MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Koty koty wszystko o kotach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

Str 3 z 328

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-05-15 09:36:37 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-05-15 10:54:22 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

WiedzmaPlePle

Post #3 Ocena: 0

2014-05-15 13:56:06 (11 lat temu)

WiedzmaPlePle

Kobieta

Z nami od: 21-04-2014

Cytat:
A wiesz ile milionów ptaków ginie pod kołami czy na szybach samochodów???? :-8 Jakie na to rozwiązanie?

A ile konczy jako obiad na stolach, a zabijane sa na skale masowa!
No i jak tu sie czepiac kotow, skoro sobie upoluja skromna, jedna ptaszyne dziennie:-8

Obrazek
W czasie wojny milcza prawa!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-05-15 14:29:07 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2014-05-15 16:15:27 (11 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

koty nigdy nie byly moimi ulubiencami, ale... na bezrybiu i rak ryba, wiec wychowuje na psa:
Obrazek

zasnela po ostrym ciagnieciu ogonka, znaczy dzieciaki wymeczyly :-]

a kotek reaguje na imie i przylazi na zawolanie, wie ze pod moim stolem nie moze sie bawic kablami, na stol zreszta tez wlazic nie moze...

Do góry stronyOffline

WiedzmaPlePle

Post #6 Ocena: 0

2014-05-15 16:29:38 (11 lat temu)

WiedzmaPlePle

Kobieta

Z nami od: 21-04-2014

Cytat:
wiec wychowuje na psa:

Moj brat rzuca pileczke kotu, zeby aportowal. Kot biegnie, zlapie, bawi sie, ale nie przyniesie i nie odda; )

Kiedys znalezlismy kota "zagubionego", i jak wlasciciel po niego przyszedl, to kot za nim poszedl do domu, jak pies. Potem ich spotkalam, jak szli do pubu na piwo. Normalnie, jak pies sie ten kot zachowywal.

Ja tez dopiero w Anglii poznalam pare kotow, ktore mi przypadly do gustu. Przedtem raczej mialam neutralne podejscie: kot jak kot, ladny, ale do psa mu daleko. Okazalo sie jednak, ze nie. Kocie charaktery sa tak nisamowicie rozne. Oczywiscie moim ulubiencem jest kot Bonifacy z bajki o Filemonie:-]
W czasie wojny milcza prawa!

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2014-05-15 17:26:37 (11 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2014-05-15 16:29:38, WiedzmaPlePle napisał(a):

Ja tez dopiero w Anglii poznalam pare kotow, ktore mi przypadly do gustu. Przedtem raczej mialam neutralne podejscie: kot jak kot, ladny, ale do psa mu daleko. Okazalo sie jednak, ze nie. Kocie charaktery sa tak nisamowicie rozne. Oczywiscie moim ulubiencem jest kot Bonifacy z bajki o Filemonie:-]

koty w domu byly zawsze, bo kto by myszy gonil (ratlery tez byly), ale nie moje - matka miala persy, syjamy i dachowce zwykle, a ja owczarki i teriery... dlatego wzialem czarnego z charakterem - im trudniejszy, tym szybciej sie nauczy 8-)

Do góry stronyOffline

autor65

Post #8 Ocena: 0

2014-05-15 17:51:14 (11 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

Fajnie mieć kota a jeszcze fajniej trzymać go na własnym podwórko niech tam załatwia swoje potrzeby.
Miłośniczce sierciuchow polecam te oto anegdotę.

Lata 90-te. Poprawność polityczna i takie tam inne mody. Prokuratura w jednym z dużych miast. Pracuje tam siostra mojej zony i kilku jej kolegów prokuratorów. Zgodnie z trendem oskarżyciele są wyjątkowo łagodni dla pospolitych przestępców. Szczególnie wyrozumiały i łagodny jest pan Andrzej. Zamiast wsadzać do pierdla złodziejaszków i bandytów skłonny jest łagodzić wyroki i składać wnioski o zawieszenie wyroków. Swoja postawę tłumaczy dobrym sercem i wyrozumiałością....
Pewnego ranka wpada do biura z piana na ustach wykrzykując najgorsze przekleństwa i wygraża przywróceniem najwyższego wyroku! " zabije sku...syna jak do dopadnę" - to najdelikatniejsze z proponowanych kar przez pana Andrzeja.
Co sie takiego stało, Andrzejku? - zapytała młodsza koleżanka.
Wybili mi szybę w aucie i ukradli radio!
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #9 Ocena: +1

2014-05-15 18:54:07 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wasabia

Post #10 Ocena: 0

2014-05-15 19:02:49 (11 lat temu)

wasabia

Kobieta

Z nami od: 24-01-2012

Cytat:

2014-05-15 18:54:07, forgetit14 napisał(a):
Koty powinny byc trzymane w domach/ na prywatnych posesjach nie ze wzgledu na ich zwierzece instynkty, ale zwierzece instynkty sasiadow wlascicieli.
Trudno wymagac od kota zrozumienia idei szkodzenia, kiedy czlowiek w swojej glupocie nie moze zrozumiec, ze bol i lek jest tez udzialem zwierzecia - i to - hhahahahaha - w sytuacjach ktore wydawaloby sie sa takie smieszne....

forgetit14 dziękuję za te słowa. Już myślałam że nikt nie stanie w obronie kociastych.
Nie udzielam się w tym temacie bo mogło by dojść do ostrej wymiany zdań. A nie chce mi się bawić w "przedszkole" i kłócić się na forach, to nie dla mnie:)

Pies myśli tak:
Człowiek! - Eeech - jest wielki, dba o mnie, chroni, martwi się o mnie, karmi, dogadza smakołykami, daje schronienie i dom, prowadzi do partnera(rki), żebym mógł mieć dzieci, a potem dba o moje dzieci jak o własne, głaszcze, pieści, czule mówi... Eeech - CZŁOWIEK JEST BOGIEM!

Kot myśli tak:
Człowiek! - Eeech - jest wielki, dba o mnie, chroni, martwi się o mnie, karmi, dogadza smakołykami, daje schronienie i dom, prowadzi do partnera(rki), żebym mógł mieć dzieci, a potem dba o moje dzieci jak o własne, głaszcze, pieści, czule mówi... Eeech - widać - JESTEM BOGIEM!
: )))

Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,