Str 7 z 8 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
predatorstopa |
Post #1 Ocena: 0 2014-08-12 22:02:28 (11 lat temu) |
Z nami od: 05-03-2013 Skąd: leicester |
Cytat:
2014-08-12 17:01:55, mnaw85 napisał(a):
Jak można w ogóle napisać/powiedzieć/myśleć w ten sposób "zostaw dziecko" PEWNIE LEPIEJ BRAC MALUSZKA JAK pierw dobrze przeczytaj oczym ona pisze anetaaneta222 nie ma nic gdzie bedzie mieszkac,pracowac z synkiem pod mostem jezeli jest taka mozliwosc to niech go zostawi u np: babci a sama sie ogarnie.Anetaaneta222 na dodatki czekalismy 10 miesiecy
|

|
 |
|
|
|
Post #2 Ocena: 0 2014-08-12 22:39:35 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
kasiachery |
Post #3 Ocena: 0 2014-08-12 22:51:35 (11 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2013 Skąd: wypizdowek |
Cytat:
2014-08-12 22:39:35, ewa28300 napisał(a):
Cytat:
2014-08-12 17:01:55, mnaw85 napisał(a):
Jak można w ogóle napisać/powiedzieć/myśleć w ten sposób "zostaw dziecko" a to k..a przedmiot jest?! A kto naprawi życie temu dziecku jak będzie tak traktowane? Bo dziecko nie powie nic i się nie zbuntuje? A skąd ktoś może wiedzieć, jak mocne piętno rozłąka na dziecku odbije.
,
A pomyslales/as jak sie na dziecku spanie w parku odbije? Przez tydzien, albo dwa, moze dluzej? Albo na przeludnionym mieszkaniu, wsrod obcych ludzi, gdzie placz dziecka tylko wszystkich irytuje? Ludzie zostwiaja dzieci w kraju na jakis czas, zeby poukladac sobie sprawy tutaj i dopiero wtedy je sprowadzaja. To nie jest latwe, ale konieczne czasami. Dzieci sa jak barometr, wyczuwaja stres rodzicow nawet dokladniej niz barometr cisnienie atmosferyczne...az zal fundowac im takich przezyc wiec ludzie wybieraja mniejsze zlo.
Nie mozna byc egoista i myslec tylko o sobie (pozornie o dzieciach) bo ja bede tesknic i nie wytrzymam, a potem niech sie dzieje co chce, wazne ze nie musze tesknic bo dzieciaki sa przy mnie, ale co one przezywaja to tez warto sie zastanowic.
no i dobrze powiedziane,  a niech tak szybko prace zlapie a opieki nad dzieckiem nie bedzie miala to bedzie je na ochronie pod zakladem zostawiac albo z kims obcym na pokoju i nie wiadomo co sie z nim bedzie dzialo??  kilka tyg rozlaki i zabierze je do siebie.
|

|
 |
|
mnaw85 |
Post #4 Ocena: 0 2014-08-13 07:43:30 (11 lat temu) |
Z nami od: 26-04-2014 Skąd: Upton |
Aż szkoda w dyskusję wchodzić, skoro jest babcia, jakiś inny członek rodziny, to już są możliwości, nie takie "nic" w zasadzie ma matka. To mi się widzi bardziej jak ciągoty do poprawienia własnego bytu, a nie wiem czemu UK jest receptą na całe zło. Choćbym miał spać pod mostem, nie zostawiłbym dziecka. Nie ze względu na mnie. Tylko na jego poczucie wartości i potrzebę bliskości. Widzę wiele osób szuka recepty na życie czekając, aż ktoś się do nich odezwie.
|

|

|
|
kasiachery |
Post #5 Ocena: 0 2014-08-13 08:37:31 (11 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2013 Skąd: wypizdowek |
Cytat:
2014-08-12 20:13:20, Adacymru napisał(a):
Ja znam bardzo wielu "gentlemenow" z wyksztalceniem, dobrym zawodem, powazaniem w spoleczenstwie, zasobnym kontem w banku, i jeszcze zasobniejsza kartoteka przestepatw i wyrokow, ale o tych przecietna osoba nie wie...
Oni tylko czekaja na chetnych ktorzy odpowiedza na ich troskliwe posty w necie, a z dzieckiem to ekstra troskliwe posty beda, taka gratka nie trafia sie za darmo wielu przestepcom seksualnym.
Wiekszosc woli myslec, ze poznaja ich po ... moze brwiach za bardzo zblizonych, a moze po dlugim palcie...jak to mowia naiwnych nie sieja...
ja mam NORMALNYCH znajomych
|

|
 |
|
|
ie2ox4-b |
Post #6 Ocena: 0 2014-08-13 08:50:34 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Cytat:
Ja znam bardzo wielu "gentlemenow" z wyksztalceniem, dobrym zawodem, powazaniem w spoleczenstwie, zasobnym kontem w banku, i jeszcze zasobniejsza kartoteka przestepatw i wyrokow, ale o tych przecietna osoba nie wie...
Oni tylko czekaja na chetnych ktorzy odpowiedza na ich troskliwe posty w necie, a z dzieckiem to ekstra troskliwe posty beda, taka gratka nie trafia sie za darmo wielu przestepcom seksualnym.
Wiekszosc woli myslec, ze poznaja ich po ... moze brwiach za bardzo zblizonych, a moze po dlugim palcie...jak to mowia naiwnych nie sieja...
ja mam NORMALNYCH znajomych
To tak jak ja. Ja jeszcze dbam aby oni mieli normalnych znajomych.
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #7 Ocena: 0 2014-08-13 17:16:47 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Warto czasem nie sugerowac sie pospiesznymi wnioskami. Ci "gentlemani" sa zrodlem moich dochodow, nigdzie nie powiedzialam ze sa to znajomi.
Co do sprawdzania znajomych znajomych etc to zdradz sposob na to bo specjalisci maja problem z recepta na odszyfrowanie pedofila zanim zaatakuje pierwszy raz. Pewnie po napisie na czole poznajesz.
Ada
|

|
 |
|
ie2ox4-b |
Post #8 Ocena: 0 2014-08-13 17:42:41 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Cytat:
(...)ja mam NORMALNYCH znajomych
Cytat:
2014-08-13 17:16:47, Adacymru napisał(a):
Warto czasem nie sugerowac sie pospiesznymi wnioskami. Ci "gentlemani" sa zrodlem moich dochodow, nigdzie nie powiedzialam ze sa to znajomi.
Co do sprawdzania znajomych znajomych etc to zdradz sposob na to bo specjalisci maja problem z recepta na odszyfrowanie pedofila zanim zaatakuje pierwszy raz. Pewnie po napisie na czole poznajesz.
???
Ada... ja Cię szanuję a Ty szukasz zwady? To ja nie powiedziałem że poznaję po czymś tam. Ja ich nie chcę poznawać ani nawet znać. Oni mnie o tyle interesują żeby nie było ich na mojej drodze.
To tak jak z nałogami. Ja nie walczę z nałogami. Ja trzymam z beznałogowcami. Nałogowcy nie są w polu moich zainteresowań więc nie przyciągam ich.
No i pamiętaj że słowo to nie Wisła i kijem zawrócić się nie da. Nawet jeżeli coś edytowałaś to oryginał i tak krąży.
|

|
 |
|
predatorstopa |
Post #9 Ocena: 0 2014-08-13 17:52:46 (11 lat temu) |
Z nami od: 05-03-2013 Skąd: leicester |
Cytat:
2014-08-13 07:43:30, mnaw85 napisał(a):
Aż szkoda w dyskusję wchodzić, skoro jest babcia,DOBRZE PISZRSZ SZKODA W DYSKUSJE WCHODZIC SAM PRZYJECHALES DO PRZYJACIELA KTORY CI POMAGAL MIALES TROCHE GROSZA A ONA NIEMA NAWET 1 ZL ONA NIE MA NIKOGO TU W UK CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #10 Ocena: 0 2014-08-13 18:41:23 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
ie2ox4-b
Jak sie dobrze przygladniesz, to zauwazysz ze komentujacy uzytkownik (kasiachery) skomentowal, ze moja wypowiedz, ze ma "NORMALNYCH znajomych ". Inna sprawa, ze tez uzytkownik edytowac nie umie i dopisal/a do mojej wypowiedzi.
Nawiasem mowiac, specjalnie napisalam o pedofilach, bo oni moga byc wyksztalceni, i nalog moze im byc obcy (to w nawiazaniu do propozycji ogloszenia ze z dzieckiem szuka milego pana).
Ada
|

|
 |
|