MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Proszę o pomoc, moj chłopak w więzieniu!!!!

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Annnnka95

Post #1 Ocena: 0

2015-04-13 19:14:35 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

Z nami od: 13-04-2015

Dzis moj chłopak miał sprawe w sadzie, niestety sędzia ogłosił ze do następnej sprawy czyli 2 tyg.musi zostać w więzieniu !!!!! Nie wiem co mam robic !!! Chciałabym dowiedzieć sie jak moge starać sie o jakikolwiek kontakt, widzenie! Jak napisać list??? Mam adres wiezienia.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2015-04-13 19:21:20 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

www.gov.uk/prison-visits

Jak bedzie dzwonil, to niech ci poda swoj wiezienny numer, bedzie ci potrzebny zeby zamowic wizyte. Wiezien na czasowym zatrzymaniu ma wiecej wizyt niz ten odbywajacy kare wiezienia.

Jak zadzwonisz do wiezienia, to automatyczna informacja skieruje cie do dzialu wizyt, albo powyzszy link zeby zamowic przez maila.

https://www.gov.uk/support-for-families-friends-of-prisoners

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/6/46797/Wiezienie-w-UK,30
Ada

Do góry stronyOffline

Annnnka95

Post #3 Ocena: 0

2015-04-13 19:31:47 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

Pani Adwokat mowila ze dzis wieczorem bedzie dzwonić. Czyli do adresu musze dopisać jego więzienny numer? Dziekuje za informacje, jestem sama i po prostu nie wiem co mam robic:(

Do góry stronyOffline

Annnnka95

Post #4 Ocena: 0

2015-04-13 19:47:14 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

Moj chłopak nie wstawił sie na sprawe za pobicie i została ona przełożona, zabrali go na lotnisku i zawieźli na komisariat do sprawy, dzis odbyła sie sprawa i sędzia powiedział ze do 27 kwietnia zostaje w areszcie na wormwood, Pani adwokat powiedziała mi ze najprawdopodobniej wyjdzie na warunek, gdyż jestem w ciąży.... Nie mam pracy... Jednorazowy błąd tutaj i taki cios.. Co myślicie o zwolnieniu warunkowym ? Proszę pomóżcie

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2015-04-13 20:05:17 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Fakt ze zwineli go z lotniska swiadczy o tym ze jest ryzyko ze wyleci i nie wstawi sie ponownie (a co za tym idzie opozni byc moze czas rozprawy i dodatkowe koszty na jego poszukiwanie)- flight risk/risk of zbsconding.

To, ze jestes w ciazy samo w sobie nie zmienia faktu, jak wyjezdzal (tzn probowal wyleciec) to tez bylas ciazy.

Duzo zalezy z jakiego powodu nie wstawil sie na ropzprawie, jakie ma ine wiezi z UK (Praca, dom etc), jaka ma historie kryminalna etc etc, no i oczywiscie jak powazna jest sprawa jaka ma w sadzie.
Ada

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2015-04-13 20:33:27 (10 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Mnie też zwineli kiedyś z lotniska bo nie stawiałem się na sprawę o której nawet nie wiedziałem a nic takiego poważnego nie przeskrobalem - rzuciłem butelką o ziemię po meczu LE. Za karę zabrali mnie z Luton do Manchesteru a przez opady śniegu trwało to 3!!!! dni. .. na szczęście sędzia aż sam się zdziwił i postanowił ze to będzie moja kara...
Tylko ze pobicie to już znacznie gorsza rzecz, mój wyczyn to zwykłe "chuliganstwo" przez małe ch a pobicie to przestępstwo

Do góry stronyOffline

Annnnka95

Post #7 Ocena: 0

2015-04-13 20:37:17 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

Dopiero dowiedziałam sie pare dni temu ze jestem w ciąży... Nie ma prEszlosci kryminalnej to jego pierwsza taka sprawa.... Po prostu wielki błąd. Dzis na sprawie powiedział dla sędziego ze sie wystraszył dlatego sie nie zgłosił. Pani adwokat powiedziała ze jest szansa na zwolnienie warunkowe gdyż ja na ten czas nie pracuje i jestem n jego utrzymaniu, on ma bardzo dobra prace i od tamtego incydentu tylko dom i praca

Do góry stronyOffline

Annnnka95

Post #8 Ocena: 0

2015-04-13 20:39:26 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

To prawda, ale w tym pobiciu nikt nie ucierpiał a poszkodowani nie wstawili sie do sadu.... Dzis gdy sędzia opowiadał o tym incydencie było wymienione otarcia i chyba to wszystko, bo ciezko było mi wszystlo zrozumieć

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2015-04-13 20:40:20 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Moze warto przy okazji zajac sie i zadbac o siebie i o dziecko, prace, dochod, mozliwosc samodzielnego utrzymania, jesli partner straci mozliwosc zarabiania, przynajmniej tymczasowo?

Do góry stronyOffline

Annnnka95

Post #10 Ocena: 0

2015-04-13 21:06:55 (10 lat temu)

Annnnka95

Kobieta

Oczywiście taki mam plan, na szczęście co do jego pracy nie ma o co sie martwić gdyż jego szefem jest jego bardzo dobry kolega, dzwoniłam i mowil ze bedzie na niego czekał, cały czas go chwalił.... A ja rozbiórkami cv w paru miejscach i jutro zrobię to samo w innych miejscach.. Bardzo sie martwię gdz Pani adwokat powiedziała ze dzis wieczorem do mnie zadzwoni,cały czas czekam i nic..

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,