Ja trafilam bardzo dobrze i jak rzadko ktora bylam pod szczegolna opieka z ktorej jestem bardzo zadowolona.
Pozdrawiam i zycze powodzenia

Str 2 z 2 |
|
---|---|
zwirek | Post #1 Ocena: 0 2007-10-26 10:03 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-06-2007 Skąd: Londyn |
Robia napewno badania na cukrzyce.Ja mialam robione dosc wczesnie i jak wyszlo ze mam za wysoki poziom glukozy to badania powtarzalam.Mysle ze wszystko zalezy do jakiego szpitala trafilas i na jaka polozna ta pierwsza bo to od niej najwiecej zalezy.
Ja trafilam bardzo dobrze i jak rzadko ktora bylam pod szczegolna opieka z ktorej jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam i zycze powodzenia ![]() |
dominika-essex | Post #2 Ocena: 0 2007-10-26 11:40 (18 lat temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: Basildon |
Cytat: 2007-10-26 08:27, Anette napisał(a): dziewczyny,a co oznacza ten spadek cukru?czy to cos powaznego? bo ja po prostu jestem niezywa ciagle,ospala to nic,ale czasem to nie mam sily kubka z herbata podniesc,najgorzej sie czuje jak rano wstaje,musze dochodzic do siebie godzine.. jestem w 3 miesiacu,czy to mi przejdzie?spotkanie z polozna mam za tydzien dopiero,czy spadek cukru moze byc przyczyna mojego samopoczucia? Annette musisz porozmawiac z lekarzem albo polazna, u mnie te same objawy okazaly sie anemia i musialam brac zelazo, po 2 tygodniach sily wrocily i moglam funkcjonowac normalnie ![]() |
nicia | Post #3 Ocena: 0 2007-10-26 12:29 (18 lat temu) |
Z nami od: 15-10-2006 Skąd: Nottinghamshire |
W 29 tygodniu mi też pobierała krew,ale nic nie mówiła o cukrzycy.Teraz mam wizytę 6 listopada to się zapytam jak tam moje wyniki
![]() |
nicia | Post #4 Ocena: 0 2007-10-26 13:40 (18 lat temu) |
Z nami od: 15-10-2006 Skąd: Nottinghamshire |
A ja mam takie pytanko z innej beczki.Czy spotkałyście się z pytaniem ze strony położnej: Czy pocą Ci się dłonie i stopy? Zdziwiło mnie to pytanie.Co może oznaczać takie pocenie???
|
Anette | Post #5 Ocena: 0 2007-10-27 09:00 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 |
no i bylam wczoraj u lekarza dziewczyny..tragedia.Ja mu mowie o moim zlym samopoczuciu a on do mnie ,bo jestem w ciazy,wiec dlatego..ale na jakiej podstawie on mi mowi,ze jak nie mam sil nawet z lozka wstac,nie marzac ,by do pracy isc,ze to normalne?zadnego skierowania na jakiekolwiek badanie,chocby krwi czy moczu-nic!moze mam anemie tak jak mowicie,moze ten spadek cukru,skad mam to wiedziec?
![]() |