The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Londyn » firmy przewozowe na lotniska

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » firmy przewozowe na lotniska

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
AGALON

Post #1

2007-10-12 10:10 (10 miesięcy temu)

AGALON

Kobieta

Moderator

Z nami od: 25-10-2005

znacie jakies z ktorych korzystaliscie i mozecie polecic?? ewentualnie osoby zajmujace sie tym?? wiem ze ogloszen jest do wyboru,do koloru ale jakbym miala obdzwonic wszystkich z zapytaniem co i jak ,za ile to troche by to zajelo...
za 2 tyg bede musiala odstawic mame i ciocie na stansted, czasowy brak samochodu a stansted express startuje za pozno.
bede wdzieczna za podpowiedzi i ewentualne namiary.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

monikaspodymek

Post #2

2007-10-12 10:47 (10 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

moja siostra dosc czesto kozysta z uslug przewoznikow/taxi czy jak tam ich zwa... placi kazdorazowo £40. jezdzi z becktonu (wschodni londyn). jak bys chciala namiary to moge do niej zadzwonic...
...XXX...

Do góry stronyOffline

mat74-74

Post #3

2007-10-12 11:07 (10 miesięcy temu)

mat74-74

Z nami od: 12-10-2007

czesc,przegladalem wlasnie rozne fora i natrafilem na to,jezeli szukasz transportu na lotnisko to ja akurat sie tym zajmuje,jezeli jestes zainteresowana to zadz. moj num 0782-833-1058 ,POZDRAWIAM. MACIEK.

Do góry stronyOffline

wero11

Post #4

2007-10-12 20:12 (10 miesięcy temu)

wero11

Z nami od: 10-07-2007

witam
kiedys skorzystałem z oferty znalezionej na www.mojawyspa.co.uk chłopak zawiózł nas i odebrał z gatwicku ... cena dostepna komfort średni (malutki golf) orientacja w terenie mierna
Podczas szukania przewoźnika natrafiłem na szereg strasznie wygórowanych stawek a nawet z brakiem zainteresowania bo godzina była wczesno poranna ok 4 rano (nie opłaca mi sie ,za wcześnie )
zaś następnym razem ów chłopak za dowoź na victorie chciał 35f:- W gdzie najbliższy minicab wziął 15f ???????????? nie marudził nie narzekał po prostu przyjechał punktualnie ocena bardzo dobra

to niestety poraź kolejny pokazuje jacy są Polacy i ze czasem lepiej sie trzymać od nich z daleka !

Do góry stronyOffline