Witam !
Interesuje mnie kwestia mieszkania w St Albans.
Koszt wynajecia mieszkania, polskie sklepy itp.
Bede wdzieczny za kazda informacje.
Pozdrawiam !
|
|
---|---|
zwiras | Post #1 Ocena: 0 2013-06-09 13:33:13 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2013 Skąd: Londyn |
Witam !
Interesuje mnie kwestia mieszkania w St Albans. Koszt wynajecia mieszkania, polskie sklepy itp. Bede wdzieczny za kazda informacje. Pozdrawiam ! |
marszus | Post #2 Ocena: 0 2013-06-09 13:54:48 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-06-2008 Skąd: St Albans |
St Albans to bardzo ladne i atrakcyjne i spokojne miasto, ale koszty wynajmu sa bardzo duze, za 1 bed flat trzeba zaplacic minimum 700 funtow, 2 bed house min 1000 funtow. Ale jest duzo fajnych miejsc do spedzania czasu z rodzina, fajny basen i verulam park. bardzo dobre szkoly-ogolnie super miejsce, ale czesto slysze ze jest to noclegownia dla prawnikow i lekarzy z londynu-bo malo kogo stac zeby kupic tu dom albo mieszkanie bo ceny sa astronomiczne. sklepu polskiego nie ma bo zbankrutowal (wysoki czynsz), polskie jedzenie (maly wybor) jest w morrisonie, tesco w centrum, londisie i paru innych lokalnych sklepach, za to w hatfield jest pelno polskich sklepow w ktorych jest praktycznie wszystko.
|
zwiras | Post #3 Ocena: 0 2013-06-18 20:12:34 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2013 Skąd: Londyn |
Od jakiegos czasu tam pracuje i musze przyznac ze spodobalo mi sie tam. Niestety dojezdzam z londynu a wolalbym byc na miejscu. Interesowalby mnie bardziej jakis pokoj. Moze wie ktos cos na ten temat? Albo zna jakies miejsce w St Albans z ogloszeniami jw ?
|
|