MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chce mnie wyrzucić...

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-12-15 16:33:18 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

NoNickname

Post #2 Ocena: 0

2013-12-15 17:38:06 (12 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2013-12-15 16:33:18, ewa28300 napisał(a):

to jest dobre wyjscie. tylko naucz sie literowac swoje imie, nazwisko, byc moze bedziesz musiala tez potwierdzic swoja date urodzenia i adres.

Ewa,nie trzeba...wystarczy tylko powiedzieć,że potrzebny jest tłumacz. Cała rozmowa od początku,od podania imienia i nazwiska,daty ur itd.aż do końca "przechodzi" przez ich tłumacza,który jest cały czas na linii.

Do góry stronyOffline

zorza123

Post #3 Ocena: 0

2013-12-15 17:55:07 (12 lat temu)

zorza123

Kobieta

Z nami od: 30-01-2011

Dla dobra dzieci powinnas wrocic do Polski ,maz niech zostanie poszuka pokoju i pracy na spokojnie ,tu nic nie dzieje sie w jednej chwili ,na wszytsko trzeba czasu a dzieci sa najwazniejsze ,one potrzebuja stabilnosci i opieki.Oby Wam sie udalo i jakas organizacja Wam pomogla ale w wiekszosci przypadkow czeka sie dlugo na taka pomoc.Tu jedynym wyjsciem jest praca dla Was dwoje.Ja takze przeplakalam wiele nocy kiedy nie moglam byc z dziecmi , obydwoje z mezem ciezko pracowalismy dzien w dzien zeby moc wziac dzieci do UK .I uwierz mi pol roku czekaly na nas ,ale byly u babci ,mialy cieplo i opieke .Tu sie dobrze zyje ale jak sie ma prace i stabilna sytuacje .Nie to jest wazne ze teraz chcesz zostac w Anglii ale one sa najwazniejsze ,wrocisz z nimi za jakis czas.To moje skromne zdanie ale co nie co o tym wiem bo sama mam duza rodzine i chcielismy lepszego zycia ale nigdy za taka cene .Wiedzielismy ze musismy miec wynajety dom i pieniadze zeby wziac dzieci tutaj taka jest rzeczywistosc .

Do góry stronyOffline

AngelDharma

Post #4 Ocena: 0

2013-12-15 19:32:17 (12 lat temu)

AngelDharma

Kobieta

Z nami od: 17-02-2013

Ehh zorza tez prawda...co prawda ja nie wyobrazam sobie teraz oddac rodzinie mlodego po 2 latach jak od urodzenia jest tylko ze mna ( no i wakacje w pl) . Moja przyjaciolka natomiast miala ta sama sytuacje co ty...wlasnie dzis po pol roku dolacza do nich 3 letnia corcia:) Ciezko harowali oboje na pokoju by wynajac flat i moc ja sprowadzic..razem z tesciowa narazie bo wiadomo jak z przedszkolem..Ale poradzili sobie choc ona psychicznie siadla troche, majac swiadomosc, ze jej male dziecko dorasta tam dalego i zaczyn amowic mama do tesciowej;(
"Zaw­sze kiedy ro­bię pla­ny na przyszłość, zas­ka­kuje mnie teraźniejszość. " - P.C.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-12-15 19:42:46 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,