2013-08-27 21:18:45, ewa28300 napisał(a):
Oczywiście, ze nie każda matka to ta dobra, ale dobry i normalny ojciec nie skazuje matki własnego dziecka na widmo pozostania bez dachu nad głowa!
Poza tym dziecko z Polski będzie mógł przywieźć, ale na chwile obecna to on stawia matkę przed faktem dokonanym: rób co chcesz, ale dziecko zostaje w UK bo ja tak chce.
Taka informacja jest moim zdaniem istotna no inna jest pomoc kobiecie, która może liczyć na pomoc rodziny, a inna takiej, której maz robi "pod górkę". Nie wiem jaka tam jest sytuacja, ale moim zdaniem postępowanie tego człowieka świadczy i o nim i o jego intencjach (beze mnie jestes zerem i wracaj na kleczkach albo spij pod mostem)!
alez dobry, bo momentalnie jego dziecko znajdzie sie w jego domu... w szoku, bo bez mamy, ale i tu mozna zaczarowac, jako ojciec

widzisz, na podroz do innego kraju wymagana jest zgoda obojga rodzicow - jaka gwarancje ma ojciec, ze dziecko bedzie moglo. np. spedzic wakacje u niego? toz nie bedzie latal do Polski co tydzien, prawda?
ja nie widze nic zlego w postepowaniu czlowieka, bo to nie on wyrzuca Autorke, a jej wlasna siostra... z tego co zrozumialem z pierwszego postu, to maz sie wyprowadzil - pracuje i widocznie go stac na wynajecie mieszkania i utrzymanie dziecka (na co zony juz nie) - napisz, gdzie tu widzisz zle intencje ojca?
[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 27-08-2013 21:35 ]