Str 23.6 z 26 |
|
---|---|
avon02 | Post #1 Ocena: 0 2010-06-10 15:24:03 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: Gdzieś na końcu świata. |
Chyba każdą z nas
![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
avon02 | Post #2 Ocena: 0 2010-06-11 07:34:25 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-06-10 11:59:13, Vivienne napisał(a): Cytat: 2010-06-10 09:13:51, ewamik napisał(a): Vivienne w której części Londynu mieszkasz? Ja mieszkam na zachodzie niedaleko Wembley.Własnie wczoraj byłam w salonie robiłam sobie pelling migdałowy. Ogóelnie wrażenia super.Troszke rozjaśniły mi sie plamki...ale tak troszkę. Kosmatyczka powiedziała mi,ze trzeba ok 5zabiegów czyli raz na 1m-c Koszt 37funtów. Jestem zadowolona.Zabieg robiłam ok 13.00godz i kosmetyczka powiedziała mi,bym tego dnia nie myła juz twarzy,by kosmetyki które zastosowała-działały długo. Szczerze mówiąc było mi troszkę niewygodnie.Skóra była napieta bardzo,sciągało mi twarz tak,że nie mogłam szeroko buzi otworzyć ![]() Kosmetyka powiedziała bym w ązdnym wypadku nie uzywałam kremów przeciwzmarszczkowych,bo nie ma takiej potrzeby.Uzywam jedynie nawijżające kremy,maseczki,maseczki odżywcze,oczyszczające i to wystarczy.A pod oczy uzywam kompleks nawilżający w formie żelu firmy AA i to też wystarczy. Czyli powinnam byc zadowolona zwłaszcza,że mam prawie 32lata.Powiedziała bym za cześnie nie uzywała kosmetyków przeciwzmarszczkowych. No to ok,bo i to drogie ![]() Ewa, dziekuje za pomoc. Mieszkam w pol-wsch czesci Londynu, ale w przyplywie desperacji moge dojechac. Potrzebuje glebokiego nawilzania, np. mezoterapii beziglowej lub skinmastera. Generalnie potrzebuje isc do kosmetyczki, to mnie bardzo relaksuje. Mezoterapia przynosi efekt tylko wtedy, gdy wykonywana jest w serii kilku zabiegów. Początkowo należy poddawać się jednemu zabiegowi na tydzień przez dwa miesiące, potem warto robić jeden zabieg na miesiąc dla podtrzymania efektu.Generalnie jest super i efekty są rewelacyjne przynajmniej dla mnie ![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
avon02 | Post #3 Ocena: 0 2010-06-12 08:00:57 (15 lat temu) |
Dziewczyny.a co z ochroną skóry przed słońcem???
Macie jakieś sprawdzone preparaty? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
Kasia_red | Post #4 Ocena: 0 2010-06-12 08:25:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Ja używam kremu z La Roche Posay i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - seria supermatująca dla skóry przetłuszczającej się to chyba najlepszy krem z filtrem, jaki do tej pory miałam. Tzn. faktycznie - skóra sie nie świeci, jest ładnie stonowana kolorystycznie, ale działania przeciwsłonecznego jeszcze nei sprawdziałam, bo nie wystawiałam się na duże słońce
Kupiłam też ten produkt - generalnie to jest świetny - mineralny i w pudrze, zostawia ładny połysk (jak to puder mineralny), ale później się okazało, że jeden ze składników (bodajże bizmut) mnie uczula ![]() Mam również ten krem - ze składnikami naturalnymi, ale to jakieś nieporozumienie - zostawia białą warstwę na twarzy, a skóra się i tak opala (a raczej przebarwienia). Generalnie próbowałam bardzo wielu kremów z filtrami i dochodzę do wniosku, że żaden nie chroni w stu procentach przed słońcem, a co gorsza - wszystkie zatykają pory. Z mojego doświadczenia wynika, że najlepiej chroni baza pod podkład firmy MAC, ale niestety - po drugiej tubce miałam tysiące zaskórniaków ![]() Chętnie poczytam o tym, co jeszcze jest fajnego ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
avon02 | Post #5 Ocena: 0 2010-06-12 09:24:22 (15 lat temu) |
Dobry filtr przeciwsłoneczny to taki, który chroni przed pełnym spektrum promieni UV (UVA i UV
![]() Ja ostatnio stosuję Iwostin ![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
|
Vivienne | Post #6 Ocena: 0 2010-06-12 21:22:59 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Kupilam rok temu Super City Block (40spc) Clinique, ale okazal sie zbyt jasny.
|
mil3nkaa | Post #7 Ocena: 0 2010-06-12 21:50:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2010 Skąd: Yeovil |
Cytat: 2008-01-14 17:50, bellatre1 napisał(a): Żurawina obecnie dobroczynne odkrycie dla skóry w Kosmetologi-jest wiecznie zielonym krzewem,rosnącym na torfowych glebach.Jej owoce,małe czerwone jagody o cierpkim smaku sa skutecznym przeciwutleniaczem,znanym jako remedium wzmacniające orgaizm człowieka. Olej z tych roslin jest wspaniałym kosmetykiem dla cery reaktywnej i naczynkowej. Zabieg OWOCOWY SEKRET jest dla skór wzmacniajacym ciennkie ścianki cery naczynkowej i wrazliwej na zmiany temperatur,reaktywnych...ale takze dla osób zestresowanych ,zmęczonych i niewłasciwie pielęgnujacych cere. [ Ostatnio edytowany przez: <i>bellatre1</i> 14-10-2008 23:28 ] Czy dostane taki olejek gdzies w sklepie?;> Mam popekane naczynka na twarzy choc i nie tylko. Jak nie jestem opalona to strasznie to widac. Twarz robi sie czerwona <okropienstwo> ![]() |
ewcia-d | Post #8 Ocena: 0 2010-06-12 23:29:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-05-2009 Skąd: hertford |
dziewczyny, ja dopiero w UK znalazłam dla siebie produkty, w PL niestety mogłam używać tylko produktów dla dzieci. Śmieszne, bo mam 33 latek. Polecam wam produkty firmy Roc, cudowne. Ja używam antyaging, cera nigdy wcześniej nie była w tak świetnej kondycji. A zamiast pudrów i podkładów mineral foundation Loreala.
[ Ostatnio edytowany przez: ewcia-d 12-06-2010 23:31 ] |
avon02 | Post #9 Ocena: 0 2010-06-14 08:29:10 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-06-12 21:50:49, mil3nkaa napisał(a): Cytat: 2008-01-14 17:50, bellatre1 napisał(a): Żurawina obecnie dobroczynne odkrycie dla skóry w Kosmetologi-jest wiecznie zielonym krzewem,rosnącym na torfowych glebach.Jej owoce,małe czerwone jagody o cierpkim smaku sa skutecznym przeciwutleniaczem,znanym jako remedium wzmacniające orgaizm człowieka. Olej z tych roslin jest wspaniałym kosmetykiem dla cery reaktywnej i naczynkowej. Zabieg OWOCOWY SEKRET jest dla skór wzmacniajacym ciennkie ścianki cery naczynkowej i wrazliwej na zmiany temperatur,reaktywnych...ale takze dla osób zestresowanych ,zmęczonych i niewłasciwie pielęgnujacych cere. [ Ostatnio edytowany przez: <i>bellatre1</i> 14-10-2008 23:28 ] Czy dostane taki olejek gdzies w sklepie?;> Mam popekane naczynka na twarzy choc i nie tylko. Jak nie jestem opalona to strasznie to widac. Twarz robi sie czerwona <okropienstwo> ![]() Kilka kosmetyków zawierających w swoim składzie wyciągi z żurawiny: * Serum żurawinowe napinające (Norel) * Krem żurawinowy rewitalizujący (Norel) * Emulsja żurawinowa rozświetlająca pod oczy (Norel) * Pomarańczowo-żurawinowy żel pod prysznic (Avon) * Żurawinowo-jabłkowy płyn do kąpieli (Avon) * Peeling Żurawinowy (dr Irena Eris) * Żurawinowy Krem Przeciwzmarszczkowy do Masażu (dr Irena Eris) Polecam również naturalne soki z żurawiny , herbatki i inne. Smaczne , zdrowe i skuteczne ![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
mil3nkaa | Post #10 Ocena: 0 2010-06-14 10:45:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2010 Skąd: Yeovil |
Cytat: 2010-06-14 08:29:10, avon02 napisał(a): Kilka kosmetyków zawierających w swoim składzie wyciągi z żurawiny: * Serum żurawinowe napinające (Norel) * Krem żurawinowy rewitalizujący (Norel) * Emulsja żurawinowa rozświetlająca pod oczy (Norel) * Pomarańczowo-żurawinowy żel pod prysznic (Avon) * Żurawinowo-jabłkowy płyn do kąpieli (Avon) * Peeling Żurawinowy (dr Irena Eris) * Żurawinowy Krem Przeciwzmarszczkowy do Masażu (dr Irena Eris) Polecam również naturalne soki z żurawiny , herbatki i inne. Smaczne , zdrowe i skuteczne ![]() Dziekuje za informacje tyle ze czy dostane gdzies ktores z tych produktow w Anglii? Jak tak to w jakim sklepie ??;> |