Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Londyn » Najtansze rozmowy z Polska

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » Najtansze rozmowy z Polska

Nowy tematTemat zamknięty

Autor (Odpowiedzi: 8)
zosia_londyn

Post #1

2007-06-28 14:11 (rok temu)

zosia_londyn

Z nami od: 28-06-2007

Witam,
Znalazlam ta stronke gdy poszukiwalam tanich polaczen do Polski.
Znudzilo mi sie borykanie z kartami telefonicznymi, a oni oferuja polaczenia do Polski
z komorki (Pay As You Go) za 3p/min.
Dziala z kazdego T-Mobile (PAYG), ktorego sim karte mozna kupic prawie w kazdym offlicence
za £3
Maja teraz jakas promocje i rozdaja darmowe karty sim z T-mobile!!!
Ostatnio probowalam ich serwisu i jest jak mowia:3p na stacjonarne i 10p na komorke...
Zreszta sami sobie sprawdzcie:
www.yourcallworld.com/payg

Pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

grazka1

Post #2

2007-06-28 16:01 (rok temu)

grazka1

Kobieta

Z nami od: 28-01-2007

witam dzwonilas juz do polski i faktycznie jest tak tanio:-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

ParaDox

Post #3

2007-06-28 17:38 (rok temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Aha :)

A komu moge skopac ryja jak tak nie bedzie. Nie maja nawet telefonu na stronie gdzie mozna zadzwonic zapytac itp. W tym kraju (UK) kazda firm ma obowiazek podac dane teleadresowe, tak na papierach jak i stronie ww itp.

Cos mi sie to nie podoba. I ten wpis laski co to wpadla wlasnie tu na forum z wspaniala nowina i pierwszy post jaki pisze to komercja. :-Y

Jezeli to dziala to OK ale firma gdzie nie moge napisac listu czy zadzwonic to moze w Polsce ale nie tu. Nie ze mna te numery Bruner :-)
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

tian

Post #4

2007-07-01 10:40 (rok temu)

tian

Z nami od: 22-10-2006

Jesli masz tel stacjonarny BT to dzwon na stacjon w Polsce
0844 629 2040 za 3p/min

lub z tel stacjon BT na tel stacjon w Europie ,USA,Kanadzie ,Australii,Chinach,Indiach ,RPA
0844 825 2040 ZA 5p/min

a z komorkami to roznie bywa w roznych sieciach:)

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

KrisW

Post #5

2007-07-02 22:26 (rok temu)

KrisW

Z nami od: 03-12-2006

Ja korzystam juz od pol roku z t talka, 2 pensy z komorki. Trzeba wyslac sms pod numer 81616 w tresci napisac ROZMOWA i wyslac. Dostajesz wtedy sms z instrukcja jak dzwonic. Z twojego konta komorki sciagaja 5 funtow i wykorzystujesz je na rozmowy z Polska. Dziala bez zarzutu. Wczesniej korzystalem z karty Kopernik, tez mozna za 2p, najlepiej jak sie ma stacjonarny telefon. dla zainteresowanych niech zobacza www.kopernik.co.uk

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

stokesay

Post #6

2007-07-02 22:49 (rok temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

Polecam dzwonienie z BT na stacjonarne w Polsce z numeru 08442008585 tylko 0,5p/min SPRAWDZONE ;-)

Jesli chodzi o pay as you go sprawdzcie stronki

http://www.cheapestinternationalcalls.com/
http://www.0844calls.co.uk/index2.php
http://www.yourcallworld.com/payg/

ale trudno mi sie wypowiedziec na ten temat bo osobiscie mam kontrakt z O2 podpisany przed 27.IV. Elo :-W
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOnline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

koszmar

Post #7

2007-07-24 16:26 (rok temu)

koszmar

Z nami od: 24-07-2007

Wszystko o czym piszecie to o d**e mozna rozwalic!!! Polecam www.lowratevoip.com Mam go od roku i jest wypasiony!!! Dobijasz za 10f i masz 120 dni darmowego dzwonienia na stacjonarne na caly swiat !! Oczywiscie do Polski rowniez!! Z tym ze po 1 godz. rozmowy sie rozlacza ale potem znow mozna zadzwonoc i tak wkolko. Ach W roli wyjasnienia:

OCZYWIŚCIE NALEŻY POSIADAĆ NETA bo TO DZIĘKI NIEMU DZWONIMY...inaczej mowiac przez kompa

1.Wchodzimy na stronke i sciagamy sobie programik.Zakładamy konto
2.Dobijamy sobie konto za 10f i dostajemy 120dni free + 10f ktore zesmy dobili
3.Po skonczeniu sie 120 darmowych dni zaczyna nam zjadac kase (taniej niz w SKYPE) Ale ale :D Jesli w ciagu tych 120dni dobijemy znow 10f dostajemy znow 120dni free... i tak w kółko

Np. Zostalo nam np.23,10 lub 4dni do konca i 10f(ktore zesmy dobili wczesniej) Dobijamy znow 10f i mamy 20f i 120dni( dni sie nie sumują,tylko kasa).. i tak wkolko

Jakby cos nie bylo zrozumiale to pisac

[ Ostatnio edytowany przez: koszmar 24-07-2007 16:27 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

SkyWalker

Post #8

2007-07-24 17:19 (rok temu)

SkyWalker

Mężczyzna

Z nami od: 15-02-2007

a czemu nikt nie wspomniał o mobile world?
Artur

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer SkypeNumer gadu-gadu

Pysiolinda

Post #9

2007-09-19 23:13 (11 miesięcy temu)

Pysiolinda

Konto zablokowane

Z nami od: 19-09-2007

A ja niestety nie mam stalego dostepu do kompa i netu a i w kafejce jestem rzadko, wiec korzystam z tradycyjnej formy - ze stacjonarki BT. Od dluzszego czasu dzwonie nie tylko do Polski z 0844 629 0200 za 3p za min. I jestem zadowolona z tej opcji. Nie jest to co prawda za darmoche, ale tez znow nie ma kosmicznych rachunkow. pozdr.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty