Str 11 z 14 |
|
---|---|
stanislawski | Post #1 Ocena: 0 2016-03-24 08:14:04 (9 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Jak ci zależy to daj ogłoszenie. Im większe i bardziej eksponowane - tym lepiej. Tu i tam. No kilka Skąd ona leciała? Z Lublina? Powinno nie być najdrożej przynajmniej tam.
A jak jestem lepszego sortu, to może daj też do "Gościa niedzielnego". A jak jest zupełnie prima sort i nic albo mało co czyta, ani wokół niej nie ma takowych, to cóż... Aha, jest jeszcze telewizja (i radio). |
smutnyzakochany | Post #2 Ocena: 0 2016-03-24 17:26:50 (9 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2016 Skąd: leicester |
Do--Stanislawski,masz u mnie wielki browar,za PRIMA SORT,bo właśnie ona taka jest.Dzięki.
|
smutnyzakochany | Post #3 Ocena: 0 2016-03-24 19:42:41 (9 lat temu) |
LUDZIE JEST NADZIEJA,Która zawsze zostaje ostatnia.Dziewczyno z tego lotu,proszę Cię odezwij się.Bądż wspaniałomyślna,napisz do mnie,nawet tylko po to by mi powiedzieć,wal sie na ryj,ale wierze,że masz mi więcej do powiedzenia.Wiem,że między nami była iskra.Już i tak nad wyraz jestem frajerem w oczach internautów,więc oszędz mi większego fail startu,please.Nie wiem kim jesteś,ale wywróciłaś moje życie do góry nogami,więc jeśli jestem niereformowalny dla Ciebie,odezwij się i napisz mi to ..Tylko tyle za przeproszeniem oczekuję od Ciebie.Nie jestem tym ,który będzie Ci robił problemy,jeśli napiszesz do mnie.Pozdrawiam,Darek.
|
smutnyzakochany | Post #4 Ocena: 0 2016-03-24 19:45:28 (9 lat temu) |
K.....rde Ludzie ja naprawde szaleję na JEJ punkcie.
|
smutnyzakochany | Post #5 Ocena: 0 2016-03-24 19:47:09 (9 lat temu) |
Mam ,gdzieś ,Wasze opinie,hejty,złe słowa,ONA jest ważniejsza.WALI MNIE TO.......................................................................................................Kocham Was wszystkich za to ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,że jesteście ze mną.
|
|
|
smutnyzakochany | Post #6 Ocena: 0 2016-03-24 20:10:48 (9 lat temu) |
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest szansa,jeśli będzie ze mną to nie omieszkam,zrobić z Was bohaterów,tej,porąbanej acz prawdziwej historii.Wszyscy mają w niej udział,wszystkim postaram się wynagrodzic.........................................................................................MIŁOŚĆ NBIE ZNA BARIER.............................ADMIN JA NIE KRZYCZĘ,JAKBY CO.JA PO PROSTU MAM NADZIĘJĘ,ŻE JĄ ODNAJDĘ,JESTEM W EUFORYCZNYM STANIE.MIŁOŚC PONAD WSZELKIE BARIERY.
|
Dwunasty | Post #7 Ocena: 0 2016-03-24 20:19:21 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Euforia euforią ale jak będziesz notorycznie pisał post pod postem to się poszukiwanie miłości życia poprzez forum zakończy.
Używaj opcji edytuj. Regulamin również obowiązuje zakochanych. |
smutnyzakochany | Post #8 Ocena: 0 2016-03-24 20:30:04 (9 lat temu) |
Przepraszam Adminie,czyli jak ktos ma wene tworczą i przez niedopatrzenie zrobi z niej trz lub cztery posty,to go zbanujecie?????????????????????????Przecież to jest smiech na sali,Jaja se robiciei to jeszcze w przypadku zakochanego,który nie myśl normalnie.................................Co jest krwa PRL mamy z powrotem?????????????????????A gdzie podział się sceptycyzm w stosunku do osób ,które nieświadomie tak jak ja piszą pierdoły byle by tylko być jak najbliżej osoby,z którą mają romans/problem??????????????????????????Kasiu Red chyba sama wiesz,że to jest nie do zaakceptowania.Pozdrawiam.
|
Dwunasty | Post #9 Ocena: 0 2016-03-24 20:37:05 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-24 20:30:04, smutnyzakochany napisał(a): Przepraszam Adminie,czyli jak ktos ma wene tworczą i przez niedopatrzenie zrobi z niej trz lub cztery posty,to go zbanujecie?????????????????????????Przecież to jest smiech na sali,Jaja se robiciei to jeszcze w przypadku zakochanego,który nie myśl normalnie.................................Co jest krwa PRL mamy z powrotem?????????????????????A gdzie podział się sceptycyzm w stosunku do osób ,które nieświadomie tak jak ja piszą pierdoły byle by tylko być jak najbliżej osoby,z którą mają romans/problem??????????????????????????Kasiu Red chyba sama wiesz,że to jest nie do zaakceptowania.Pozdrawiam. Odpocznij przed wysłaniem kolejnego takiego postu. Obawiam się iż Twoja euforia jest wspomagana nie tylko miłością. W każdym razie źle to wróży. |
smutnyzakochany | Post #10 Ocena: 0 2016-03-24 20:48:25 (9 lat temu) |
Welcome to the twelfth, if you think you should have had to tone, I am too. I'm just a big bite, what to do how to speak ????? Twelfth give some slack, though not everyday you have to deal with such a loser like me who thinks only secondarily, not like a normal person ... Or I do have to be punished ???? Anyway, I will always love supported. Regards.
|