Forum dyskusyjne

Londyn » Wkrotce kolejna polska msza

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » Wkrotce kolejna polska msza

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
tuhanka

Post #1

2007-09-27 23:24 (rok temu)

tuhanka

Z nami od: 06-04-2007

Jezeli wszystko pozytywnie sie ulozy, wkrotce w kosciele na Stamford Hill (okolice Seven Sisters i Manor House) w niedziele o 20.30 bedzie odprawiana polska msza - pierwsza w tej licznie zamieszkalej przez Polakow okolicy. Rozmawialam z ksiedzem, poszukuje on m.in. organisty do oprawy muzycznej tej mszy, a takze chetnych do sluzby liturgicznej. Dobrze gdyby byly to osoby z doswiadczeniem ministranckim, aczkolwiek istnieje mozliwosc krotkiego przeszkolenia.
Jesli ktos z Was chcialby sie zaangazowac, albo wiecie o kims, kto bylby zainteresowany, prosze o kontakt pod adresem alicja.baranowska@wp.pl lub telefonicznie 0 778 551 54 51.
Z gory dzieki.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

xiv

Post #2

2007-09-28 00:00 (rok temu)

xiv

Z nami od: 13-11-2003

nie jestem organistą - ale na Devonii jest ich trzech - nie prościej byłoby tam uderzyć?

i niestety w innych kwestiach też nie pomogę - jakoś jestem wierny Devonii 12.30 od dobrych dziewięciu lat :)
Xiv (de Vratislavia)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

tuptus25

Post #3

2007-10-12 13:43 (rok temu)

tuptus25

Z nami od: 24-09-2007

Niestety nie mam na ten temat zadnych informacji;) Ale chcialabym tylko poprzec ten pomysl, bardzo dobry. Sama ostatnio sie zastanawialam nad tym, ze byloby swietnie gdyby bylyby msze na stamford poniewaz w tych okolicach jest tyle polakow. Swietny pomysl;)

Do góry stronyOffline

Maya64

Post #4

2007-10-12 15:39 (rok temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Jeszcze troche i obok synagog i moskow beda stawiac polskie koscioly.

Do góry stronyOffline