MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przewóz papierosów po UK

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

marplo

Post #1 Ocena: 0

2015-04-08 20:16:07 (10 lat temu)

marplo

Mężczyzna

Z nami od: 08-04-2015

Witam, moja dziewczyna mieszka w Szkocji (Edynburg) , ja w Polsce i niedlugo spotykamy sie w Londynie zeby pozwiedzac itd.
Zastanawiam sie czy moge jej przywiezc papierosy a ona potem wsiadzie z nimi w lot Londyn - Edynburg , czy regulacje odnosnie przewozenia papierosow w UE takze tycza sie lotow krajowych czy jest jakas rozbieznosc? chce sie upewnic ze mozemy tak zrobic :)
+ czy ktos latal z Gdanska i wie, czy jest mozliwosc przewiezienia wiekszej ilosci niz 800 sztuk, wiem czytalem ze teoretycznie nie ma problemu ale chcialbym posluchac jakichs "praktykow" , no i jak potem z przewozem wiekszej ilosci paczek z Londynu do Edynburga?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2015-04-08 20:36:58 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marplo

Post #3 Ocena: 0

2015-04-08 20:56:31 (10 lat temu)

marplo

Mężczyzna

Z nami od: 08-04-2015

Jesli myslisz ze mam zamiar zapakowac 30 sztang i poleciec usmiechniety od ucha do ucha to się mylisz. Ciagle zastanawiam sie skad ta wrogosc wobec rodakow? Nie masz nic konstruktywnego do napisania, mało tego, składnie napisać niekonstruktywnego także, to proszę zachowaj to dla siebie.
A dla wscibskich,szukajacych matactwa i mej chciwosci jestem studentem, na wlasnym utrzymaniu z korepetycji i jesli przewiezienie parunastu paczek fajek moze mi ulzyc finansowo i nie liczyc kazdego wydanego grosza w Londynie to chcialbym sprobowac. Jednak GŁÓWNYM pytaniem bylo to czy mozna przewozic dana ilosc papierosow w lotach lokalnych (krajowych)
Pozdrawiam :)

[ Ostatnio edytowany przez: marplo 08-04-2015 20:57 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2015-04-08 21:03:10 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ignoruj takie wpisy jak powyżej.
Można przewozić, nie ma kontroli na lotach krajowych. A nawet jeśli ktoś sprawdziłby bagaż to nie doczepi się do 4 sztang.
Tematów o przewozie papierosów kilka na forum jest. Poczytaj.
Ten temat zostaje zamknięty.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,