MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Koty koty wszystko o kotach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 23 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

Str 23 z 328

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2016-05-20 20:05:01 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Bosche, teraz dopiero czuje na wlasnej skorze jak one wariuja nocami odkad nie wychodza na dwor. Az aplikowalam w pracy, ze chce wrocic na nocki. W dzien bedziemy spali. Wszyscy. A nie, ze i tak w nocy mnie budza bieganiem po schodach, gora, dol, miauczenie, mruczenie, dzwieki jakies diabliwiedza jak to to nazwac, bijatyki, podgryzanie i skakanie po mamie (czyli po mnie) w srodku nocy. A, bo nie stac mnie na lozko, to na podlodze spie. W to im graj.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2016-05-20 20:36:47 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2016-05-20 20:47:22 (9 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

My spimy, a futra i tak szaleja nocami, od czasu do czasu tratujac czlowiekow nielitosciwie.
Najgorsze jest pukanie lapka o wczesnym poranku i widok okraglych oczyskow z pytaniem, po co tyle spimy :].
Oczywiscie gapia sie tak dlugo, az sie obudzimy...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2016-05-20 21:51:38 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Lezy wlasnie pod szufladami, odpoczywa przed nocna hulanka i sie gapi. O, wstalo i zmienilo legowisko. Lezymy wiec teraz razem. Aha, no to przynajmniej sie wyjasnilo co oznaczalo to wpatrywanie sie. "Czy te oczy moga klamac" : D
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2016-05-22 19:52:20 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Co jest najlepsze do czyszczenia klakow z dywanu? Kupilam elektrolux, do luftu jest: koty przerazone halasem a klaki na dywanie zostaja. Nie wiem, moze szczotka jakas gesta, albo Kasia/ Kazia czy jak sie ten sprzet nazywal?

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2016-05-22 20:06:15 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2016-05-22 22:24:12 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Moje kochane koty sa troche nieszczesliwe z powodu nie wychodzenia na dwor. Drapia drzwi od czasu do czasu domagajac sie wypuszczenia.

Nie wiem, moze myszki albo ptaszki za oknem widzialy i az sie tzresa do polowanka. A tu nici z tego.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 22-05-2016 22:24 ]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-05-22 23:02:26 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2016-05-22 23:15:19 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

No tak, ale to nie jest specjalistyczny jakis do wlochow kociach i ogolnie to czysci te dywany, tylko klakow nie wciaga. Albo da rade wyczesac, ze szczota, ale trzeba sie wysilic. To taki maly odkurzac nawet bez worka, za 30 funi z tesco. Tylko w dodatku one nie znosza dzwieku odkurzacza, dlatego mysle, zeby jakas specjalna szczote kupic, tylko do wyczesywania dywanu. Chyba cos takiego gdzies widzialam, ale nie pamietam gdzie.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2016-05-25 22:19:50 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Moj kot mysli, ze jest psem. Warczy. Nie wiem co ona slyszy tam za drzwiami, ale warczy na to. Od pewnego czasu slysze przy roznych okazjach, ze zaczela warczec. Przedtem takich dzwiekow nie slyszalam w jej repertuarze.

Paskuda wlasnie przepedzila slicznotka z lozka i zajela jego miejsce. Kolo mnie. Zazdrosnik jeden maly.

O, a to mi pielegniarka polecila jak miala okazje poznac moje koty przy corocznym szczepieniu:

http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/dry_cat_food/royal_canin_feline_vet_diet/356888

Ogolnie, jak tak na nich patrze, to jestem pewna ze byli kiedys ludzmi. Tez tak sadzicie, ze koty to ludzie, ktorzy urodzili sie w tym zyciu kotami?

W dodatku mysle, ze one potem wyewoluuja, cos jak ten kot z Red Dwarf:

Obrazek

No bo jak patrze na te ich wielkie oczy i male nosy i zaciete pyszczki, to juz teraz wygladaja jak kosmici z obrazkow.

Moze cos w tym jest.

:-)

Do góry stronyOffline

Strona 23 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,