Gdzie ja znajde kociego fryzjera? Czy istanieja takowi?
Spiritowi trzeba podciac te kudly i go wykapac, a ja sama nie dam rady.
Str 42 z 328 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2017-07-19 10:10:38 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Najlepsza fotka to ta z kocim balwanem: )
Gdzie ja znajde kociego fryzjera? Czy istanieja takowi? Spiritowi trzeba podciac te kudly i go wykapac, a ja sama nie dam rady. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2017-07-25 23:19:30 (8 lat temu) |
Osiol sie zgubil na tydzien a dzis wrocil. Skruszony miauczal zalosnie pod drzwiami, co zrobic, wpuscilam do chaty. Brudne to takie i jeszcze bardzi pokudlone, na ban teraz musze znalezc jakiegos kociego fryzjera zeby wyczesal, wykapal i ostrzygl.
A w ta (Misty) jakby teraz sto diablow wstapilo. Warczy, syczy i prycha. Jak go nie bylo to caly czas przytulanki i zadowolona, ze cale attention tylko dla niej. A teraz na mnie i na Spirita warczy i z pazurami. Zazdrosna cholera. Kiedy jej przejdzie? Pamietam, jak ja rok temu na miesiac wcielo, t jak wrocila to brat tez jej nei poznal i nienawidzil. Koty to sa kurde wredoty jednak... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
ZlotaBabka | Post #3 Ocena: 0 2017-07-26 03:46:52 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-07-2017 Skąd: West Yorkshire |
Moje koty teraz nawzajem przescigaja sie w laszeniu.
Po porodzie nie chcialy przywitac sie z nowym mieszkancem domu , a teraz to na zmiane przytulaja sie bo nie mam czasu dla nich , wlaza mi do wozka i do lezaczka malego ![]() Na szczescie zwracaja tylko uwage na siebie, nie ma tej zlej zazdrosci |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2017-07-26 08:45:33 (8 lat temu) |
One przedtem sie przytulaly i walczyly na przemian a teraz sie nienawidza. Agrecha i zlosc. Nie wiem, ze zapach inny po powrocie z zewnatrz i sie nie poznaja, mysli, ze to jakis obcy kot? No chyba tak slabo z pamiecia nie jest? Czy sie zwycajnie ciekszyla jak zniknal, ze cala milosc i uwaga byla dla niej tylko, nie dzielona z bratem. No, a teraz wrocil i po zawodach.
[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 26-07-2017 08:46 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2017-07-26 14:26:15 (8 lat temu) |
No wiec podobno to o obcy zapach chodzi. Pan i z gabinetu veta poradzila delikatnie posypac oba koty talkie, zeby mialy ten sam zapach. N to teraz obydwa sa unorane w Jonsons baby talcum i zobaczymy czy pomoze, czy sie dogadaja jakos
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2017-07-26 15:01:35 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2017-07-26 22:08:07 (8 lat temu) |
Nic nie dziala. Jak sie nienawidzily, tak sie nienawidza. Misty zestresowana cala, warczy, prycha, syczy, chowa sie pod mebami albo szykuje sie do ataku z dzikim wyrazem twarzy.
Spirit niby olewka i prowokacyjnie lazi za mna, sie przytula itd, ale jak siostra mu wejdzie w droge to bez ostrzezenia sie rzuca do ataku. No i co tu z nimi zrobic zeby sie znow zachowywaly jak przyzwoite koty? Bo nie chce wojen w domu. Jacys koci behaviorysci na forum sa? : / Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
martaXyz | Post #8 Ocena: 0 2017-08-27 15:41:53 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-07-2017 Skąd: london |
Interesuje mnie jakiego szamponu używasz do kąpania kota? Ja kupiłam antiseborrhoeic shampoo z vetexpert i kot nawet lubi się kąpać. Nie mam zamiaru zmieniać, ale cenię sobie wymianę doświadczeń.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2017-08-27 15:55:57 (8 lat temu) |
Ja nie kapie kotow. Mam namiary na pania, ktora jest fryzjerem zwierzecym. Akontaktuje sie z nia i zobaczymy co sie da z futrem pokudlonym zrobic. Poki co to widze, ze od czasu do czasu same te pokudlone czesci futra odpadaja, pewnie jak sie drapie, albo jak walcza moze.
Koty juz z powrotem sie kochaja. Jakis tydzien im to zajelo, oswojenie sie i przesiakniecie nawzajem swoim zapachem. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #10 Ocena: 0 2017-08-27 19:04:39 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|