MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ktos obserwuje moj dom

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

BlackJack

Post #1 Ocena: 0

2014-11-15 20:04:48 (10 lat temu)

BlackJack

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Dzis rano podczas nasze nieobecnosci ktos dobijal sie do naszych drzwi. Mieszkam na parterze. Sasiadka mowila, ze ktos zagladal do domu przez otwor na list, potem krecil sie po ogrodzie ( komunalny, dostepny ogolnie dla lokatorow ale zamykany na klodke) .Maz zostawil uchylone okno w lazience, od strony ogrodu i ktos probowal wejsc przez okno do domu ale wlasnie sasiadka go sploszyla. A o ok 18.30 widzialam za oknem w lazience kręcącego sie gostka. Powinnam to zglosic na policje? W sumie nic sie nie stalo, jeszcze... Tylko wystraszylam sie.

[ Ostatnio edytowany przez: BlackJack 15-11-2014 21:04 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2014-11-15 20:09:51 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Tak zgłoś to.
Kilka lat temu, poszliśmy na imprezę, a sąsiedzi Francuzi mieli imprezę. Ktoś do nas i do nich pukal, oni myśleli że to my.

Tydzień później nie poszliśmy na szczęście do znajomych

Odbyło się tak samo, ktoś pytał coraz bardziej natarczuwoe, a pies ujadał, ale ja już w łóżku, młoda goni z tyłkiem gołym po domu, stwierdziłem że nie otwieram.
No i w pewnym momencie drzwi wyleciały z hakiem, ktoś wykopał.

Krzyknąlem, daj mi broń i zuciłem się do drzwi, ale tylko cień zobaczyłem jak ktoś spierniczal po schodach.

Gdyby impreza u sąsiadów nie sploszyla ich tydzień wcześniej to by nas obrobili.
A blok wyglądał na bardzo spokojny. To było przy wansworth br, mieszkaliśmy tam koło tamizy
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2014-11-15 20:46:31 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2014-11-15 20:04:48, BlackJack napisał(a):
Dzis rano podczas nasze nieobecnosci ktos dobijal sie do naszych drzwi. Mieszkam na parterze. Sasiadka mowila, ze ktos zagladal do domu przez otwor na list, potem krecil sie po ogrodzie ( komunalny, dostepny ogolnie dla lokatorow ale zamykany na klodke) .Maz zostawil uchylone okno w lazience, od strony ogrodu i ktos probowal wejsc przez okno do domu ale wlasnie sasiadka go sploszyla. A o ok 18.30 widzialam za oknem w lazience kecocego sie gostka. Powinnam to zglosic na policje? W sumie nic sie nie stalo, jeszcze... Tylko wystraszylam sie.

Oczywiscie, ze zglosic i nie zostawiaj okien otwartych jak nikogo nie ma w domu, ewentualnie w czesci domu, ktorej nie widzisz/ktos moze wejsc bez Twojej wiedzy.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

BlackJack

Post #4 Ocena: 0

2014-11-15 21:04:18 (10 lat temu)

BlackJack

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Rozmawiałam z sąsiadem ,oni ( było ich dwóch ) obserowwali nie tylko moje mieszkanie ale też i inne w naszym bloku.Jutro z rana pójdę na policje. Dzięki za rady.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2014-11-15 21:18:57 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Tu gdzie mieszkam sąsiad niedawno też zauważył że ktoś za bardzo się rozgląda, jakieś lebki.

Razem z sąsiadem szli za nimi. Podobno to travlerzy, czyli Cyganie.

Sploszyli ich, bo na szczęście mamy sąsiadów co w domu cały dzień są, i wszyscy się znają.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2014-11-15 21:19:53 (10 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Do mnie ktoś wczoraj wszedł do domu przez okno z łazienki od strony gardenu. .. najlepsze to żeby się tam dostać to musiał wskoczyć na ogród sąsiadów z równoległej ulicy za nami i dopiero do nas... światła były pogaszone ale jedna osoba była w domu i go sploszyla. .. policja przyjechała, spisała zeznania, po paru godzinach przyjechał technik ale powiedział ze wątpi czy coś da się zrobić ... poradził wstawić kraty w oknie od łazienki :-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2014-11-15 22:04:58 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

O kurcze grubo

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2014-11-15 22:35:24 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #9 Ocena: 0

2014-11-15 23:00:05 (10 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Teraz mieszkam na Tottenhamie. .. tak wiem to niebezpieczna dzielnica jednak do wczoraj nie miałem tam problemów a mieszkam tu od ponad 2 lat... jednak domu to nigdy bym tu nie kupił. .. myślę o Dartford, nie ukrywam ze w grę wchodzi też cena, a do tego na różnych mapach przestępczości ten rejon nie wypada źle

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-11-15 23:09:44 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie