MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porady Kosmetyczki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17.6 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16.6 | 17.6 | 18.6 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

Str 17.6 z 26

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bellatre1

Post #1 Ocena: 0

2010-02-10 22:08:59 (15 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Z nami od: 10-01-2008

Cytat:

2010-02-09 20:15:43, dadido napisał(a):
Witam ;-)
Ostatnio rozdwajaja mi sie paznokcie i mam pytanie czy witamina B jest wystarczająca by temu zapobiec ?

Na rozdwajające się paznokcie doba jest żelatyna.Warto pojeść galaretki lub jedną łyżeczkę żelatyny dziennie.
Galaretka owocowa jest bardzo prosta do przyżądzenia.500ml wrzątku i wsypujesz galaretkę intensywnie mieszając następnie wstawiasz do lodówki.Rano zjadasz odpowiednią porcyjkę.można dodać ulubione owoce.
Jeżeli chodzi o odżywki na rozdwajające paznokcie ,najlepsze jakie znam to Nail tek.
Witaminka B jest świetna.Jeszcze lepsza będzie B complex.
pozdrawiam Jowita;-)

[ Ostatnio edytowany przez: bellatre1 10-02-2010 22:16 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-02-10 22:22:28 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #3 Ocena: 0

2010-02-13 20:29:30 (15 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2010-02-10 22:22:28, tondekaga napisał(a):
To może i ja zapytam o ...laser. Wiem że to niezbyt tani zabieg,(może Pani podać ceny?) ale prosze mi napisac jak czesto musze go powtarzać, czy da mi 100% satysfakcji. Czy często wykonuje sie ten zabieg? i jakie są skutki uboczy jeśli wogóle są..??
Pozdrawiam ;-)

Cenny rzeczywiście nie są tanie.Jednak zależy jak na to spojrzeć.Głatkie i piękne ciałko bez zbednego owłosienia warte są cenny.Polecam zdecydowanie.
Przez 2 miesiące przed spodziewanym zabiegiem nie wolno się opalać.Bardzo ważne ,poniewaz skóra może zostać poważnie uszkodzona,poparzona.Zabieg powtarzany jest co 2-3 miesiące w zalezności od lasera.
Napewno potrzbna jest konsultacja przed zabiegiem.Wykluczyć należy ciąże,raka i inne ..
Potzrbnych jest od 5 -10 zabiegów.:-)

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #4 Ocena: 0

2010-02-20 19:24:34 (15 lat temu)

bellatre1

Kobieta

W Ashton niedaleko Ikea otworzył się nowy Salon Fryzur NN koło nowych Polskich Delikatesów.Przyjemna obsługa.Uśmiechnięta Pani Kasia.Oferta jest rozszerzona o Manicure,Paznokcie Żelowe,hennę i przekłuwanie uszu.

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #5 Ocena: 0

2010-02-20 19:45:40 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

A jak mam pytanie fryzjerskie;-) Co zrobic zeby ladnie ulozyc grzywke?Zeby nie robily sie wicherki i zeby ja ladnie podniesc? Jak jej nie uloze jest za dlugawa i nieciekawie wyglada.
Mam grzywke w stylu Ani Przybylskiej:-D
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

KratkaWentylacy

Post #6 Ocena: 0

2010-02-21 18:42:58 (15 lat temu)

KratkaWentylacyjna

Kobieta

Z nami od: 27-09-2009

Mam bardzo, ale to BARDZO suchą skórę. Nie umiem jej niczym nawilżyć. Prawie każdy krem jest świetny do połowy opakowania po czym twarz się przyzwyczaja i muszę zmienić krem (czego nie robie ze względó finansowych). Zimą, kiedy wieje i jest zimno zawsze sobie pomagam dodatkowo smarując twarz oliwką dla dzieci lub zwykła wazeliną. Ale po kilku godzinach znów jestem wysuszona, ściagnięta, czasem aż piecze. Najgorzej jest na czole i z okolicami oczu... mimo 28 lat mam juz pokaźną sieć zmarszczek wokół oczu. Robię i robiłam wszystko - delikatne oczyszczanie, maseczki, kremy od tych za 5zł do tych za 40 funtów... cuda i zaklęcia też były. Co mam robić? Mnie już brakło pomysłów...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

giziunia

Post #7 Ocena: 0

2010-02-21 20:29:06 (15 lat temu)

giziunia

Kobieta

Z nami od: 21-02-2010

Witam, mam dość powszechny jak na Anglię problem, ale mimo wszelkich działań nic mi nie pomaga. Pracowałam jakiś czas w dość niskiej temperaturze i w tym samym czasie miałam problemy hormonalne (niski poziom estrogenów). Po pewnym czasie moja cera stała się strasznie wrażliwa (nigdy wcześniej taka nie była) i występuje na niej miejscowy bardzo czerwony rumień, który pojawia się na twarzy w formie nieregularnych kształtów, bardzo piecze i jest bardzo czerwony. Zdaję sobie sprawę, że mam cerę naczynkową i wiem, jak się ją pielęgnuje. Zmieniłam pracę ponad rok temu, a gra naczyniowa trwa dalej, cokolwiek podrażnia moją cerę i wszelkie kosmetyki do cery naczynkowej jedynie chwilowo łagodzą objaw (nawet nie od razu). Miałam już 5 zabiegów laserowych na zamykanie naczynek, a muszę dodać, że o dziwo nie mam na twarzy widocznych gołym okiem naczynek i często moja cera jest normalnego koloru. Wystarczy jednak jak wypiję lub zjem coś ciepłego, powrót do ciepłego domku ze spaceru, podekscytowanie, zdenerwowanie, alkohol, czy jakikolwiek dotyk twarzy i reaguje niesamowicie mocno. Co mogłaby mi Pani poradzić, bo szczerze rozkładam już ręce i kompletnie nie wiem co robić. W dodatku owe zaczerwienienia są na tyle intensywne, że wstyd mi się już ludziom na oczy pokazać i tylko psioczę na tą Anglię, że mi cerę zepsuła. Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #8 Ocena: 0

2010-02-22 09:44:39 (15 lat temu)

bellatre1

Kobieta

KratkaWentylacy
Bardzo proszę spracyzuj co oznacza ,że skóra Twoja przyzwyczaja się.czy oznacza ,że krem nie spełnia Twoich oczekiwań?
napisz jaki krem masz obecnie.I jak pielęgnujesz skórę.
1.Jak myjesz bużkę i czym?
2.Czy używasz toniku i jakiego?
3.Czy robisz peelingi i jak często,Jakiego używasz?Jeżeli nie używasz to napisz.
4.Czy używasz kremu na dzien ,na noc,jakiegoś serum?Jakei to sa kremy?Napisz firme i rodzaj wybranego kosmetyku.
Chętnie bym obejrzała skórę ale widzę że daleko masz do mnie,więc spróbuj odpowiedzieć na te pytanka.Zaradzimy wszystkiemu,głowa do góry.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-02-22 09:50:24 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #10 Ocena: 0

2010-02-22 10:47:39 (15 lat temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2010-02-22 09:50:24, pati24 napisał(a):
Witam moglaby mi Pani doradzic jakis krem na dzien i na noc tzn mam tez strasznie sucha twarz moja skora jest matowa jesli naloze krem ona sie poprostu luszczyy nie moge nawet nalozyc zadnego podkladu w sumie i tak nie uzywam prawie tylko okazjonalnie to ta twarz jest taka zluszczona i brzydko to wyglada moze jest jakis krem pod podklad zeby ta skora byla gladka i slniaca.Dziekuje i pozdrawiam

Trudno jest udzielić radzy na odległosc.spróbój odpowiedzieć na pytania z powyższego postu.a ja spróbuję napisac co jest nie tak i jak temu zaradzić.:-)

Do góry stronyOffline

Strona 17.6 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16.6 | 17.6 | 18.6 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,