Cytat:
2009-12-07 14:32:58, bellatre1 napisał(a):
Zauważyłam,że moja skóra na twarzy z wiekiem zaczyna tracić jędrność.Mam pytanie jakie kremy na dzień i na noc są najlepsze dla kobiety po 30-tce?I jaki krem pod oczy,żeby się pozbyć albo chociaż zmniejszyć worki pod oczami?
Pozdrawiam
EDIT: Dodam,że kremy do skóry mieszaej.
Przepraszam ,że tak pózno odpisuje na Twój post....dawno nic nie działo się tutaj...
Kobieta po 30-tce o słabej jedrności skóry,powinna zacząc używać kremów z kwasami owocowymi ,które maja cudowną własciwośc nie tylko złuszczającą martwy naskórek,ale także dają sygnał skórze do produkcji kolagenu i elastyny,które odpowiadaja za rusztowanie-jedrność skóry i poziom nawilżenia.
Po kuracji kwasami owocowymi w gabinecie kosmetycznym podnosi sie owal twarzy ,skóra jest jedrna i prawidłowo nawilzona.
Jeżeli chodi o kremy pod oczy dobrze szukac takich ,które poprawia mikrokrązenie ,dzieki tem skóra nie bedzie miała widocznych worków pod oczami.
Bardzo dobry efekt daje też kuracja w domu składajaca sie z 4 zabiegów .polegająca na nakładaniu profesjonalnych płatków jedwabiu ,nasaczonych składnikami nawilzajcymi i rozjaśniającymi a także pobudzającymi.Do nabycia w gabinecie w cennie 40 f.Są to profesjonalne cztery zabiegi do wykonania samodzielnie w domu .Koszt w gabinecie jest wyższy jeden w cenie 20f.
sedrdecznie polecam
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.