Kazdy mam inne marzenia I priorytety I to jest wlasnie najfajniejsze
Str 33 z 55 |
|
---|---|
littleflower | Post #1 Ocena: 0 2017-10-24 14:43:24 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja ci zycze powodzenia tez
Kazdy mam inne marzenia I priorytety I to jest wlasnie najfajniejsze "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Post #2 Ocena: 0 2017-10-24 16:09:12 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2017-10-24 16:42:10 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
ludzik50, ty się nie sugeruj danymi o zarobkach z HMRC.
Te dane są tak odległe od rzeczywistości jak ostni cabiarz w kolejce na Padington stojący na koncu przy Edgware rd ![]() Znajomego anglika też bierz przez palce, przecież nie zrobi ci przykrości i nie jest grzecznie rozmawiać o dochodach. To nie USA :> Tu się po prostu kasę ma, a nie o niej gada. Za Wielima trzymam kciuki ![]() Mam nadzieję że szybko siądzie za kierownicą czarnego autka. ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2017-10-24 17:07:51 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
dokladnia wiadomo co tu sie dzieje na self e. te dane to mozna sobie w doopcie wsadzic...
|
MrMaverick | Post #5 Ocena: 0 2017-10-24 17:59:27 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2017 Skąd: x |
Cytat: 2017-10-24 13:30:30, ludzik50 napisał(a): Żyłka to widzę komuś pęka, ale nie mi ![]() Dlz Ciebie taksówkarz jest tak samo 'elitarnym' zawodem jak pilot myśliwca w RAF a dla mnie nie przyszłościowym, średnio płatnym zawodem bez możliwości rozwoju. Oboje możemy mieć swoją rację, nie rozumiem czemu nie możesz się z tym pogodzić. Taksówkarz jest zawodem jak każdy inny , ale "Black Cab " to już elita wsród taksówkarzy. Można ich porównać do pilotów , bo szkolą się kilka lat aby dostąpić zaszczytu bycia kierowcą kultowej londyńskiej taksówki. Ps. Ludzik , dlaczego gardzisz ludźmi którzy obrali taką , a nie inną drogę zawodową? Nie siedzą na zasiłkach i nie są roszczeniowi. Pracują ciężko aby odnieść sukces , a ty tego nie doceniasz. Pytanie jest : " Kto tu szuka dziury w całym"? Mam wrażenie , że jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem , który zagubił gdzieś swoje marzenia i żyje z dnia na dzień. |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2017-10-24 18:37:00 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Z wieksza pokora patrze na zwyklych ludzi, sprzataczki, kelnerow, taksowkarzy czy kasjerki noz na nadetych bucow, co mysla, ze jak zarabiaja xxxx k to sa lepsza tkanka spoleczna.
I nie pije tutaj do nikogo personalnie, ale jak ktos taki jak Wielim prze do z gory upatrzonego celu, wkladajac w to ciezka prace - to sie ludzik chociaz powstrzymaj. Ja sie bankowo bujne z Wielimem w przyszlym roku - London Euston na Stamford Bridge. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
AgentOrange | Post #7 Ocena: 0 2017-10-24 20:58:41 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2015 Skąd: Twickenham |
Jak płacisz kartą w blackcabie to pierwsze co wyskakuje na terminalu to pytanie ile cchesz dać napiwku. Nie ma opcji 'nie chcę dać napiwku' - chcą się sępy nachapać ale mam nadzieje że uber będzie dalej działał i relikt wiktoriański upadnie keidyś.
|
MrMaverick | Post #8 Ocena: 0 2017-10-24 21:26:46 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2017 Skąd: x |
Cytat: 2017-10-24 20:58:41, AgentOrange napisał(a): Jak płacisz kartą w blackcabie to pierwsze co wyskakuje na terminalu to pytanie ile cchesz dać napiwku. Nie ma opcji 'nie chcę dać napiwku' - chcą się sępy nachapać ale mam nadzieje że uber będzie dalej działał i relikt wiktoriański upadnie keidyś. Zawsze masz wybór. To tak jak z liniami lotniczymi. Uber to : Ryanair , Wizzair i Norwegian . Black Cab to British Airways, Lufthansa i Virgin Atlantic. Zawsze dotrzesz do celu , ale tylko od ciebie zależy w jakich warunkach i na co cię stać. Skoro nie stać cię na czarną taksówkę , to zamów ubera i nie dawaj napiwków. To jest tylko i wyłącznie twój wybór AgentOrange. Miłego wieczoru. |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2017-10-24 21:38:48 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Napiwek jest po prostu dodatkową gratyfikacją podziękowaniem.
Bardziej cieszy sam fakt niż kwota jaką dostaniesz. Ja się tak samo ciesze z napiwku 2 funty jak z 50ciu. Sam też jak uznam że ktoś dał więcej od siebie niż inni to z przyjemnością dołożę coś ekstra. Zreszta nie dalej jak kilka dni temu, miałem problem, byłem daleko od cywilizacji. Miałem problem z pomocą, z google wszytcy odmawiali, z pomocą przyszli ludzie lokalni... po wielu bojach i telefonach znalazł się starszy gosciu co jechał do mnie 35 mil. Z przyjemnością dałem mu spory napiwek. Bo jemu się chciało, zrobił robotę na miescu szybko i sprawnie, gdzie inni opowiadali historje. To samo z taxi, zjawi się na czas, czysto, a nie jak w wielu śmierdzi jak w oborze , wszytko się klei, miła rozmowa jeżeli sobie życzę.... dlaczego nie dać grosza więcej za dobrą robotę? Inna sprawa że w nocy to im te terminale to się często psują ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
AgentOrange | Post #10 Ocena: 0 2017-10-24 21:58:25 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2015 Skąd: Twickenham |
Cytat: Black Cab to British Airways, Lufthansa i Virgin Atlantic.
Tak, ostatnio w BA pasażerów pogryzły pluskwy - to jednak wolę Norwegian. |