No świetnie!!
Nie mam pojecia jak dlugo jeszcze beda wladze przymykaly oko na ich poczynania.
W głowie sie nie miesci co oni wyprawiaja.
Jestem tolerancyjna,daleko mi do rasizmu...ale.
Sa pewe granice.
Jakis czas temu czytałam to...
Przykłady mozna mnożyc...
Wiem,wiem ich kultura,ale tak nawet zwierzeta sie nie zachowuja!!
Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
Poszukiwany żywy lub martwy, pospolite ruszenie i polowanie na Choudarego w Londynie.
Britain First wyznaczyło miejskiej policji czas do 18 w środę na aresztowanie Anjema Choudarego za jego działalność terrorystyczną na terenie UK. Policja nie zabrała stanowiska w tej sprawie, wywożąc jednak Choudarego z rodziną w nieznane miejsce i dając ochronę. Londyńczycy ogłosili pospolite ruszenie i na własną rękę szukają duchowego przywódcy muzułmanów w Zjednoczonym Królestwie.
Niby wiem, ze takie rzeczy sie tam dzieja, ale za kazdym razem jak czytam podobna historie to scyzoryk mi sie w kieszni otwiera, i poderznełabym takiemu gardło bez mrugniecia okiem. DLatego powiedziałam, ze po moim trupie moja corka nigdy nie wyjdzie za muzłumanina, i jak tylko przyjdzie czas, to naucze ja co to za religia, i do czego prowadzi. I bedze tak nauczona, ze jak pozna chlopaka, to pierwsze co bedzie sie pytała czy jest muzłumaninem! To zwierzeta nie ludzie... brak słów. I niech mi nikt nie mowi, ze to ludzie a nie religia. Bo to własnie religia im na to pozwala, i jak widac niektorzy korzystaja z niej w 100%, inni nie. Dla mnie islam, o samo zło.
Uwaga moderatora: Rozumiem iż temat budzi wiele kontrowersji, jednakże sugeruję aby zastanowić się nad odpowiednim doborem słów przed zamieszczeniem postów. Agalon.
Niby wiem, ze takie rzeczy sie tam dzieja, ale za kazdym razem jak czytam podobna historie to scyzoryk mi sie w kieszni otwiera, i poderznełabym takiemu gardło bez mrugniecia okiem. DLatego powiedziałam, ze po moim trupie moja corka nigdy nie wyjdzie za muzłumanina, i jak tylko przyjdzie czas, to naucze ja co to za religia, i do czego prowadzi. I bedze tak nauczona, ze jak pozna chlopaka, to pierwsze co bedzie sie pytała czy jest muzłumaninem! To zwierzeta nie ludzie... brak słów. I niech mi nikt nie mowi, ze to ludzie a nie religia. Bo to własnie religia im na to pozwala, i jak widac niektorzy korzystaja z niej w 100%, inni nie. Dla mnie islam, o samo zło.
Nie urągając normalnym obywatelom, chcącym żyć jak ludzie a nie jak zwierzeta, ale w zaćmieniu wciąż trwającym w tym czym trwają, podpisjąe się pod powyższą wypowiedzią wszystkim czym mogę się podpisac.
Tak, dokładnie, uważajacie na słowa. Prześladowania bowiem trwają. Za nawoływanie do rozprawienia się z tymi, którzy swobodnie nawołują do rozprawienia się z nami, aresztowani są ludzie.
Tak więc miejcie poglądy jakie chcecie - nie są w stanie wyegzekwować zmiany poglądów (och, jak by chcieli) - ale mrugajcie okiem, róbcie aluzje, nie mówcie wprost. Tak aby się matołki nie połapały, a nawet jakby się połapały, to aby dało się udowodnić, że wam o co innego chodzi.
Tu jest niestety zamordyzm, piąta poprawka do konstytucji nie obowiązuje.