MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wazne prosze przeczytaj

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

Str 7 z 25

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

reivilo

Post #1 Ocena: 0

2007-11-01 12:49 (18 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2007-11-01 12:13, frelcia napisał(a):
Musial to zrobic, poniewaz juz duzo wczesniej sad zakazal rodzicom umieszczac jakichkolwiek informacji na ten temat.

Tak czy siak zycze ale sprawa zakonczyla sie pomyslnie.

Pozdrawiam

o czym media juz oczywisie ..zapomnialy poinforowac ...ach zadni sensacji pismacy
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Webmaster

Post #2 Ocena: 0

2007-11-01 14:48 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2007-11-01 12:49, reivilo napisał(a):
o czym media juz oczywisie ..zapomnialy poinforowac ...ach zadni sensacji pismacy

O co Ci chodzi? Nawet taka informacja w mediach byłaby naruszeniem nakazu sądowego, więc jak miały poinformować? :-D
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

reivilo

Post #3 Ocena: 0

2007-11-01 14:56 (18 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Nie wiem jak brzmi tresc nakazu sadowego ale jezeli sprawa skonczyla sie dobrze ktos ( w tym miejscu mysle o tym kto pierwszy umiescil te informacje) moglby napisac jaki final miala sprawa - to chyba jest zgodne i z prawem i nakazem sadu .....i poczuciem przyzwoitosci .....
ot tylko o to mi chodzi ...ze czasem mediach ukazuja sie informacje ktore po glebszej analizie okazuja sie byc kompletnie inne od tego jak zostaly przedstawione ...ale ...kto po kilku dniach o tym pamieta ....
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

dominika-essex

Post #4 Ocena: 0

2007-11-01 18:14 (18 lat temu)

dominika-essex

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

To amend section 97 of the Children Act 1989 and section 12 of the Administration of Justice Act 1960 to make clear that the publication of material from family proceedings which is intended, or likely, to identify any child as being involved in such proceedings (or the address or school of such a child) is only prohibited in relation to publication of information to the public or any section of the public and make it clear that rules of court will set out the cases in which publication of information relating to children is authorised (section 62)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dominika-essex

Post #5 Ocena: 0

2007-11-01 18:16 (18 lat temu)

dominika-essex

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

reivilo

Sprawa jeszcze sie nie zakonczyl.....

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

torens

Post #6 Ocena: 0

2007-11-09 17:30 (18 lat temu)

torens

Mężczyzna

Z nami od: 16-05-2006

Sprawa dalej jest w toku.
Posty musiałem skasować.
O tak z ostatnich wiadomości to Social Service byl w Polsce nie wyglądało to dość ciekawie rozmawiali 6 godzin zadawali pytania dziwnej treści i nic na razie nie wiemy.

Sprawa następna będzie w kwietniu 2008 a koniec sprawy przewidywany jest na grudzien 2008.
jeżeli będzie sie coś zmieniać w miare możliwości będę pisał o tym.

Alex ma sie dobrze i coraz lepiej. Rośnie szybko zrobił sie bardzo ciekawy wszystkiego.

Dziękujemy za listy od was
Z poważaniem
Piotr - tata Alex`a

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

mama_josha

Post #7 Ocena: 0

2007-11-22 10:52 (18 lat temu)

mama_josha

Kobieta

Z nami od: 16-08-2007

cholerne social services!

zycze wam pomyslnego zakonczenia sprawy.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

torens

Post #8 Ocena: 0

2007-11-27 00:25 (18 lat temu)

torens

Mężczyzna

Witam wszystkich ponownie

Nasz synek ma sie dobrze jest coraz lepiej i rosnie szybko.
Mimo opini lekarzy zwrok sie poprawia potrafi skupic wzrok na danym przedmiocie i podarzac za nim. Wiec jestr OK.

Sprawa:
na razie stoi w miejscu czekamy na raporty od specjalistow jak cos sie ruszy damy znac.

Pozdrawiam wszystkich
Tata Alexa

Do góry stronyOffline

torens

Post #9 Ocena: 0

2008-03-04 15:58:42 (17 lat temu)

torens

Mężczyzna

Witam wszystkich po dość długiej przerwie.

Przepraszam ze nic nie pisałem ale tak na prawdę nie było zbyt czasu na napisanie czegoś.
Nasza sprawa ciągle trwa i tak na prawdę nic nie wiadomo jak to będzie i jak się zakończy.

Nasz synek czuje się dobrze , rośnie szybko , i jest wszystko OK.
Widzenia mamy od poniedziałku do piątku od godz. 10 do 14 wiec nie jest to dużo, ale najważniejsze to to ze wie, kto jest jego mama i tata i nie dal się zmienić na angola jakiegoś ;-)

Rozumie, co do niego mówimy i reaguje na każde słowo czy każdy ruch i to jest ważne, bo mimo ze, social service mówił i mówi nadal ze nasz synek jest czy będzie kaleka, ponieważ tak oceniają lekarze to po ostatniej wizycie w szpitalu na kontroli sam doktor prowadzący zdziwił się ze Alex się tak rozwija i był mocno zdziwiony, ale najwidoczniej nie doszło do niego ze to Polskie dziecko a Polak jak chce wszystko potrafi.

Wiec, co do zdrowia naszego synka – wszystko w porządku
Sprawa w sadzie – ciągle trwa i czekamy na główna rozprawę

Ocena lekarzy – mocno zdziwieni
Ocena moja – lepiej pozostawię to bez komentarza

Ps. Dziękujemy za listy, jakie dostajemy i za wsparcie. Na pewno jak będzie cos istotnego i cos się zmieni napiszemy.
Dziękuje rodzinom które do nas napisały i przeszły to samo co my teraz przezywamy i współczuje bo nie każdej rodzinie udało się pozytywnie zakończyć ta sprawę.
Wszystkim rodzicom dziękuje
------------------------------------------------------------
A osobom które były winne skrzywdzenia dziecka swojego - prywatna opinia ” Po co chcieliście dziecko jeżeli nie wiecie jak się nim opiekować lub nie byliście świadomi tego co oznacza być rodzicem ” dla takich rodziców nie ma litości i być nie powinno.

Jeszcze raz Dziękujemy serdecznie

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #10 Ocena: 0

2008-03-04 16:13:11 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

nie wiem,czy zbieg okolicznosci,czy moze otrzymaliscie wlasnie dzis moja wiadomosc....rano obudzilam sie i od razu szukalam do was kontaktu...nie wiem,jakies przeczucie....nie wiem czy numer gg jest nadal aktualny,ale to nie wazne...najwazniejsze,że Alex ma sie dobrze,ze sie rozwija i to,ze nie tracicie nadziei,ze jestescie tak silni....trzymam za was kciuki,nie moge pomoc,ale myslami jestem z wami....KOCHANI-TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :-D:-D:-D
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 7 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,