MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam dziewczyny z Victoria Station-DESPERAT

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

smutnyzakochany

Post #1 Ocena: 0

2016-03-15 17:12:26 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2016

Witam wszystkich,ktorzy odwiedzaja ta strone.Potrzebuje pomocy w nietypowej sprawie.Poszukuje kontaktu z osoba,ktora 11/3 w piatek odbierala dwie fantastyczne dziewczyny z Victoria Station,ktore przylecialy z Lublina w odwiedziny do kolezanki.Moze ktos z Was wie cos o takiej osobie.Prosze pomozcie zakochanemu.Bylem zbyt zauroczony piekna brunetka,by poprosic o telefon,a teraz nie moge przestac o niej myslec.Nawet zebym mial dostac od niej kosza,chcialbym ja jeszcze raz uslyszec.Wierze sa jeszcze ludzie ktorym moj los nie bedzie obojetny.Kurde nawet nie znam jej imienia-tak wiem ,jestem debilem,ale moze Wy mi pomozecie.Pozdrawiam ludzi dobrego serca.

Cytat:

2016-03-19 14:31:34, smutnyzakochany napisał(a):
Witam jeszcze raz,w pierwszym poście,według Was jest za mało informacji.Postaram się to naprawić.

Więc lot był z Lublina do Luton w Piątek 11/03/2016 o godz.17.45
Też leciałem tym samolotem.Siedziałem przed dwoma dziewczynami,które leciały do koleżanki w odwiedziny.jedna z nich to dziewczyna o prostych blond włosach do ramion,może lekko za miała je spięte w kucyk. Nosiła też okulary,co do ubioru to nie za bardzo zapamiętałem.Druga z dziewczyn to drobna,średniego wzrostu,o ciemnych prostych włosach,do ramion,może lekko za i przepięknym uśmiechu i glosie który przyprawiał o dreszcze, z ubioru zapamiętałem tylko spodnie dżinsowe ciemne tzw. biodrówki to jej poszukuje,ale leciały razem.Będę szczęśliwy za kontakt z którakolwiek z dziewczyn.Zamieniliśmy tylko kilka zdań w celu rozładowania stresu związanego z lotem.W samolocie wykupiły bilet do Londynu na NATIONAL EXPRESS.Jeszcze w samolocie poznały się z jakąś kobietą która też miała jechać tym Autobusem do Londynu.Tam miał je ktoś odebrać,podejrzewam,ze koleżanka do której przyleciały.Z tego co pamiętam miały wracać 14/03 w poniedziałek,bo pytały czy ja też wracam.Oczywiście byłem na lotnisku tak jak to opisałem w części pierwszej.Nic poza tym nie wiem,ani imienia,ani telefonu,NIC A NIC.Tak wiem ,ze zawaliłem na całej linii,ale bardzo mi zależy na kontakcie z nią. Któryś z forumowiczów zapytał czy ona chce być odnaleziona--nie wiem,mam nadzieje że tak,bo zaiskrzyło między nami.A jeśli nie chce ,to chciałbym to od niej usłyszeć i zapomnimy o sobie.Do tego czasu dalej będę smutnyzakochany,ale mam nadzieję,że się uda.

PROŚBA DO WAS FORUMOWICZE-UDOSTĘPNIAJCIE MÓJ POST ZNAJOMYM,BLISKIM,GDZIE TYLKO MOŻECIE.MOŻE AKURAT KTOŚ NA NIE TRAFI,OBIECUJĘ WYNAGRODZIĆ OSOBĘ KTÓRA MI POMOŻE.NAWET JEŚLI NIE BĘDZIE HAPPY END-u.

DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

myfreedom

Post #2 Ocena: 0

2016-03-15 19:29:09 (9 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

Napisz wiecej o Niej. Co tak naprawde cie w Niej zauroczylo, czy slyszales Jej glos, jaka aura ja otaczala i czy naprawde jest piekna..
Ja, my chcemy wiecej, chcemy wiecej by bardziej ci pomoc..

Do góry stronyOffline

zawrocony

Post #3 Ocena: 0

2016-03-15 19:36:08 (9 lat temu)

zawrocony

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2014

W piatek byl 11-ty :-)
Jestem rogaczem pospolitym.....

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

minicab

Post #4 Ocena: 0

2016-03-15 19:37:43 (9 lat temu)

minicab

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

Powodzenia *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: minicab 15-03-2016 19:40 ]

"One day you'll leave this world behind So live a life you will remember."

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #5 Ocena: 0

2016-03-15 19:40:00 (9 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2016-03-15 19:36:08, zawrocony napisał(a):

Okrutny jestes :]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2016-03-15 19:43:26 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

Miłość robi swoje :-]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #7 Ocena: 0

2016-03-15 19:51:45 (9 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Cytat:

Jedenasty to w poprzedniej epoce, teraz jest 12-sty.
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

zawrocony

Post #8 Ocena: 0

2016-03-15 19:57:14 (9 lat temu)

zawrocony

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2014

Tak czy inaczej dwa dni uciekly :-], ale podbijam bo moze sie jednak znajdzie zguba i nie 12-ty :-]
Jestem rogaczem pospolitym.....

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2016-03-15 21:29:46 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Fajny wpis. Od dawna zadnej ciekawej historiinie bylo na MW. A tu taka niespodzianka. Co sie dalej? Czy bedzie im dane sie spotkac? Czy sie pobiora? Czy beda mieli dzieci i wnuki. Piekny dom z basenem, i drugi w Hiszpani. Dwa samochody, kota i psa. Wzloty i upadki. Kochankow i inne pokrecone historierodem z Almodovara. Doktorat z fizyki kwantowej i wypady na koniec swiata, a moze nawet poza czas i przestzren, gdzies w inne galaktyki, w kosmos. Nie, tobylo w innym scenariuszu. No to wracjac do pieknosci z Victoria Station- czekamy niecierpliwie. Na MW. Wszyscy.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

smutnyzakochany

Post #10 Ocena: 0

2016-03-15 22:01:27 (9 lat temu)

smutnyzakochany

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2016

Cytat:

2016-03-15 17:12:26, smutnyzakochany napisał(a):
Witam wszystkich,ktorzy odwiedzaja ta strone.Potrzebuje pomocy w nietypowej sprawie.Poszukuje kontaktu z osoba,ktora 11/3 w piatek odbierala dwie fantastyczne dziewczyny z Victoria Station,ktore przylecialy z Lublina w odwiedziny do kolezanki.Moze ktos z Was wie cos o takiej osobie.Prosze pomozcie zakochanemu.Bylem zbyt zauroczony piekna brunetka,by poprosic o telefon,a teraz nie moge przestac o niej myslec.Nawet zebym mial dostac od niej kosza,chcialbym ja jeszcze raz uslyszec.Wierze sa jeszcze ludzie ktorym moj los nie bedzie obojetny.Kurde nawet nie znam jej imienia-tak wiem ,jestem debilem,ale moze Wy mi pomozecie.Pozdrawiam ludzi dobrego serca.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,