2016-03-19 14:31:34, smutnyzakochany napisał(a):
Witam jeszcze raz,w pierwszym poście,według Was jest za mało informacji.Postaram się to naprawić.
Więc lot był z Lublina do Luton w Piątek 11/03/2016 o godz.17.45
Też leciałem tym samolotem.Siedziałem przed dwoma dziewczynami,które leciały do koleżanki w odwiedziny.jedna z nich to dziewczyna o prostych blond włosach do ramion,może lekko za miała je spięte w kucyk. Nosiła też okulary,co do ubioru to nie za bardzo zapamiętałem.Druga z dziewczyn to drobna,średniego wzrostu,o ciemnych prostych włosach,do ramion,może lekko za i przepięknym uśmiechu i glosie który przyprawiał o dreszcze, z ubioru zapamiętałem tylko spodnie dżinsowe ciemne tzw. biodrówki to jej poszukuje,ale leciały razem.Będę szczęśliwy za kontakt z którakolwiek z dziewczyn.Zamieniliśmy tylko kilka zdań w celu rozładowania stresu związanego z lotem.W samolocie wykupiły bilet do Londynu na NATIONAL EXPRESS.Jeszcze w samolocie poznały się z jakąś kobietą która też miała jechać tym Autobusem do Londynu.Tam miał je ktoś odebrać,podejrzewam,ze koleżanka do której przyleciały.Z tego co pamiętam miały wracać 14/03 w poniedziałek,bo pytały czy ja też wracam.Oczywiście byłem na lotnisku tak jak to opisałem w części pierwszej.Nic poza tym nie wiem,ani imienia,ani telefonu,NIC A NIC.Tak wiem ,ze zawaliłem na całej linii,ale bardzo mi zależy na kontakcie z nią. Któryś z forumowiczów zapytał czy ona chce być odnaleziona--nie wiem,mam nadzieje że tak,bo zaiskrzyło między nami.A jeśli nie chce ,to chciałbym to od niej usłyszeć i zapomnimy o sobie.Do tego czasu dalej będę smutnyzakochany,ale mam nadzieję,że się uda.
PROŚBA DO WAS FORUMOWICZE-UDOSTĘPNIAJCIE MÓJ POST ZNAJOMYM,BLISKIM,GDZIE TYLKO MOŻECIE.MOŻE AKURAT KTOŚ NA NIE TRAFI,OBIECUJĘ WYNAGRODZIĆ OSOBĘ KTÓRA MI POMOŻE.NAWET JEŚLI NIE BĘDZIE HAPPY END-u.
DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ.