MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam dziewczyny z Victoria Station-DESPERAT

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 10 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

smutnyzakochany

Post #1 Ocena: 0

2016-03-21 13:10:19 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2016

Dziękuję Kasia_red. Tylko fajnie by było,żeby teraz dotarła do właściwej osoby.Zaczynam tracić nadzieję.Nie sądziłem,że może to być tak trudne.No cóż,pewnie nie zasługuję na NIĄ. Jeszcze się nie poddaję,przecież każdy zasługuje na drugą szansę,prawda?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

smutnyzakochany

Post #2 Ocena: 0

2016-03-22 17:29:25 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Witam,zmieniłem trochę tekst piosenki,ale oddaje ona całość tego co mi po tej pięknej nieznajomej pozostanie. WIDZĘ JĄ KIEDY OCZY ZAMYKAM, SŁYSZE JĄ KIEDY CISZA GRA BO TO JEST TAKA DZIEWCZYNA,CO IM DALEJ, TYM BARDZIEJ JEST MI JEJ BRAK. Chyba przyszła pora wrócić do rzeczywistości.Wielu z Was próbowało mi pomóc,popierało mnie,dopingowało--Dziękuję. Chyba jednak ten ANIOŁ nie chce być odnaleziony.Mniej bolesne byłoby gdyby się odezwała,powiedziała-nie wyjdzie nam,spadaj na drzewo lub coś podobnego.A tak cały czas żyję myślą,że mam szanse,że znalazł się ktoś kto skruszył lód wokół mego serca i je poruszył.Tak, wiem wiem,jakbym miał ja... to nie musiałbym Wam tutaj żalów wylewać.Cóż zostawię post,może zdarzy się jakiś cud.Chciałbym cofnąć czas.Pewnie wielu z WAS też by to uczyniło,tylko po to by naprawić błąd. Kurde nie ma ktoś na stanie urządzenia by wrócić kilkanaście dni do przeszłości????? A moze jest ktoś na sali co pracuje dla WIZZ AIR lub w ochronie na lotnisku? Dajcie priv.Ostatnim aktem rozpaczy będzie napisanie listu do szefostwa wizz air,lub do samego Pana Orbana--a co mam do stracenia.Dla takiej dziewczyny--warto.No nic,jeśli mi się uda do niej dotrzeć będziecie pierwszymi którzy się o tym dowiedzą.Za wszelkie komentarze ,dziękuję,następne mile widziane. A na nadchodzące Święta Wielkiej Nocy,najlepsze życzenia,spokoju,radości,smacznego jajeczka i mokrego Poniedziałku dla WAS WSZYSTKICH ode mnie.

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #3 Ocena: 0

2016-03-23 13:48:36 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Co ja biedny żuczek mogę jeszcze zrobić????? Jak Ją znaleźć??? :-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[

[ Ostatnio edytowany przez: smutnyzakochany 23-03-2016 13:50 ]

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #4 Ocena: 0

2016-03-23 17:05:20 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Ludzie bądźcie wyrozumiali pomóżcie Desperatowi,udostępniajcie mój post gdzie się tylko da.Jeśli będzie Happy End-będziecie tego świadkami.

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #5 Ocena: 0

2016-03-23 21:03:05 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

No i zaczyna się,zawsze znajdzie kilka młotków,którym się nudzi po pracy na zmywaku,gdzie zamiast pomóc,rzucają kłody pod nogi.Kochani rodacy--czasem więcej z Was pożytku będzie ,jeśli schowacie swoja dumę,szaliki,kastety i synthol,do reklamówki i użyjecie głowy by dać komuś nadzieje,jednym jeba..... słowem niż,rzucać w niego błotem.Pamiętajcie,ze Wy tez kiedyś możecie potrzebować pomocy udzielając się negatywnie w sieci,nie oczekujcie później ,ze ktoś nadstawni pierś za Was.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2016-03-23 21:24:25 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #7 Ocena: 0

2016-03-23 21:57:19 (9 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2016-03-23 21:24:25, panika napisał(a):
(...)Jesli tak, to nie wiem, czy pomaganie Tobie to taki dobry pomysl.

Poza tym, wiesz, to internet, ludzie zawsze beda rozne rzeczy pisac.

Nie dziw się mu, on już tak ma i nie wyrośnie z tego. Mądry nie musi odstawiać takiej szopki, pisałem że to łańcuszek. Zamiast do Św. Antoniego to do jakiejś dziewczyny. Po takich jego postach normalna dziewczyna wstydziła by się przyznać że była gdzieś tam i jeszcze go widziała.

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #8 Ocena: 0

2016-03-23 22:09:28 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Do Panika-- Twój nick oznacza pewnie to samo co napisałaś.Czy nie umiesz czytać między wierszami.Jestem cholernie wdzięczny wszystkim i za dobre słowo i za złe.Nikogo nie kontroluje a już na pewno nie internet.To co napisałem to jest przenośnia,że każdy z nas kiedyś może potrzebować czyjejś pomocy,i niezależnie jaki miałaś/miałeś dzień, miło by było usłyszeć dobre słowo jeśli już zabierasz głos w danej sprawie.Nie obelgi,nie mieszanie z błotem,nie oczernianie-to jest nie na miejscu.Czy tego byś oczekiwała/oczekiwał????Rozumiem że dzisiejszy dzień nie był najlepszy dla Ciebie,ale uwierz mi na słowo ja ma tych dni już kilkanaście i nikogo do tej pory nie obraziłem.A sam dostałem już tyle niekulturalnych wypowiedzi,nie tu na forum,zdajesz sobie sprawe na ilu grupach wystawiłem swój post??? To Ci powiem ,sam nie wiem tyle ich było byle tylko dotrzeć do niej.Tysiące ludzi go przeczytało,setki udostępniło,dziesiątki mną pomiatało,i wiesz co zrobiłem??? Starałem sie wyjaśnić ,że mi tym nie pomagają,że i tak czuję się podle,i Czy Ci co mnie nie dopingują,chcieliby być na moim miejscu.Wierz mi dziś Twoje życie to bajka--moje to walka o przetrwanie,walka z wiatrakami,Być albo nie Być--może masz ochotę się zamienić??? choćby na pare godzin,gdzie zamiast skupić sie na obowiązkach dnia codziennego---myślisz tylko o NIEJ.Jeśli Cię uraziłem to przepraszam,nie taki był mój zamiar.Pewnie zrozumiesz to jak się postawisz na moim miejscu.Życzę Ci spokojnej,bezstresowej nocy u boku ukochanej osoby,a ja no coż znów zamknę oczy sam--myśląc o niej........Ach zazdroszczę Ci.Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Aquario

Post #9 Ocena: 0

2016-03-24 00:39:56 (9 lat temu)

Aquario

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-03-2016

...panie Smutny Zakochany, ze tak się wtrace między wodke a zakaske, nie wiesz o czym piszesz Kolego, poki co to tylko ja widziales a nie zamieniles ani slowa więc daleki bylbym od „zakochania” a bardziej sklanial ku „zauroczeniu”... tak, tak, zeby nie było, slyszalem kiedys o milosci od pierwszego wejrzenia

podejdz chlodniej do sprawy... a może ma chlopaka? może meza? może jest les? może czyta to co wypisujesz tutaj i na FB i zrywa teraz boki ze smiechu? to taki kazdy scenariusz na to co się aktualnie z Toba dzieje więc nie mow nam o bajkach, walce o przetrwanie, wiatrakach czy zamianach bo Twoj problem to „pikus” w odniesieniu do problemow realnego zycia

nie zebym Ci nie kibicowal, wrecz przeciwnie, trzymam kciuki i zycze odnalezienia jej bez względu na to jaki będzie final tych poszukiwan, daj jednak toczyc się sprawie swoim tokiem bo co ma być to i tak będzie a jeżeli wasze sciezki nie maja ze soba „po drodze” to... dokoncz sobie już sam *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #10 Ocena: 0

2016-03-24 04:27:18 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Do Aquario.Masz racje-ten kubel zimnej wody na moj pusty lep byl potrzebny.Zgadzam sie i z Toba i Panika ktora przepraszam.Tych ktorych urazilem tez przepraszam.Nie to bylo moim celem.Za bardzo sie zaangazowalem.a przez to efekt jest odwrotny do zamierzonego.Pewnie tak jest jak piszesz.moze kogos ma i ma beke ze mnie.Trzezwe spojrzenie innych.dobra rada sprowadza na ziemie. Zluzuje.Wybaczcie mi moja nadgorliwosc. Zachowalem sie nieodpowiedzialnie.Jeszcze raz przepraszam.Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,