparacie, który usuwa włoski trwale? Można zastosować samemu w domu? Jeśli tak, to jak to zrobić mądrze? Pozdrawiam |
| jaania32 | Post #10 2008-06-23 13:40:20 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 25-11-2007 Skąd: Londyn |
Jeżeli chodzi o przebarwienia to z własnego doświadczenia powiem Ci że nic nie pomoże , również mam na czole i na policzkach i wydałam mnóstwo kasy na zwalczenie tego świństwa niestety bezskutecznie ( całą serię kwasami , najnowszy zabieg -cosmelan ,drogie kremy )ostatnio dermatolog powiedział mi że niestety powinnam się z nimi zaprzyjaźnić ...........:( bo żaden zabieg nie zwalczy ich na stałe ( zabieg cosmelan był dobry ale efekty krótkotrwałe .....)
[ Ostatnio edytowany przez: jaania32 23-06-2008 18:50 ] |