MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kto na burmistrza Londynu?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 12 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wielim

Post #1 Ocena: 0

2021-03-20 16:59:57 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Ja nie wiem czy bede glosowac ale Khan musi odejsc , woli zająć sie zamykanjem kolejnych ulic i pasów ruchu na sciezki rowerowe powodując duze korki w mieście nawet w czasie lockdownu , co będzie jak wszystko wroci do normy ? Karetki na sygnale nie mogące przejechać przez korek to norma bo z lewej strony pas ruchu odgrodzony i przerobiony na sciezke rowerową albo jakies donice z kwiatami na srodku ulicy . A w Londynie zamyka się coraz to nowe posterunki policji , liczba przestepsw z użyciem noża wzrosla do najwyższego poziomu w historii , strach wyjsc na ulice , a policjanci zamiast temu zapobiegac to wolą karać ludzi za spotkania w parku albo tez sami mordują pozniej mordują jak w ostatnim przypadku Sary. TFL to bankrut. Autobusy jeżdżą jeden za drugim , takie same numery autobusów, kazdy pusty . Nikt nad tym nie panuje. Smieci zalegają na kazdej ulicy , czesto przez to ze smieciarka nie moze wjechac przez jakies durne doniczki na srodku ulicy . Congestion charge 7 dni w tygodniu od 7 do 22 , namawianie ludzi do elektrycznych samochodow jednoczesnie bez odpowiedniej infrastruktury w miescie .
Ja bym zastanawial sie by zaglosowac na Kurtena , jako taki program ma chociaz daleki do idealu . Bailey za bardzo utożsamia sie z uberem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Blamestorm

Post #2 Ocena: 0

2021-03-20 17:04:31 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-20 15:50:07, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Wyglada na to ze wszyscy zarejestrowani do glosowania Polacy moga nadal glosowac w wyborach do wladz lokalnych w UK 🙂

Wlasnie sprawdzalam.

(W Londynie mamy wybory burmistrza 6. maja 2021r.)

A wiesz moze czy I kiedy obywatele EU traca prawo do glosowania w lokalnych wyborach?
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2021-03-20 17:38:35 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

W lokalnych to raczej z SS chyba podtrzymają. Nie wiem ale wydaje mi się, że mogliśmy głosować nie dlatego, że jesteśmy z unii ale dlatego, że jesteśmy rezydentami UK. Może się mylę.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2021-03-20 17:57:13 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

dlatego ze z unii, w lokalnych wyborach mogą glosować commonwealth Irlandczycy i UE nie wydaje się żeby była jakaś data graniczna
bo nap w Szkocji mogą wszyscy obcokrajowcy tam mieszkający

źródło
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #5 Ocena: 0

2021-03-20 18:04:03 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ok , dzieki
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #6 Ocena: 0

2021-03-20 23:39:23 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-20 16:59:57, Wielim napisał(a):
Ja bym zastanawial sie by zaglosowac na Kurtena , jako taki program ma chociaz daleki do idealu . Bailey za bardzo utożsamia sie z uberem

Co masz na mysli piszac ze Bailey "utozsamia sie z uberem"? Troche o nim czytalam ale tego akurat nie wyczytalam. Nad nim sie zastanawiam. Nie ma chyba jeszcze pelnej listy kandydatow, a przynajmniej nie umiem znalezc.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2021-03-21 01:29:19 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Nie mieszkam w Londynie więc temat mnie mało interesuje, ale wg bukmacherów ktokolwiek inny od Khana ma małe szanse.

https://www.oddschecker.com/politics/british-politics/london-mayoral-election/winner

Z drugiej strony brexit był podobnie przez nich oceniany, więc poczekajmy.

Do góry stronyOnline

Wielim

Post #8 Ocena: 0

2021-03-21 07:55:25 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Panna z mokrą głową Bailey nagrywa filmiki z przejażdżki uberem i rozmowy z kierowcami jaki to on jest szczęśliwy ze ten twór istnieje. Cieszył sie rowniez gdy sąd uznał apelacje ubera i przedłużył mu licencje ktora odebrał mu Transport for London. Kierowcy ubera domagają sie coraz większych praw m.in. korzystanie z bus lanow co przy ich ilości 100k w Londynie wprowadziło by juz calkowity chaos na drogach , nie zdziwiłbym sie jednak gdyby Bailey przyklepał taki pomysł. Bede głosować za Kurtenem, chociaz nie wiem czy to cos da bo Khan miazdzy przeciwników a miasto dalej bedzie staczac sie w dół i strach bedzie okno w ogóle otworzyc

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2021-03-21 08:03:35 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

oby tylko nie ta pani co po tym ostatnim glosnym morderstwie kobiety w londynie powiedziala ze wszyscy mezczyzni powinni miec podzine policyjna po 6pm 😅 ze tacy ludzie sa wpuszczani do parlamentu ...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2021-03-21 08:12:13 (4 lata temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Ktokolwiek niech tylko zlikwiduje te durne blokady ulic i autostradę dla rowerów przy Hm parku. Tam się zawsze dość płynnie jechało, teraz stoi godzinę. Wiadro ropy w powietrze i łopata pyłu z klocków hamulcowych
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,