Str 219 z 328 |
|
---|---|
dominikana36 | Post #1 Ocena: 0 2021-06-23 18:54:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Wembley byc moze go cos boli, chory jest...u nas nie raz tak bylo, ze koty nagle sie zaczynaly dziwnie zachowywac- a to te odwazne zestrachane, przytulasy uciekaly, najmilsze misie zaczynaly drapac. a po kilku dniach wychodzilo, ze infekcja jakas lub uraz..poobserwuj go dobrze, sprawdz skore, brzuch, oczy, uszy.
Moze byc tez padaczka, mikrowylew itp jak zauwazyla Gosian i Karjo. Nie lekcewaz, jak cie to niepokio bardzo to do weta. |
dominikana36 | Post #2 Ocena: 0 2021-06-23 19:44:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Wembley tak mysle o tym twoim kocie i wlasnie mi sie przypomnialo cos, niezwiazane z kotami ale moze.
Mielismy taka sytuacje kilka lat temu z konmi, ze nagle bez powodu przestaly korzystac z czesci terenu- doslownie z dnia na dzien. I nie tylko w ogole tam nie podchodzily ale nie bylo mowy, ze je przeprowadzic, czy wjechac na okreslona czesc. Dziki szal i oporo. Pojecia nie mielismy dlaczego i szczerze to po kilku probach uznalismy, ze gra nie warta swieczki i tyle. U nas z miejscem problemu zero, niech chodza gdzie chca a jezdzone byly po innej stronie. Po kilku miesiacach w przypadkowej rozmowie z sasiadem odnalazlam przyczyne ![]() ![]() Wiec moze Wembley np sasiad sobie zfundowal takie cudo na gryzonie? i twoj kot po prostu szaleje bo on ma ograniczony teren i nie moze uciec od dzwieku? Glupie sie to wydaje ale wbrew pozorom mozliwe. |
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2021-06-27 21:44:47 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Weekend, chcialam sobie pospac dluzej. Ale koty mialy inne plany. Bo skoro nie nastawilam budzika na rano, to na pewno licze na nie, ze mnie obudza. No i mnie nie zawiodly. Tylkko po co, skoro miska pelna@ Ano, autystycznie chodzi o rutyne. O tej godzinie jest glaskanie i nie ma ze weekend.
Na spacerach w parku poznalam juz wszystkie miejscowe rottweily. Darza mnie ponoc nieslychana sympatia. Wlasciciele przyznaja, ze one z nikim innym sie tak nie bawia, i nie dostaja takiego szalenstwa radosci jak na moj widok. A ja wiem dlaczego: ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2021-06-27 22:57:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Na jakiej stronie oprócz zooplus można kupić karmę dla kota?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
ZlotaPerla1 | Post #5 Ocena: 0 2021-06-28 07:53:11 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
gosian, dużo jest tych sklepów internetowych.
Ja przeważnie zooplus i pets at home jak mam zniżki/ talony. Czasem w zooplus taniej jak w PatH ze zniżkami. Kupowałam też w innych - na odrobaczanie itp. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2021-06-28 11:12:57 (4 lata temu) |
Też tylko w tych sklepach kupuje, ale petsathome nie mają tej karmy a w zooplus muszę kupić więcej rzeczy żeby przekroczyć kwotę, a ja chcę tylko małą saszetkę 400g kupić na próbę. Jak zasmakuje to wtedy robię zakupy na co najmniej pół roku. Dlatego myślałam że może gdzie indziej kupię. Konkretnie chodzi mi o purizon 400g kaczka z rybą.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Maat17 | Post #7 Ocena: 0 2021-06-28 20:00:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Animed Direct?
|
AbacusII | Post #8 Ocena: 0 2021-06-28 20:39:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-28 11:12:57, gosian napisał(a): Konkretnie chodzi mi o purizon 400g kaczka z rybą. a tu? Strona Bitiba kaczka ryba I znajoma podeslala mi cos takiego ![]() [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 28-06-2021 21:02 ] |
gosian | Post #9 Ocena: 0 2021-06-28 20:57:27 (4 lata temu) |
Maat na ich stronie nie ma w ogóle tej karmy. Abacusil, sprawdzałam tą stronę i nie ma dostępnej małej paczki
|
AbacusII | Post #10 Ocena: 0 2021-06-28 21:04:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-28 20:57:27, gosian napisał(a): Maat na ich stronie nie ma w ogóle tej karmy. Abacusil, sprawdzałam tą stronę i nie ma dostępnej małej paczki Wlasnie widze, na ebay znakazlem, ale 2.5kg najmniejsza.Ale nie masz kosztow wysylki, moze się oplaca? Uzupelniam post o taka informacje, która moze was zainteresowac, cytuje w calosci info od dziewczyn z grupy kociej fb: Ja już dawno zrezygnowałam z takich karm. Miałam takie przeczucie, że przy wychodzeniu z UE będą takie siupy. Kupuję teraz katkin, nie muszę się martwić o dostawy. Wszystkie pozytywne opinie o nich są w 100% prawdziwe. Nie zawiedli mnie ani razu. Pomagają w przestawieniu kotów na ich karmę. Chociaż moje wybredne same z siebie zaczęły ją jeść, stosowałam się do instrukcji włożonej do paczki. Niektóre smaki musiałam podsypywać proszkiem przysmaczkowym, który również był dołączony. Do następnego zamówienia wybrałam już same ich ulubione smaki. Polecam z całego serca, moje koty zadowolone. Jakość jedzenia nie porównywalna do tych puszkowych. Cenowo po przeliczeniu wychodzi podobnie, uwzględniając w cenie przesyłkę. Wysyłają paczkę jedzenia na 28dni I dostawy również są regularne. W każdej chwili można zrezygnować lub przesunąć termin dostawy. Każde opk ma zawartość mięsa o odpowiedniej ilości kalorii, aby dany kot zjadł je w jeden dzień. Mają 20% znizki na pierwsze zamówienie. strona z karmą Dostałem teraz ten link w ofercue jest 400g. Docelowo znalazłem na stronie, ale link mi lamie po skopiowaniu,wiec po prostu wyszukaj na stronie Jest 400g purizon [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 28-06-2021 21:41 ] |