Cytat:
2014-02-04 23:23:48, maestrouk napisał(a):
Hej, dzis dostalem wszystkie informacje na maila. Jestem maksymalnie zmeczony, zawieszony jestem od ostatniego wtorku czyli w sumie 7 dni. Wydaje mi sie ze jestem w stanie udowodnic wszystko (mam maile, rozmowy, sms'y), ktore potwierdzaja ze to wszystko to spisek, o ktorym pisalem dzisiaj do HR'u. Pracuje jako manager w wiekszej firmie i wiem ze pewne osoby postanowily mnie po prostu 'wydymac' za to ze zaczalem mowic niczym Max Kolnko, jak jest a nie jak by ludzie chcieli slyszec.
Wysle jutro wszystkie zalaczniki odnosnie sprawy wraz z moimi odpowiedziami i bylbym wdzieczny za konkretne odpowiedzi. W razie czego zaryzykuje o ile powiecie ze warto zeby z tym isc do prawnika, ktory na pewno sobie troche policzy za swoj serwis. Jutro rowniez ide z tym do Citizen Advice, w ktorym juz bylem zaraz po zawieszeniu i chce pokazac im wszystko aby doradzili cos przed spotkaniem, ktore mam w piatek. Wydaje mi sie ze to nie jest wystarczajaco duzo czasu bym sie przygotowal tak wiec chce im dac zwolnienie lekarskie odnosnie mojego stanu zdrowia (od 4 tygodni biore antybiotyki od mojego GP ale nie poprosilem o zwolnienie lekarskie tylko chodzilem dalej do pracy).
Pozdrawiam i do uslyszenia jutro !
Jakbys byl czlonkiem zwiazkow zawodowych co kosztuje okolo £10/m-c to nie bylo by kosztow i mialbys duzo pomocy.
Zycze powodzenia! Ja na twoim miejscu nie wysylal bym nic az do mometu rozmowy dysciplinarnej bo firma bedzie miala czas sie przygotowac. Jezeli przyniesiesz swoje papiery na rozmowe to inna bajka. Wtedy beda musieli wziasc wszystko pod uwage i albo dalej prowadzic sledztwo i trzymac cie na platnym zawieszszeniu albo podjac decyzje uwzgledniajac twoje dokumenty.
Pozdr