MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cashback

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2017-08-08 13:47:17 (8 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Konto jest za darmo albo Premium za 5 funtow.

Ja biore przez cashback wszystko co sie da. Nawet jak rezerwuje parking przez JustPark i dostaje tylko 8 pensow, ale przy duzej ilosci rezerwacji, nawet z tego cos sie zbiera. Placa tez dosc szybko. Najwiecej zebralam chyba z rezerwacji hoteli i wypozyczalni samochodow.

Jak ktos ma konto w Lloyds lub karte kredytowa w Nationwide, to tam tez sa oferowane cashbacks. Oczywiscie oferta jest ograniczona do ich partnerow, ale zawsze moze trafic sie cos. American Express tez oferuje rozne wyplaty jak sie kupi cos za okreslona kwote.

Po opanowaniu tego mozna wycisnac troche grosza z tych systemow.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kamers

Post #2 Ocena: 0

2017-08-17 11:48:06 (8 lat temu)

kamers

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2017

Jednorazowo to sa zadne pieniadze, ale po kilku latach fajnie mieć jednak te kilkaset badź nawet tysiąc funtów praktycznie nic nie robiąc, może sie okazac, ze w pewnym momencie te pieniadze nam sie przydadzą.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2018-03-23 12:13:06 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Odswieze troche temat, jako ze Quidco rozwinelo sie w ostatnich czasach i mozna wyplacac zebrane pieniadze w rozny sposob. Ciagle mozna wziac gotowke na PayPal czy konto, ale jest tez opcja utuczenia zebranej gotowki i wyplaty do innych firm z bonusem, miedzy innymi:
Zeek 15%
Tesco 5%
Nero 11.5
Debenhams 15%
Argos 6%
M&S 6%
Virgin Experience 25%

i wiele wiecej firm i sklepow.

Ja ostatnio skorzystalam z opcji wyplaty na konto Zeek.me. Dostalam kod, ktory moge wpisac na tej stronie i tam kupic rozne gift cards. Niektore gift cards maja duze znizki, niektore prawie nominalne ceny. Jak jest znizka, to mozna jeszcze wiecej wycisnac z pierwotnego cashbacku.

Przykladowo 50 funtow cashbacku zamienia sie w 57.5 funtow na Zeek.me, a tam kupujemy gift card z 5% znizka, wiec dostajemy pare funtow ekstra.

Trzeba tylko przejrzec jakie sa gift cards na Zeek i czy przydadza sie. Mi wyszlo, ze jedyne uzyteczne dla mnie, to Last Minute, ktore moge uzyc potem do rezerwacji hoteli. Po ostatniej wyplacie z Quidco, zbierze mi sie okolo 150 funtow do wykorzystania na Last Minute i powinno to wystarczyc na 3 tanie noclegi na moim najblizszym wyjezdzie.

Jak to z gift cards bywa, lepiej dobrze sie zastanowic przed kupnem i uwazac na firmy, ktore moga zbankrutowac. Najlepiej wyczekac z wymiana pieniedzy z Quidco na Zeek.me dopiero jak wiemy co bedziemy chcieli za nie kupic i potem od razu wykorzystac te gift cards. Nie wiadomo kiedy taki Zeek czy ktorys duzy sklep zwinie sie. W koncu sieci sklepow upadaja teraz dosc czesto.

Wtyczka do przegladarki, zeby nie zapomniec skorzystac z cashback. https://www.quidco.com/cashback-reminder/

Ja ostatnio dalam ciala i zapomnialam sprawdzic Quidco jak kupowalam bilety w Qatar, a moglam wycisnac po 27 funtow cashbacku od biletu.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #4 Ocena: 0

2018-03-23 13:41:29 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Mogłam nie mogłam ... Ja kupiłam znajomemu laptopa HP przez moje konto Quidco i miało być 7% - REJECTED!
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #5 Ocena: 0

2018-03-23 14:17:50 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Ja nadal czekan na cashback na Quidco za parking na Stansted w grudniu.
Niedawno kupilam ubezpieczenie domu w Admiralu przez quidco, jest juz status 'tracked' i jest napisane ze wyplata bedzie mniej wiecej w pazdzierniku... Do tego czasu pewnie zapomne i bede miec niespodzianke w pazdzierniku :]

Melanja, moze nie skasowalas 'cookies' przed zakupem?

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-03-23 14:30:23 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Marta, nigdy nie kasuję cookies:

1. £31.23 Tracked. Your purchase on 13 Jan 18 for £1249.16 and for £31.23 cashback at HP has been tracked.

2. £31.23 Declined
Your purchase on 13 Jan 18 for £1249.16 and for £31.23 cashback at HP has been declined.

Nie ważne, nie zbidnieję :-]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2018-03-23 14:32:18 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

A kupilas na swoje dane czy na dane znajomego? Mozna zawsze zlozyc reklamacje jak na swoje. Oczywiscie nie znaczy, ze bedzie sukces.

Ja w sumie nie mialam zadnych decline jak nie anulowalam czegos (hotel, samochod).
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #8 Ocena: 0

2018-03-23 14:39:30 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Ja zawsze kasuje cookies, nawet na stronie quidco gdzies widzialam ze pisze zeby skasowac cookies przed zakupem, bo przegladarka moze np. przypisac ten zakup do moneysupermarket a nie quidco.

Chyba glownie chodzi o to ze na deal wpadlas przez Quidco a nie ze pierwsze go widzialas np. w Currysie a pozniej weszlas na niego przez Quidco, wtedy nie wyplaca. Moze dlatego mialas declined.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #9 Ocena: 0

2018-03-23 14:41:03 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Na znajomego był zakup, więc pewnie dla tego, ale to już po rybach, jak kupowałam chłopakom delle to w ogóle zapomniałam :-] często się łapię po że zapomniałam :-]

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #10 Ocena: 0

2018-03-26 13:55:39 (7 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2018-03-23 14:41:03, Melanija napisał(a):
Na znajomego był zakup, więc pewnie dla tego, ale to już po rybach, jak kupowałam chłopakom delle to w ogóle zapomniałam :-] często się łapię po że zapomniałam :-]

Trzeba do nich napisac i sie spytac czemu odrzucili. A jakis kod znizkowy uzywalas?

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,