MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kurier do odbrania przesyłki z lotniska

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Janowy

Post #1 Ocena: 0

2014-02-18 19:26:41 (11 lat temu)

Janowy

Mężczyzna

Z nami od: 18-02-2014

Cześć, jako że to mój pierwszy post chciałbym się z wami najpierw przywitać. A co do mojego problemu to kilka tygodni temu, wracając do Polski zgubiłem tableta na lotnisku w Luton. Okazało się, że udało im się go znależć i czeka w lotniskowym depozycie. Problemem jest to że nieprędko wracam na wyspy. Gość z obsługi lotniska pwiedział mi że istnieje mozliwość odebrania tableta przez kuriera i dostarczenie go do Polski. Teraz pytanie do Was, jaką firme która mogła by sie tym zająć mi polecacie i jaki byłby mniej więcej koszt całej operacji. z góry dzięki za odpowiedź

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

crockett

Post #2 Ocena: +1

2014-02-18 19:34:19 (11 lat temu)

crockett

Mężczyzna

Z nami od: 13-02-2014

ja to bym zrobił tak: wchodzisz na internet są tam ogloszenia przesyłek polska-uk, uk-polska. dzwonisz i sie pytasz czy by mogli zachaczyc o luton airport.

Do góry stronyOffline

Janowy

Post #3 Ocena: 0

2014-02-18 19:43:28 (11 lat temu)

Janowy

Mężczyzna

Ok, poszukam czegoś, dzięki za pomoc :)

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: +1

2014-02-18 19:44:18 (11 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2014-02-18 19:26:41, Janowy napisał(a):
Cześć, jako że to mój pierwszy post chciałbym się z wami najpierw przywitać. A co do mojego problemu to kilka tygodni temu, wracając do Polski zgubiłem tableta na lotnisku w Luton. Okazało się, że udało im się go znależć i czeka w lotniskowym depozycie. Problemem jest to że nieprędko wracam na wyspy. Gość z obsługi lotniska pwiedział mi że istnieje mozliwość odebrania tableta przez kuriera i dostarczenie go do Polski. Teraz pytanie do Was, jaką firme która mogła by sie tym zająć mi polecacie i jaki byłby mniej więcej koszt całej operacji. z góry dzięki za odpowiedź

Nie wiem jaki kurier. Tym bardziej że musisz znaleźć takiego który zapłaci za parking pod lotniskiem, pójdzie poszukać odpowiedniego miejsca, zapakuje tablet i dowiezie. Kompleksowa usługa. 50 - 100f?
Parcel force, royal mail czy polski kurier cenowo nie musi wyglądać źle tylko kwestia nadania przesyłki.

Nie masz nikogo kogo mógłbyś upoważnić aby odebrał to z lotniska przy okazji lotu do Polski?

Do góry stronyOffline

Janowy

Post #5 Ocena: 0

2014-02-18 19:50:59 (11 lat temu)

Janowy

Mężczyzna

Cytat:

2014-02-18 19:44:18, Dwunasty napisał(a):

Nie wiem jaki kurier. Tym bardziej że musisz znaleźć takiego który zapłaci za parking pod lotniskiem, pójdzie poszukać odpowiedniego miejsca, zapakuje tablet i dowiezie. Kompleksowa usługa. 50 - 100f?
Parcel force, royal mail czy polski kurier cenowo nie musi wyglądać źle tylko kwestia nadania przesyłki.

Nie masz nikogo kogo mógłbyś upoważnić aby odebrał to z lotniska przy okazji lotu do Polski?

NIestety nie mam takiej osoby. Tablet ma dużą wartośc więc orientacyjne koszta jakie podałeś nie są takie tragiczne. Myśle że uda mi się coś znależć, dzięki za pomoc :)

[ Ostatnio edytowany przez: Janowy 18-02-2014 19:51 ]

Do góry stronyOffline

crockett

Post #6 Ocena: +1

2014-02-18 19:56:53 (11 lat temu)

crockett

Mężczyzna

wysłanie paczki z uk do byle jakiego miejsca w polsce kosztuje: 10 kg za 15 F, wiec jak bys sie dogadał z jakims z polskich kurierów to bys pewnie nie zaplacil wiecej niż 40 F

Do góry stronyOffline

crockett

Post #7 Ocena: +1

2014-02-18 20:03:18 (11 lat temu)

crockett

Mężczyzna

wlasciwie mozesz tez znalesc tanie loty do luton, w tą i z powrotem, w 1 dzień

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie