Str 21 z 26 |
|
---|---|
ChrisCov | Post #1 Ocena: 0 2010-03-27 22:26:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Mam problemy z przetłuszczającym się nosem, który ciągle mi się świeci. Czy jest na to jakaś metoda, oprócz bibułek, które się na chwilę nakłada na nos?
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
bellatre1 | Post #2 Ocena: 0 2010-03-28 14:23:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-01-2008 Skąd: Manchester |
Cytat: 2010-03-27 22:26:46, ChrisCov napisał(a): Mam problemy z przetłuszczającym się nosem, który ciągle mi się świeci. Czy jest na to jakaś metoda, oprócz bibułek, które się na chwilę nakłada na nos? Tak jest.Są preparaty regulujące prace gruczołów łojowych.Najnowszy i skuteczny preparat to NO SHINE SERUM.Jest to lekki krem nawilżający,który zawiera składniki zapobiegające sie świeceniu noska i innych okolic.Polecam. Można także oczyścić nosek,wykonującą tz. zabieg oczyszczania skory lub microdermabrazji w gabineccie kosemtycznym. Wiosna to dobra pora na tego rodzaju zabiegi. Wiosenne pozdrowienia ![]() |
gosian | Post #3 Ocena: 0 2010-05-03 20:50:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Mam pytanie odnośnie kremu.Miałam kremy na dzien i noc.W tej chwili został mi tylko na dzien.Chce jednak zmienic firme,ale szkoda mi wyrzucać tego kremu.Czy mogę przez około 2 tyg.uzywać również ten krem na noc?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2010-05-28 10:26:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ostatnio moje worki pod oczami stały się bardzo uciążliwe...Wyczytałam o BOTOCEUTICAL serum pod oczy na worki...Czy on jest godny polecenia?Nie liczę ,ze znikną(bo to nie realne),ale zeby chociaz zmniejszyły się o połowe...Czy ktoś uzywał i moze polecic Botoceutical???
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Post #5 Ocena: 0 2010-05-28 10:41:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-05-28 14:00:57 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewamik | Post #7 Ocena: 0 2010-06-05 13:06:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Mam małe przebarwienia na czole.A to przez wyciskanie niewiadomo czego.
![]() Jakimi domowymi sposobami moge je skorygowac? I mam pytanie,czy peeling migdałowy jest dobry? Umówiłam sie do kosmetyczki na peeling migdałowy. Słyszałam,że cytryna wywabia plamki i przebarwienia |
Kasia_red | Post #8 Ocena: 0 2010-06-06 08:54:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Nie jestem kosmetyczką, ale ekspertka od przebarwień, bo sama mam czoło w plamy. JEśli to są głębokie przebarwienia spowodowane np. tabletkami antykoncepcyjnymi lub zmianami hormonalnymi, to raczej są małe szanse na ich usunięcie - jest kilka zabiegów kosmetycznych, które teoretycznie usuwają, ale w praktyce różnie bywa i kosztują sporo.
Najważniejsze - żeby cały czas mieć na twarzy krem z filtrem - im wyższy tym lepszy. Nawet w pochmurne dni. Wyjście bez takiego kremu = opalenie właśnie przebarwien - bo je najszybciej chwyta słońce. Czyli nie ma mowy o opalaniu twarzy, solarium itp. Moje eksperymenty z peelingami: - 3 lata temu yellow peel - inwazyjny peeling, który troche rozjaśnił przebarwienia, a przy okazji wyrównał kilka przebarwień potrądzikowych - seria mikrodermabrazji, które poza wyrównaniem skóry guzik przyniosły - mikro nie jest na przebarwienia, które są w głębszych warstwach skóry - teraz jestem w trakcie peelingu Agera - tutaj informacje o tych zabiegach. Miałam już 5 zabiegów w odstępie dwutygodniowym, jutro mam szósty. Generalnie przebarwienia się spłyciły (zmarcha od myślenia tyż ![]() ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
avon02 | Post #9 Ocena: 0 2010-06-08 10:54:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: Gdzieś na końcu świata. |
Skuteczne leczenie przebarwień wymaga konsultacji lekarskiej, która pomoże ustalić przyczynę powstałych zmian, ocenić ich głębokość co z kolei pomoże dobrać odpowiednią metodę ich usuwania
Proponowane zabiegi: - peelingi medyczne z kwasem migdałowym, - mikrodermabrazja - laser. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
ewamik | Post #10 Ocena: 0 2010-06-08 14:27:23 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
U mnie to napewno moje"syfki" i wyciskanie.Nawet mam taki wężyk gdzie najwięcej cisnęła.To nie jest całe czoło tylko taka krecha ukośna
Mąz zawsze lał mnie po łapach a ja wiem lepiej. Szukałam chocby najmniejszej czarnej krostki,cokolwiek i wyciskałam.Najbardziej nudziło mi sie zimą i stałam wiecznie przed lustrem.Teraz latem..o Boże! Plamy wyszły jak cholera,pod wpływem słońca. Jutro ide na pelling migdałowy.MOże ktoś miał do czynienia z tym? [ Ostatnio edytowany przez: ewamik 08-06-2010 14:29 ] |