Nasza obecnie najstarsza kocice w PL Tata (a wlasciwie nasz pies) wylowil z rzeki w reklamowce. O dziwo nie boi sie workow foliowych. Moze dlatego, ze malenka byla, 6-7 tyg gora.
Str 316 z 328 |
|
---|---|
dominikana36 | Post #1 Ocena: 0 2024-09-04 22:42:55 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Gowniarz
![]() Nasza obecnie najstarsza kocice w PL Tata (a wlasciwie nasz pies) wylowil z rzeki w reklamowce. O dziwo nie boi sie workow foliowych. Moze dlatego, ze malenka byla, 6-7 tyg gora. |
gosian | Post #2 Ocena: 0 2024-09-04 22:48:21 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Szczęściara z niej..
Miłej nocy kociarze 😺 Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2024-09-09 13:58:59 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Jak unsubscribe kat kina? Na probe kupilam w zeszlym misiacu, a tu mi w tym miesiacu tez scigaja kase i wiadomosc, ze paczka nastepna bedzie wyslanna. Zablokowalam kontp, bo nie prypominam sobie zebym cos subscribe, loguje sie na ta ich strone i nie moge nalezc opcji skasuj, snaceluj. Dostep do konta na wieki wiekow maja?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
dominikana36 | Post #4 Ocena: 0 2024-09-09 14:50:21 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Nie mam ale to mowi wujek Google:
"You can cancel or pause your subscription in your KatKin Account by logging in here. In your KatKin Account click ‘Manage My Plan’ at the top-right of your screen and then 'Edit plan.' Then scroll down to ‘Thinking of cancelling?’ underneath the plan summary." |
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2024-09-09 15:25:58 (8 miesięcy temu) |
Wyslalam im maila i sms i skasowali sunscription. Ale w tym menu manage my plan mial byc moj next step. Myslalam, e zawalu dostane jak zobaczylam ta kase sciagnieta dzis, widze teraz, ze wisi teraz do oddania. Uff, nie znosze kupowac online przez te nowe firmy , potem sa takie niespodzianki. I nigdzie nie bylo widac tej subskrypcji. Kat kin jak to wet food, raz mu smakuje, innym razem nie, woec nie bede placic abonamentu zeby pol tego jedzenia wyrzucac.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2024-09-09 18:07:20 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Standard, dzis kotu smakuje szalenie, jutro nie tknie za nic.
Przydaje sie zapas roznych karm, mies w zamrazarce i zmiennosc, kot wie, co mu w danej chwili sluzy ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #7 Ocena: 0 2024-09-09 22:46:57 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
muszę matołkowi tą tabletkę jakoś wepchnąć, miała być taka pyszna, atrakcyjna, pachnąca ... wszystko zje a tabletka zostanie ...
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2024-09-11 17:47:21 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Napotkalam ladny pomysl zbiorowej wycieczki
![]() ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #9 Ocena: 0 2024-09-11 19:22:24 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
skończyła się cierpliwość moja co do omijania tabletki na robaki łukiem i wrzuciłam gadzinie to do gardła 😎
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2024-09-27 19:49:40 (8 miesięcy temu) |
Pan kotek jest chory. Pozbycie sie zebow nie pomoglo na apetyt, wciaz chudnie. Wyglada jak stary, koscisty kot. Poorly. I kupy wciaz luzne, pomimo probiotyku. Nie dostal w zwiazku z tym szczepienia, tylko kolejne badanie krwi. Cieakwostko, ze poprzednie bylo 240 a to teraz 40 ( a karte opieki ze znizkami od lat oplacam) niby dlatego, ze pod innym katem wtedy badali krew. Really? Mysle, ze po porstu zapomnieli, ze naleza mi sie znizki. Teraz ma te same objawy i pod innym katem badaja krew? Standardowo tez niezbedny jest ultrasound, oczywiscie w narkozie. Wiec nie wiem co chca tam zobaczyc, czy chodzi o to, zebym kolejne 300 wydala, bo poprzednio ultrasound nic nie wykazal. No i ma Samylin jesc. Bo podejrzewaja watrobe, albo jakas zakazna chorobe, nie pamietam nazwy.
Natomiast jak zznajomemu vetowi z Pl pokazalam wyniki to on by najpierw zrobil laboratorium kupy pod katem pierwotniaka giardia . Ostatnio mi wszyscy umieraja, wiec juz sie cudow nie spodziewam. Zwlaszcza, ze schudlo chuchro jeszcze bardziej przez pol roku, wyglada jak szkielet. Znajomy mowi, jak kupy sa luzne, to wszystko przez niego przelatuje, zadnych mineralow nie przyswaja. Nie wiem czy przyezyje kolejna narkoze taki chudziutki, dlatego mnie wqrwili tym ultrasound. Co tam zobacza niby. Jesli ma raka to i tak umrze. I dlaczego nie zobaczyli za pierwszym razem. Poza tym, ostatnio mu zeby wybili, wiec moze jesli ma byc ultra sound to moze do tego drugiego veta wezme. Do tego co robili dental. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|