Żeby uciąć niepotrzebne dywagacje:Auto mam z wypożyczalni.Byłem już w Anglii na"piechotę", wiem ile kosztują podróże i mam to już przeliczone wiec ten temat proszę zostawmy w spokoju.Tym bardziej że do Oxfordu też musiałbym dojechać nietanim w u.k pociągiem. Owszem może w jakiś godzinach nie jest on aż tak kosztowny ale zawsze to jakieś tam ograniczenie.Na prawdę zostawmy moją sprawę transportu tylko skupcie się na doradzeniu mi co,gdzie i jak.Jak byłem w czeskiej Pradze to np.na końcowych stacjach metra były specjalne parkingi aby zostawić auto i dalej się poruszać komunikacja.W Warszawie tez coś takiego jest na końcowych stacjach metra,wiec się pytam was,mieszkańców Londynu i U.K czy jadąc od strony Oxfordu takie miejsca do parkowania znajdę.Ja nie chcę wjeżdżać gdzieś głęboko do miasta.Oferta ewa28300 jest bardzo konkretna i kusząca,dzięki ci za to!Jak nic nie znajdę to z miłą chęcią skorzystam z twojej "gościny" i napisze do ciebie na priv.
Zależy mi na czasie bo już jutro rano wylatuje i planuje w czwartek lub piątek się wybrać na wycieczkę.
W planach mam też Bath,ale tam to chyba nie będzie większych problemów w parkingiem...mam nadzieje