MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

WIELIM -Kierowca czarnej londyńskiej taksówki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 9 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

StopTheCar

Post #1 Ocena: 0

2015-11-03 15:50:40 (10 lat temu)

StopTheCar

Kobieta

Z nami od: 03-11-2015

Na temat czarnych taksowek sie nie wypowiem ale wiem, ze Addison Lee dobrze placi swoim kierowcom. Rowniez musisz zdac test znajomosci topografii Londynu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

WybitnieWrednyW

Post #2 Ocena: 0

2015-11-03 16:49:10 (10 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Nie dość że spam to jeszcze badziewny.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2015-11-03 18:54:38 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Kiedyś to była elita, cabiarzy zaraz po czarnych cabach, a teraz to masakra.
biorą chyba co popadnie, nawet cofać nie potrafią prosto.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ruuuda

Post #4 Ocena: 0

2015-11-03 19:56:11 (10 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Ostatnio czarna taxi parkujac /cofajac uderzyla w zaparkowany motor mojego meza . facet nawet nic a nic , ani pocaluj ani .... Normalnie jakby sie nic niestalo :-M] Jest troche uszkodzony , male pekniecie na oslonie przy kierownicy.
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2015-11-03 20:04:13 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Ty no koleś wjechał w wąską ulice widząc ze jedzie van a za mną cięzarówka, bo ja ją widziałem w lusterku, znaczy obydwa boki paki.

A ten z przeciwka śPI i jedzie na nas nie mając szans się przecisnąć, no rowerem by nie dał rady.

Koniec konców, cofał jakiś 100 moze 200 metrów co kawałek robiąc korekty, jechał od lewej do prawej. No mamuśki pod szkołą są mega lepsze.

Ostatnio wydziałem geniusza z tej firmy jechał pod prąd jechał w okolicach oxford str.

O jeżdzących bez kierunków, nie patrzących w lusterka, ścinających wprost pod koła matołach nie wspomnę.
Dlatego niedawo się pytałem czy aby pracować w w tej firmie trzeba mieć prawo jazdy... W życiu nie zamówię w obawie o swoje zdrowie
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

WybitnieWrednyW

Post #6 Ocena: 0

2015-11-03 20:23:10 (10 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Podobno tam jest straszna rotacja kierowców, może to jest powód że biorą z "łapanki":-]

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2015-11-03 20:40:34 (10 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Mnie nie interesuje addison lee, mini cab czy uber. Albo black cab albo wcale ;)
Co do kultury i umiejętności to jeżdżę skuterem codziennie po City jak i po całym mieście i obserwuje. Kierowcy black cabow zazwyczaj Anglicy zachowują ostrożność i kulturę jazdy, kierunkowskazy i lusterka chociaż co niektórzy myślą że dalej skuterem jeżdżą, a co niektórzy wogole żadnych kierunkowskazów ani nic, ale to margines. Później mini caby i addison lee - zazwyczaj nie wiem to gdzie jedzie , potrafi zatrzymać się na środku ulicy i myśleć, kierunków wcale chociaż zdarzają się pozytywne wyjątki , zazwyczaj wśród kierowców mini cabow. Na końcu uber - skąd to to ma prawo jazdy - nie wiem...
Co do mojego "Knowledge of London " powiem tyle - u nich w biurze mają taki burdel ze masakra, zgubili moje medical form , zanioslem im kopie, zeskanowali... za parę dni dzwonią ze źle zeskanowane i nie mogą się rozczytac i abym im emailem przesłał - przesłałem zero odpowiedzi , tylko list ze się nie odzywam i ze za 14 dni odrzuca przez to moja aplikacje... paranoja, musze tam znowu jechać chociaż ostatni raz to ochroniarze uspokajal i kazał się cieszyć ze się rano obudziłem w świecie bez wojny i abym się wody napil :-D :-D :-D nie wiem jak zakończy się ta aplikacja ale mam nadzieje ze niedługo się wyjaśni. ...
Póki co kończę trzecia książkę , zrobiłem dziś runs 225-228... dobrze idzie ale czasami człowieka na mieście szlag trafia , a później jeszcze wieczorem do pracy idę na skuter to już wogole zadek mnie boli od tego siedzenia ;) do tego jeszcze kłopoty z kupnem domu i wogole juz człowiek wkur... żyje :-D mam nadzieje ze wszystko łącznie z knowledge pójdzie w dobra stronę. ..

Do góry stronyOffline

minicab

Post #8 Ocena: 0

2015-11-03 21:08:16 (10 lat temu)

minicab

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

9-10 lat temu praca w Addison Lee lub Lewis Day to bylo jak zlapanie Pana Boga za noge. Na stanie przede wszystkim Galaxy no i ta ilosc zlecen. Wtedy przyjmowali tylko tych z duzym doswiadczeniem.

[ Ostatnio edytowany przez: minicab 03-11-2015 21:10 ]

"One day you'll leave this world behind So live a life you will remember."

Do góry stronyOffline

minicab

Post #9 Ocena: 0

2015-11-03 21:10:25 (10 lat temu)

minicab

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

Cytat:

2015-11-03 18:54:38, krakn napisał(a):

Kiedyś to była elita, cabiarzy zaraz po czarnych cabach, a teraz to masakra.
biorą chyba co popadnie, nawet cofać nie potrafią prosto.

Dokladnie Kraku. Pamietasz jak to bylo... glosne westchnienia na ulicy na widok czarnych Addisonow :-)
"One day you'll leave this world behind So live a life you will remember."

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #10 Ocena: 0

2015-11-05 15:47:51 (10 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Wkońcu dzisiaj dostałem emaila ze moja aplikacja została ukończona i zaakceptowana i tym samym od daty tego emaila jestem oficjalnym studentem "Knowledge of London ", w ciągu kilku dni mam dostać poczta pełen "pakiet startowy" ;)
Co do samej nauki dziś zrobiłem trasy 233-236 , proste ale rozpadalo się a poza tym jestem przeziebiony od kilku dni także zrobiłem je "na siłę" . Tak czy siak jeszcze tylko 4 trasy do skończenia trzeciej książki , wiec jutro zajde do Wizzan po czwarta , ostatnia książkę podstawowa. Przy okazji słyszałem ze można się tam z kimś umówić by wyjaśnił jak dobrze robić 1/4 miles radius maps po skończeniu wszystkich tras. Szkoda ze oprócz mnie nikt inny robiący Knowledge of London się tu nie udziela. .. a było kilku chętnych ;) tak czy siak będę się tu teraz częściej udzielał i zdawał relacje z nauki. Może komuś się przyda :)

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,