Forum dyskusyjne

Manchester » Porady Kosmetyczki

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Manchester" opiekują się: Redakcja, frelcia, FREDD

Strona główna » Manchester » Porady Kosmetyczki

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 10
ciesza

Post #1

2008-01-14 18:40 (6 miesięcy temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

z konsultacja moze byc problem bo ciezko jest zmusic mezczyzne zeby udal sie do kosmetyczki.
Rumien pojawil sie po tym jak pracowal przez kilka miesiecy w temp 8 stopni. Chlopak zmienil prace rumien pozostal, nie mam na mysli pekajacych naczynek tylko zaczerwienienie na calej twarzy.
what's love got to do with it...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

bellatre1

Post #2

2008-01-14 19:00 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

Z nami od: 10-01-2008

2008-01-14 18:40, dominisia napisał(a):[/B]
Hej! Mam pytanie : Czy wykonujesz zabiegi oczyszczające na twarz??

Tak Oczyszczamy skóre twarzy.Rozgrzewam skóre metodą
Tradycyjną -ziołową maską MAGICZNA łAKA lub
PARÓWKĄ Z OZONOTERAPIĄ lub
pory skóry otwieramy AHA czyli KWASAMI OWOCOWYMI 12%

ZAPRASZAM

:-):-)
Z Radością i Satysfakcją zapraszam... Jowita kozłowska

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #3

2008-01-14 19:26 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

2008-01-14 18:40, ciesza napisał(a)

Rumien pojawil sie po tym jak pracowal przez kilka miesiecy w temp 8 stopni. Chlopak zmienil prace rumien pozostal, nie mam na mysli pekajacych naczynek tylko zaczerwienienie na calej twarzy.

Rzeczywiście trudno namówić mężczyzne na spotkanie z kosmetyczką.
Chociaż coraz więcej Panów decyduje sie na taki luksus.
Ok 1/3 klientów to mężczyżni,więc jest bardzo dobrze.

Przypuszczam że nastąpiło odmrożenie.Najczęsciej jest widoczne w sezonie jesienno-zimowym.Polecam naswietlania Lampami np.Soluks z czerwonym filtrem lub Bioptron-spolaryzowane swiatło lasera.
Można też zastosować zabiegi parafinowe na twarz.

Konieczne jest zabezieczanie skóry kremami ochronnymi na mrozy i wiatry a latem z wysokimi filtrami.
Polecam firme Matis ...serum FORCE OXYGENANTE SERUM GELIFIE jest to serum poprawiajace mikrokrazenie.A na to Krem nazwa Upiekszający ...jest to fundamentalny krem Firmy Matis polecany dla męzczyzn też po goleniu gdy mają zaczerwienienia na skórze.Równiez dla Pań!!!!!Ma fajny zapach i pozostawia matowy film na skórze.

Ważną sprawą jest pobudzenie mikrokrazenia skóry.Aby nastapił skórcz i roskórcz naczyń.Dlatego polecam naswietlania lampami.

Mam nadzieje że pomogłam choć troche.
Zapraszam także na zabieg Owocowy Sekret.

Do góry stronyOffline

martitka25

Post #4

2008-01-17 12:18 (6 miesięcy temu)

martitka25

Kobieta

Z nami od: 25-11-2007

Pani Jowito moze pani umie mi pomoc.Od 10 lat walcze z pryszczami.Probowalam wszystkiego antybiotyki od dermatologa, mascie, maseczki, oczyszczanie twarzy, mikrodermabrazje i nic,a nawet mialam wrazenie ze stan mojego czola(bo tylko tam sie pojawiaja pryszcze)jest coraz gorszy.Prosze o pomoc.Dodam ze mam 26 lat i to na pewno nie przez okres dojrzewania:)Z gory dziekuje za pomoc

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bellatre1

Post #5

2008-01-18 13:24 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2008-01-17 12:18, martitka25 napisał(a):
Pani Jowito moze pani umie mi pomoc.Od 10 lat walcze z pryszczami.Probowalam wszystkiego antybiotyki od dermatologa, mascie, maseczki, oczyszczanie twarzy, mikrodermabrazje i nic,a nawet mialam wrazenie ze stan mojego czola(bo tylko tam sie pojawiaja pryszcze)jest coraz gorszy.Prosze o pomoc.Dodam ze mam 26 lat i to na pewno nie przez okres dojrzewania:)Z gory dziekuje za pomoc

Niestety lekarze nie leczą przyczyny a istniejące skutki tego co jest wewnątrz naszego organizmu.
Chińczycy już kilka tysięcy lat stawiają diagnozę jak się czujemy? patrząc na twarz.
Ułatwia taka diagnoza spojrzenie na słabość naszego organizmu.Po czym stosuje się odpowiednie leczenie różnych organów organizmu.
Twoje wypryski na czole i walka zewnętrzna z nimi niedają rezultatu ponieważ przyczyna leży wewnątrz organizmu.
Według chińskiej diagnozy twarzy,
czoło-pokazuje nam problemy z narządami pokarmowymi -jelito grube,jelito cieńkie.Nie chodzi tu o jakąś chorobę a jedynie nierównowagę tych organów.Dlatego też kuracja antybiotykami zewnętrznie pomogła tylko chwilowo,po odstawieniu lekarstwa wypryski pojawiły sie znowu!
Potrzebny jest Tobie relaks ,wyciszenie i spojrzenie na świat z przymruzeniem oczu,ponieważ stres nie sprzyja dobremu trawieniu.
Ten świat jednak przysparza wielu stresów.Możesz zastosować olejki aromaterapeutyczne do kominka dające poczucie relaksu i odprężenia.Sama także je stosuje.Ważne aby były to naturalne olejki a nie sztuczne wytwory.
Ważna jest także dieta i czas w jakim spozywamy posiłek.Więcej uwagi przykładaj do tego co i jak jesz.Rzeczy lekko strawne...
np rano Sałatkę Piękności Heleny Rubenstein-polska kosmetyczka o światowej sławie.
jest to sałatka z płatków owsianych i owocow suszonych -świetnie oczyszcza jelita.Przygotowujesz ja wieczorem.Pare łyżek platkow zalewasz ciepła wodą wkrajasz owoce (śliwki,morele,jabłka-suszone)takie jak lubisz.Nie stosuj mleka !!

JEŻELI chciałabyś konkretnej porady jak pielęgnować skóre ,jakich kosmetyków używać zapraszam na bezpłatną konsultację do siebie.Muszę się przyjrzeć dokładniej Twojej cerze.Pamiętaj że nasz wygląd skóry to praca całego organizmu.Dlatego ja podchodzę do pielegnacji,leczenia skóry holistycznie-całościowo.

Pozdrawiam Jowita WOJTAL-KOZŁOWSKA
Kosmetyczka Dyplomowana

:-):-):-)

Do góry stronyOffline

martitka25

Post #6

2008-01-18 16:12 (6 miesięcy temu)

martitka25

Kobieta

Bardzo pani dziekuje.Pierwszy raz spojrzalam na moje problemy z tej strony.Faktycznie mam problemy z trawieniem:)na pewno pania odwiedze.DZiekuje i pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bellatre1

Post #7

2008-01-18 18:13 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

Zapraszam serdecznie.
Od jutra i ja będe na płatkach owsianych podobno można schudnąć :-D

Do góry stronyOffline

martitka25

Post #8

2008-01-21 18:01 (6 miesięcy temu)

martitka25

Kobieta

Pani Jowito prosze o adres pani salonu i numer telefonu, a na pewno pania odwiedze.Pozdrawiam
:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bellatre1

Post #9

2008-01-23 17:53 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

Cytat:

2008-01-21 18:01, martitka25 napisał(a):
Pani Jowito prosze o adres pani salonu i numer telefonu, a na pewno pania odwiedze.Pozdrawiam
:-D

Mój telefon;
07936894525
Serdecznie zapraszam
Jowita Wojtal-Kozłowska
Kosmetyczka Dyplomowana

Do góry stronyOffline

bellatre1

Post #10

2008-02-02 22:46:33 (6 miesięcy temu)

bellatre1

Kobieta

Widze ,że kobietki wszystkie zapracowane jesteście .
A tu wiosna tuż ,tuż.....Trzeba jakąś regenerację dla ciala i duszy.
Proponuje fryzjera na początek -to poprawia humor szczególnie jeśli to dobry fryzjer i trafił w gusta nasze.
Dobrze robią na samopoczucie też zadbane paznokcie i dłonie.
Na dłonie polecam zabieg regeneracyjny Aksamitne dłonie.
Jest to pelling ,masaż na hiszpańskich masełkach głęboko nawilżających skóre dłoni i przecudowna ciepła kąpiel dłoni w ciepłej Parafinie....a do tego pięknie wykonany manicure z jakimś zdobionkiem albo wciąż modny francuski manicure....a może tipsy żelowe albo akrylowe.
Wszystko to znajdziecie w BELLATRE.

Czujecie już wiosne? bo ja tak......oddychajcie więc głęboko.
Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: bellatre1 02-02-2008 22:48 ]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony