Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Londyn » praca w domu - Ktos cos wie?

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » praca w domu - Ktos cos wie?

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
lapis

Post #1

2007-06-21 12:29 (rok temu)

lapis

Z nami od: 21-06-2007

Jest mnostwo ogloszen typu homework, gdzie trzeba zaplacic ok. 50£ zwracalnego depozytu. Ktos cos wie na ten tema??? Wyglada na naciaganie ale ja jestem b. naiwna i jednak wierze, ze nie moze ktos ma doswiadczenia albo zna jakas rzetelna firme oferujaca prace w domu.
Pozdrowienia

[ Ostatnio edytowany przez: lapis 21-06-2007 12:29 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Mr_November

Post #2

2007-07-13 01:24 (rok temu)

Mr_November

Z nami od: 13-07-2007

Tak jak slusznie przypuszczasz, te oferty to naciaganie i lepiej nie zwracac na nie uwagi, o ile nie chcesz stracic 50 GBP i byc rozczarowana.

Prawda jest taka, ze o ile nie masz zawodu, ktory mozesz wykonywac w domu (np. web designer, programista) lub pomyslu na wlasny biznes, masz bardzo male szanse na prace z domu.
No one dies a virgin, life screws us all.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Maya64

Post #3

2007-07-13 08:14 (rok temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Nie zupelnie sie zgodze z tym ze jak nie masz zawodu nie mozesz pracowac w domu.
Sa np.uslugi w prasowaniu.Mozesz sie zareklamowac w lokalnej broszurce ze prasujesz za tam iles funtow na godzine i miej nadzieje ze ktos sie zglosi.
Znam osoby ktore z jakis tam powodow nie moga pracowac poza domem i w ten sposob wlasnie sobie dorabiaja.
Potrzeba troche czasu zeby byc rozpoznanym w okolicy ale jest to calkiem realne.Jedna z osob ktore znam pracuje dosc sporo i dobrze na tym wychodzi.
Inny zawod to child minder.Tu jednak musisz zglosic sie do Council o informacje.Wymagany jest kurs ktory oni ci udostepnia.Jeden minus to musisz miec odpowiednie warunki w domu.Jesli mieszkasz na pokoju u kogos to nie jest dla ciebie.
Avon lub Betterware firmy poszukuja agentow na rozne okolice.
Mortgage z tego nie splacisz ale jest to tluste kieszonkowe.

Do góry stronyOffline