MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Muzeum SH w Londynie-prośba rodaczki!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Sylwia_S

Post #1 Ocena: 0

2013-07-28 09:14:14 (12 lat temu)

Sylwia_S

Kobieta

Z nami od: 28-07-2013

Witam

Prawdopodobnie przywiodła mnie tu naiwność ale i tak spróbuje.
Chciałabym kupić prezent dla mojego przyjaciela który jest fanem Sherlocka Holmesa. Zależy mi aby zakupić go w autoryzowanym sklepie SH przy Baker Street. Mój przyjaciel będąc kilka lat temu w Londynie nie miał możliwości udać się do muzeum swojego bohatera dlatego po wielu latach chciałam mu to wynagrodzić (niedługo obchodzi urodziny)
Muzeum SH ma swój sklep internetowy ale po mojej długiej korespondencji e-mailowej z kuratorem wystawy okazało się ze nie będzie czynny jeszcze przez kilka miesięcy

Dear Sylwia,

I'm afraid I can't give a date, but I imagine it will be at least a few months before we are able to start sending items out again. We will be sure to contact you as soon as it is online again.

Yours sincerely,

Jessica Borlase
Assistant Curator
The Sherlock Holmes Museum
221b Baker Street,
London NW1 6XE

Czy w tej sytuacji mógłby mi ktoś pomóc w zakupach?

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2013-07-28 09:32:32 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Nie wiem jak to idzie ale po kliknięciu na wybrany produkt w sklepie przechodzi się do płatności, podajesz dane karty, doliczają 4 funty za wysyłkę i po kłopocie.

http://www.sherlockholmesmuseum.com/index.php

Do góry stronyOffline

Sylwia_S

Post #3 Ocena: 0

2013-07-28 09:58:21 (12 lat temu)

Sylwia_S

Kobieta

Z nami od: 28-07-2013

No problem polega na tym ze sklep nie dziala. Nie będą wysyłać niczego przez najblizsze miesiace. Wydaje się ze dokonales zakupu a potem przychodzi mail ze sklep jest w przebudowie. Dlatego prowadzilam osobna korespondencje w tej sprawie ktorej fragment wkleilam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,