|
|
---|---|
Charles1995 | Post #1 Ocena: 0 2014-03-14 17:13:05 (11 lat temu) |
Z nami od: 14-03-2014 Skąd: Londyn |
Witam, mam skończone 18 lat i mam Wujka w Londynie, bardzo bliska rodzina, jestem w 3 klasie technikum hotelarskiego, praktyki odbywałem 2x po miesiącu w dobrych hotelach, czy znajdzie się dla mnie jakaś praca w Londynie sezonowo? Przyleciałbym w połowie czerwca i chciałbym pracować cały lipiec i sierpień, nie koniecznie musi to być praca w hotel, byleby wyciągnąć za godzinę te 5 funtów ponad i pracować po 8 godzin od poniedziałku do piątku, dodam, że z językiem stoję średnio, wiadomo, że jest to znacznie więcej niż tylko umiejętność przedstawienia się ale jakoś nie wyobrażam sobie bez problemowo odpowiadać na pytania przy rozmowie kwalifikacyjnej, nie mam rozeznania, ciężka jest taka praca sezonowa? Ciężko ją zdobyć? I czy da radę pracować dziennie te 8 godzin? Bo słyszałem, że na początku dają pracę nawet po 3 godziny a ja chcę trochę zarobić
![]() |
Ewa704 | Post #2 Ocena: 0 2014-03-19 00:40:17 (11 lat temu) |
Z nami od: 19-03-2014 Skąd: Londyn |
Jesli masz wujka, ktory zapewni Ci miejsce do spania i cos do jedzenia-zaryzykuj. Mozesz szukac rowniez na budowach. Zawsze to jakis grosz na wakacje i troche pozwiedzasz przy okazji. Jesli wujek sknera i bedzie chcial zwrotu kosztow, albo mieszka z zona na pokoju, to sobie odpusc, bo jak zarobisz pare groszy, to i tak wydasz je na zycie i bilet powrotny
|
Siergiej75 | Post #3 Ocena: 0 2014-03-20 08:52:18 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 11-03-2014 Skąd: Londyn |
Po hotelarskim i jak dobrze znasz angielski to możesz spróbować w jakieś restauracji też. Tak napisała koleżanka wyżej. Zależy jak wujek Cię ugości bo jak nie pokryje kosztów Twojego pobytu to wyjdziesz mocno na 0
![]() |
|