MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porady Kosmetyczki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6.6 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5.6 | 6.6 | 7.6 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

Str 6.6 z 26

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bellatre1

Post #1 Ocena: 0

2008-04-23 13:13:38 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Z nami od: 10-01-2008

Cytat:

2008-04-23 00:12:22, jaania32 napisał(a):
Witaj co mi polecisz na przebarwienia ? Miałam już 2 x po 10 zabiegów kwasami (o dosyć dużym stężeniu ), później zabieg z użyciem cosmelanu ( ponoć najsilniejszy ) a cholerstwo jak było tak jest :-(

Rzeczywiście reklamują to jako najlepszy zabieg.Mam nadzieję ,że przeprpwadzał to dermatolog?
Ja wykonuję zabiegi skojarzone ze soba razem ...a więc zabieg nazywa się
Lightening Treatment
i Są to kwasy owocowe + Wybielająca Formuła-cenna perłowa Formuła zamknięta w szklanej fiolce dla zachowania maksymalnej siły.
Tyrozynoza jest specjalnym enzymem,który jest katalizatorem produkcji melaniny(odpowiedzialnej za przebarwienia).Budowanie tej melaniny staje sie bardzo wolne z niższa zawartoscia tyrozynozy,dlatego zachamowanie tego enzymu jest jedną z najbardziej zaawansowanych technik antypigmentacyjnych.
Ten zabieg zawiera blokadę tyrozynozy.
Więc kwasy owocowe pomgają w tym wypadku na piękny przepływ składników hamujących przebarwienaia w głąb skóry.

:-D
Polecam zabieg wybielający Whitening Treatment
Efekty widoczne są już przy 1 zabiegu.Zapewnia natychmiastową poprawę w tonie skóry po 30 minutach.
Napewno potrzebne sa produkty do domu San Block SPF 20 do ciągłego stosowania-blokuje dostęp UVA I UVB i krem podtrzymujacy efekt zabiegu.
Z przebarwieniami jest tak że trzeba stosowac profilaktykę aby sie nie pojawiły juz pod koniec lutego a szczegolnie marzec nakładac block-ery.
Serdecznie zapraszam na zabiegi:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

bellatre1

Post #2 Ocena: 0

2008-04-23 13:29:42 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Zaleca się wykonanie 6 zabiegów w serii 1* w tygodniu.Widzę ,że jesteś z Londynu.
Mogę wysłac kosmetyki do użytku domowego ....zabiegi musi przeprowadzic kosmetyczka.
Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: bellatre1 01-07-2010 17:33 ]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-04-23 18:02:45 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-04-23 18:38:06 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #5 Ocena: 0

2008-05-02 22:17:41 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2008-04-23 18:38:06, mia33 napisał(a):
Witam ,mam pytanko czy są jakieś środki lub kremy na zlikwidowanie sińców pod oczami?
[/QUOTE
Domowy sposób na zlikwidowanie sińców to
okłady na zmianę zimne i ciepłe naparu z świetlika lekarskiego,lpiy,bławatka.
Zaparz napar po 1 łyżce każdego z zioł na 500ml wody.Częśc tego naparu wlej do pojemnika na kostki lodu i zamroż.Rano zrób masaż kostką lodu z ziołami wokół oczu na zmianę z okładem na płatku wacika ziół o temp .pokojowej.Każdy z okładów ok .2-5 minut.

Więcej śpij i mniej czasu spędzaj przed komputerem i telewizorem.Palenie sprzyja powstawaniu sińców.

Zastosuj korektor Yves Saint Laurent- (Touche Eclat-RADIANT TOUCH)
ŚWIETNY KOSMETYK do tuszowania nakładamy pod właściwy podkład.

Kremy kupuj takie które poprawią mikrokrążenie wokół oczu.

Można tez zrobic serie zabiegów w gabinecie kosmetycznym
pozdrawiam:-)

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #6 Ocena: 0

2008-05-02 22:23:01 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2008-04-23 18:02:45, jaania32 napisał(a):
Mam w domu resztki kremu cosmelan ( do stosowania domowego ) po posmarowaniu przebarwienia bledną na 2-3 tygodnie i po tym czasie pojawiają się ponownie , cały czas stosuje kremy +50 i nic !

Prebarwienia to nie sprawa na jeden zabieg.Trzeba byc wytrwałym w działaniu,poniewaz jest to powracajacy temat.Polecam wspomniane zabiegi.Bardzo dobrze że stosujesz te kremy.Pozdrawiam :-)

Do góry stronyOffline

PannaK

Post #7 Ocena: 0

2008-05-06 18:52:54 (17 lat temu)

PannaK

Z nami od: 11-07-2007

Witam.

Czy mógłby mi ktoś bliżej opisać oczyszczanie twarzy ?
Mniej więcej wiem jak to wygląda, ale chodzi mi o to, czy twarz musi być przed takim zabiegiem jakoś przygotowana ?
Ile taki zabieg trwa i jak często trzeba go powtarzać, żeby twarz była 'zdrowa' bez żadnych 'czarnych punktów' ;) ?

I w końcu, jaki jest koszt takiego zabiegu ?

Dziękuję za odpowiedź, K.

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #8 Ocena: 0

2008-05-06 22:36:07 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2008-05-06 18:52:54, PannaK napisał(a):
Witam.

Czy mógłby mi ktoś bliżej opisać oczyszczanie twarzy ?
Mniej więcej wiem jak to wygląda, ale chodzi mi o to, czy twarz musi być przed takim zabiegiem jakoś przygotowana ?
Ile taki zabieg trwa i jak często trzeba go powtarzać, żeby twarz była 'zdrowa' bez żadnych 'czarnych punktów' ;) ?

I w końcu, jaki jest koszt takiego zabiegu ?

Dziękuję za odpowiedź, K.

Za zabieg oczyszczania skóry zapłacisz ok 35f.
Zabieg wygląda tak:
Kładziesz się wygodnie na łóżeczku kosmetycznym.
Nie musisz wcześniej przygotowywac specjalnie skóry,możesz być pomalowana,kosmetyczka zrobi demakijaż.Przygotuj się jednak na ok.2 godzinki wypoczynku,wyłącz komórkę aby się zrelaksować.
Po demakijażu,w zalażności od potrzeby wykonywany jest peeling skóry(enzymatyczny,ziarnisty itp.).Nastpnie nakładane są maski rozpulchniające skórę tz. otwierające pory,aby je oczyścic z zaskórników.Czasami kosmetyczka nakłada w tym celu kwas owocowyo niskim stężeniu.Skorę w zależności od potrzeby można rozgrzać też wapozonem(parówka)lub maską termiczną + zioła( tradycyjna metoda).
Po takim rozgrzaniu następuje oczyszczanie.Następnie Darsonvalizacja,dezynfekcja skóry.Maseczki w zaleznosci od potrzeby skóry,serum,i na koniec przyjemny masaż.

Alternatywą do takiego manualnego oczyszczania skóry jest Microdermabrazja-która po przez masaż urządzeniem z kryształkami koruntu bądż głowiczką z diamentem oczyszcza pory skóry z czarnych jak powiedziałaś kropeczek.Jest to najnowszy zabieg i jak na razie numer 1.Koszt od 40f.
Zabiegi takie powtarzamy także w zależności od nasilenia wydzielania sebum.Można to zaobserwować po pierwszym czyszczeniu jak szybko zanieczyszcza się nasza skóra.I dostosować częstotliwość zabiegów.
Są skory ,które wymagaja takiego zabiegu tylko 2 razy na rok,a są takie ,które potrzbują oczyszcania co miesiąc(młoda,tłusta skóra)

Pozdrawiam

:-)

Do góry stronyOffline

PannaK

Post #9 Ocena: 0

2008-05-07 17:31:36 (17 lat temu)

PannaK

Z nami od: 11-07-2007

Hm, a co później ?
Czy mogę nałożyć makijaż, czy lepiej poczekać i dać skórze nieco odpoczynku ?
Czy mogłabyś mi także polecić kosmetyki, które najlepiej stosować po takich zabiegach ?

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i jeszcze jedno pytanie : czy wykonujesz takie zabiegi ?
Pozdrawiam, K.

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #10 Ocena: 0

2008-05-28 13:02:59 (17 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Tajemnica.....Nie ...Co to jest Mikrodermabrazja???
Zapraszam Na Lekcję poglądową.....

Mikrodermabrazja Diamentowa
Mikrodermabrazja jest metodą mechanicznego złuszczania naskórka warstwa po warstwie. Polega na usunięciu-ścieraniu warstw naskórka za pomocą specjalnego urządzenia wyposażonego w głowice ścierajace, pokryte kryształkami naturalnego diamentu. Dzięki umiarkowanemu usuwaniu górnych warstw naskórka w jego warstwie podstawnej dochodzi do zintensyfikowanego tworzenia się nowych, pełnowartościowych komórek,wędrują one do góry zastępując komórki uszkodzone. Złuszczanie nastepuje stopniowo dlatego nie ma niebezpieczenstwa zbyt głębokiego lub nierównomiernego złuszczania ani powstania blizn. Aparat wykorzystuje najnowocześniejszą technologię spełniającą wszystkie wymagane normy europejskie w spektakularny sposób poprawiając funkcjonowanie skóry.Kontrolowana mikrodermabrazja jest nowoczesną techniką,która za pomocą łagodnego peelingu pomaga uporać się ze specyficznymi problemami skórnymi. Mówimy tu o kontrolowanej mikrodermabrazji, ponieważ intensywność zabiegu(głebokość złuszczania)jest dobierana indywidualnie dla pacjenta.Mikrodermabrazja diamentowa jest zabiegiem bezpiecznym, nieinwazyjym, bezbolesnym i nie powodującym uczuleń jak w przypadku innych metod peelingu. To zabieg skutecznie regenerujący i odmładzający skórę.Kuracja obejmuje od 6 do 10 zabiegów przeprowadzanych w odstepie 1 do 4 tygodni, można również wykonywać jednorazowo.

Zalety mikrodermabrazji:
bezpieczna kontrolowana głębokość ścierania
pobudzenie produkcji kolagenu i elastyny
nie ma ograniczeń wiekowych
zabieg jest bezbolesny
możliwość częstego powtarzania
alternatywa dla osób nietolerujących peelingu chemicznego
likwidacja drobnych zmarszczek,uszkodzeń,zanieczyszczeń
odnowa komorkowa
generalna regeneracja skóry
eliminacja nadmiernego rogowacenia, suchości i uszkodzeń poslonecznych
przyspieszenie krążenia krwii i limfy
zwiekszenie absorbcji kosmetyków-odzywienie i nawilżenie skóry
wzmocnienie zdolności obronnych skóry
Wskazania do mirkodermabrazji diamentowej:
trądzik pospolity (grudkowy, zaskórnikowy)
blizny potrądzikowe
łojotok
rozszerzone pory
zaskórniki, prosaki
blizny
przebarwienia i odbarwienia
uszkodzenia posłoneczne
szorstki, zrogowaiały naskórek
rozstępy
cellulit
wiotkość skóry
rogowacenie okołomieszkowe
Zabieg mikrodermabrazji nie wymaga ograniczenia aktywności życiowej, jedynie bardziej wrażliwa skóra może reagować lekkim zaczerwienieniem, które ustępuje po kilku godzinach. Systematyczne stosowane zabiegi nadają skórze młodzieńczy wygląd i czynią ją bardziej promienną. Z każdą sesją efekty potęguja się, skóra staje się coraz bardziej gładka, elastyczna, świetlista, nabiera zdrowego kolorytu. Zabieg jest idealnym przygotowaniem do terapii biocybernetycznym aparatem BeautyTek służącym do remodelingu twarzy i ciała dostępnego w Naszej ofercie jak i do innych zabiegów kosmetycznych.

:-):-):-) Złuszczanie Wiosną!!!!
Jowita Kozłowska (Wojtal)

Do góry stronyOffline

Strona 6.6 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5.6 | 6.6 | 7.6 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,