2016-03-18 22:46:28, SweetLiar napisał(a): (...)Sorry, ale nawet nie zadales sobie trudu opisac jak ona wyglada. Brunetka, ok.
A wlosy jakie? Krotkie - dlugie, krecone - proste, naturalne - farbowane? Ubior? Sportowy, elegancki, kiczowaty, cokolwiek? Probujesz z ludzi zrobic wrozbitow Maciejow i masz pretensje, ze sie do tego nie pala.
(...)
Czy u dziewczyny liczy się tylko wygląd zewnętrzny? Nie wszyscy patrzą tylko oczami na dziewczynę. Mają jeszcze serce i ... coś jeszcze ...
2016-03-19 08:28:28, myfreedom napisał(a): Taaak ale jak Ja odnalezc tylko po tym cos jeszcze..potrzeba wiecej szczegolow.
No i tyle. Anioł to nie opis wyglądu, wieku ani nawet koloru skóry. I skoro rozmawialiście, to może napisz też o czym. To tez może ułatwić. Ktoś może rozpozna i zapyta się tego cudu, czy chce być odnaleziona przez gościa z samolotu.
Ps A ja zawsze czy to w samolocie, czy w pociągu nakładam słuchawki i biorę książkę... Nieuprzejma i nietowarzyska ze mnie świnia
Witam wszystkich,widzę po odpowiedziach,że jest spore zainteresowanie moją sprawą,dziękuję za wszystkie odpowiedzi....Opiszę sprawę jeszcze raz w drugim poście,napisze wszystko co wiem,zostawiając sobie jednak kilka drobnych szczegółów,które będę znał ja i dziewczyna której szukam.WAS TYLKO PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIE NA SWOJE STRONY,SWOIM ZNAJOMYM.DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS.
2016-03-19 14:31:34, smutnyzakochany napisał(a): Witam jeszcze raz,w pierwszym poście,według Was jest za mało informacji.Postaram się to naprawić.
Więc lot był z Lublina do Luton w Piątek 11/03/2016 o godz.17.45
Też leciałem tym samolotem.Siedziałem przed dwoma dziewczynami,które leciały do koleżanki w odwiedziny.jedna z nich to dziewczyna o prostych blond włosach do ramion,może lekko za miała je spięte w kucyk. Nosiła też okulary,co do ubioru to nie za bardzo zapamiętałem.Druga z dziewczyn to drobna,średniego wzrostu,o ciemnych prostych włosach,do ramion,może lekko za i przepięknym uśmiechu i glosie który przyprawiał o dreszcze, z ubioru zapamiętałem tylko spodnie dżinsowe ciemne tzw. biodrówki to jej poszukuje,ale leciały razem.Będę szczęśliwy za kontakt z którakolwiek z dziewczyn.Zamieniliśmy tylko kilka zdań w celu rozładowania stresu związanego z lotem.W samolocie wykupiły bilet do Londynu na NATIONAL EXPRESS.Jeszcze w samolocie poznały się z jakąś kobietą która też miała jechać tym Autobusem do Londynu.Tam miał je ktoś odebrać,podejrzewam,ze koleżanka do której przyleciały.Z tego co pamiętam miały wracać 14/03 w poniedziałek,bo pytały czy ja też wracam.Oczywiście byłem na lotnisku tak jak to opisałem w części pierwszej.Nic poza tym nie wiem,ani imienia,ani telefonu,NIC A NIC.Tak wiem ,ze zawaliłem na całej linii,ale bardzo mi zależy na kontakcie z nią. Któryś z forumowiczów zapytał czy ona chce być odnaleziona--nie wiem,mam nadzieje że tak,bo zaiskrzyło między nami.A jeśli nie chce ,to chciałbym to od niej usłyszeć i zapomnimy o sobie.Do tego czasu dalej będę smutnyzakochany,ale mam nadzieję,że się uda.
PROŚBA DO WAS FORUMOWICZE-UDOSTĘPNIAJCIE MÓJ POST ZNAJOMYM,BLISKIM,GDZIE TYLKO MOŻECIE.MOŻE AKURAT KTOŚ NA NIE TRAFI,OBIECUJĘ WYNAGRODZIĆ OSOBĘ KTÓRA MI POMOŻE.NAWET JEŚLI NIE BĘDZIE HAPPY END-u.
2016-03-18 21:46:23, smutnyzakochany napisał(a): Do---przesmaczny---Miała ciemne włosy do ramion ,może troszkę za,spodnie dżinsy ciemne,biodrówki,głos był anielski,ale czy niski?
Wiesz u kogo były? kto je odbierał z Victorii?
Wiesz kogo szukam?
Do--kksiezniczka--mam nadzieje,ze tak,a jeśli nie to chciałbym to usłyszeć od niej.
Nie, to chyba jednak nie ta osoba. Za krótkie włosy.
Ale podejrzewałem iż może to być Michał Szpak. On z tamtych okolic jakoś.
Michał Szpak jest z Jasła. Jeśli by leciał, to z Rzeszowa. Do Lublina jest wbrew pozorom kiepski dojazd z Podkarpacia.
To taki Off topic
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett