MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam dziewczyny z Victoria Station-DESPERAT

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 13 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 13 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

smutnyzakochany

Post #1 Ocena: 0

2016-04-02 11:38:23 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2016

Witam. Jest światełko w tunelu. Dostałem e-mail. Być może od dziewczyny,której szukam. Odpisałem. Teraz czekam na odpowiedz. Piszę o tym,bo wiele osób mnie wspiera,jest ze mną—-A ja się cieszę.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

smutnyzakochany

Post #2 Ocena: 0

2016-04-03 13:35:05 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Dobra przyznać się,kto z Was ma tak straszne poczucie humoru i mi wysłał e-mail,podszywając się pod dziewczynę której szukam?? Tak,tak cztery dni temu dostałem e-mail, myślałem,że to właśnie od niej,od dziewczyny której szukam,ale do dziś nie mam odpowiedzi.,,,,,,jeśli byłaby to ona to odpisałaby,prosiła o kilka rzeczy przypomnienia.Dlaczego podejrzewam,że to żart? Bo poprosiłem ją o coś co tylko ona wie.I nic.Jeśli chcecie to wrzucę ten e-mail w odpowiedzi,żebyście nie myśleli,że to ja sobie robię z Was żarty.Pozdrawiam.Ok,nie wiem jak rzucić w odpowiedz ,więc w mojej galerii,jest zjecie z mojej poczty z tym e-mailem.

[ Ostatnio edytowany przez: smutnyzakochany 03-04-2016 13:57 ]

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #3 Ocena: 0

2016-04-03 13:54:34 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Cytat:

2016-04-03 13:35:05, smutnyzakochany napisał(a):
Dobra przyznać się,kto z Was ma tak straszne poczucie humoru i mi wysłał e-mail,podszywając się pod dziewczynę której szukam?? Tak,tak cztery dni temu dostałem e-mail, myślałem,że to właśnie od niej,od dziewczyny której szukam,ale do dziś nie mam odpowiedzi.,,,,,,jeśli byłaby to ona to odpisałaby,prosiła o kilka rzeczy przypomnienia.Dlaczego podejrzewam,że to żart? Bo poprosiłem ją o coś co tylko ona wie.I nic.Jeśli chcecie to wrzucę ten e-mail w odpowiedzi,żebyście nie myśleli,że to ja sobie robię z Was żarty.Pozdrawiam.Ok,nie wiem jak rzucić w odpowiedz ,więc w mojej galerii,jest zjecie z mojej poczty z tym e-mailem.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2016-04-03 14:28:17 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cpasz coś? Nikt z użytkowników forum nie ma dostępu do twojego emaila. A temat uważam za wymyślony, ja bym już dawno tą dziewczynę znalazł

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #5 Ocena: 0

2016-04-03 15:38:15 (9 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Na stronie 9 jest adres mailowy, podany na publicznym forum, więc hulaj dusza, kto ma potrzebę sobie poużywać droga, wolna

[ Ostatnio edytowany przez: jolantina 03-04-2016 15:40 ]

Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #6 Ocena: 0

2016-04-03 17:16:49 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Wielim-sam coś ćpasz.Temat jest jak najbardziej prawdziwy. Jak słusznie przypomniała 'jolantina' e-mail był podany,uczciwie dla kogoś kto może udzielić mi informacji,lub dla poszukiwanej dziewczyny.Po otrzymaniu e-maila cieszyłem sie jak mało kto,wierząc ,że się odnalazła.Ale do dnia dzisiejszego nie odpisała.Więc pewnie ktoś sobie właśnie poużywał na mnie.Wielim przeczytaj początek i mając tak zdawkowe informacje o osobie spróbuj ją znaleźć.Wierz mi to nie jest takie proste.Jest jeszcze jedna opcja,wcześniej jeden z forumowiczów napisał,że być może ona nie chce być odnaleziona.Tylko teraz jest pytanie? Po co do mnie napisała? Czyli chce się skontaktować? Cały czas czekam na nią.

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #7 Ocena: 0

2016-04-03 19:07:23 (9 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

To się zdecyduj: to ona napisała czy ktoś żarty sobie robi?

Do góry stronyOffline

Aquario

Post #8 Ocena: 0

2016-04-03 19:14:43 (9 lat temu)

Aquario

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-03-2016

Cytat:

2016-04-03 14:28:17, Wielim napisał(a):

A temat uważam za wymyślony, ja bym już dawno tą dziewczynę znalazł

...ja uwazam natomiast, ze temat jest jak najbardziej prawdziwy a po takim naglosnieniu w siecie jakie mialo miejsce i Panna sie pewnie tez gdzies odnalazla, czytajac jednak ostatnie posty naszego Zakochanego zrezygnowala ze znajomosci, sorry Stary ale jak dla mnie to miejscami za bardzo "pojechales" :-U

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #9 Ocena: 0

2016-04-03 23:36:29 (9 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2016-04-03 13:35:05, smutnyzakochany napisał(a):

Dobra przyznać się,kto z Was ma tak straszne poczucie humoru i mi wysłał e-mail,podszywając się pod dziewczynę której szukam??

Aż dziwne, że tylko jeden e-mail ;-)

Parę lat temu moja znajoma dała ogłoszenie do gazety polskiej, że szuka faceta z którym spotkała się w kawiarni, podała jego imię, dzielnicę w której się widzieli, swój nr. telefonu i otrzymała... ponad 300 sms-ów, a ilu gości do niej dzwoniło to nawet nie była w stanie policzyć i każdy szedł w zaparte, że to właśnie jego szuka.

Ten którego szukała nie odezwał się, ale dzięki temu ogłoszeniu poznała fajnego chłopaka, który został jej przyjacielem.

:-]

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #10 Ocena: 0

2016-04-04 01:49:32 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Mieszko-wierze w to,ze to ona napisala,tylko nie mam odpowiedzi. Aquario-tak zgadza sie,pare razy przegialem i jesli sie wystraszyla mnie. To pytanie po co napisala e-mail? Po co poprosila o kilka szczegolow? A jesli mnie olala za poprzednie wpisy-to znaczy,ze ktos sobie ze mnie zakpil.Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Strona 13 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,