MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Trening z Ewą Chodakowską

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 94 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

Str 94 z 98

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

konradzik

Post #1 Ocena: 0

2014-05-16 18:23:38 (11 lat temu)

konradzik

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2014

Cytat:

2014-05-16 18:14:43, ewamik napisał(a):
Cytat:

2014-05-16 18:09:01, konradzik napisał(a):
Cytat:

2014-05-16 17:50:52, ewamik napisał(a):
Konradzik,a Ty jakie masz kwalifikacje zeby udzielac takich rad tutaj na forum?
Krytykujesz Chodakowska-latwo krytykowac.
Pierwsze slysze,zeby siegac po suplementy diety ,zamiast owocow itd. Tego jeszcze nie slyszalam.
Zazwyczaj lekarze jak i dietetycy zalecaja zroznicowana diete bogata w warzywa i owoce,a Ty polecasz suplementy.
Powiedz jeszcze,ze możesz nam je sprzedawac

Mam tytuly mistrzostw polski oraz czlonkostwo w reprezentacji kraju . oraz roznego rodzaju kursy min u dietetykow i trenerow kadry narodowej. Nie sprzedaje suplementow ;) pozatym nie ma mnie w uk obecnie... Zalezy na jakim jestesmy etapie... Jesli utrzymywania formy badz robienia masy ok mozna zjesc cos raz na jakis czas a nie jesc dzien dnia tony owocow. Przy redukcji wagi ten cukier z owocow powodouje wyrzut insuliny i odkaldanie sie tluszczu

Tytuł? Jaki tytuł? Czego? Z jakiej dziedziny?
Gdzies tam komuś radziłeś,aby zachamowac apetyt,nalezy jeśc cebule i pic ocet spirytusowy. Rzeczywiście,bardzo zdrowe podejście z tym octem

A ha ,Ewa Chodakowska ukończyła szkołe pilatesu w Atenach. Z kolei jej mąz Levteris jest bardzo znanym i cenionym trenerem personalnym w Grecji- ukończył studia.
Nie wierzę,że facet pozwala na to,aby jego żona pokazywała złe ćwiczenia.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ewamik</i> 16-05-2014 18:19 ]

jasne... ta jej szkola w grecji phi :) nie bede sie tutaj wysypywal tytułami bo nie po to tutaj jestem :) a co do panny ch. wystarczy na glupim fb znalezc jej anty fanpage i wszystko jest ladnie opisane co gdzie zle robi i jak niszczy ludziom stawy i kregoslupy nie chce tego kopiowac :)
przeciez nikomu nie kaze pic octu xD pomidory z biala cebula skropione octem skutecznie blokuja apetyt... sprawodzone przeze mnie osobiscie ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-05-16 18:23:52 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2014-05-16 18:41:29 (11 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

z jakiej dziedziny masz ten tytuł? Dokładnie czego? trener personalny czy coś innego?
Proszę Cię..zawsze znajdą się jacys zawistni ludzie,którzy zazdroszczą.
Ty tez możesz załozyć fanpage i nagrać płytkę.

Ćwiczę z Ewą. Mój mąz czynnie uprawiał sport swego czasu i widział ćwiczenia Ewy. Jakoś nie krytykował jej,a wręcz przeciwnie.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-05-16 18:50:58 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #5 Ocena: 0

2014-05-16 19:07:12 (11 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

zgodze się z Tobą. Chodakowska zawsze powtarza,że jesli bola kolana,nalezy skontaktowac się z lekarzem i poprzestać treningi.
O tej trenerce wszystkich Polaków,to nie do konca sama tak się nazwała,media to zrobiły.
Tak jak powtarza,że nie ukonczyła studiów ale szkołę/studium/kursy pilatesu.
Brawo dla niej,że ma taka siłe przebicia. Masz rację,że nawet Ty jak się znasz na swojej robocie bez ukończenia szkoły,to możesz trenowac inne dziewczyny. Ona to samo powtarza.
Miała na siebie pomysł,pomógł jej w tym mąz,a wtedy narzeczony i fajnie to wszystko wymyśliła.
Sa efekty? Są ! dziewczyny zadowolone,maja motywacje i o co kaman?
W Grecji mieszkała w dobrej dzielnicy Aten,taki nasz odpowiednik Kensington, Chelsea.
trenowała piosenkarki,aktorki.
Zresztą jej najbliższa przyjaciółka i druhna na weselu,ćwiczyła pod czujnym okiem Ewy.
Brawo dla niej.
Inni siedzą,zrzędzą i zazdroszczą.
Mariola Bojarska-Ferenc ,taka zwalista baba,zawsze trenowała aerobic. Swoja figurą przerażała innych. Co innego Ewa.

Do góry stronyOffline

wasabia

Post #6 Ocena: 0

2014-05-16 20:34:06 (11 lat temu)

wasabia

Kobieta

Z nami od: 24-01-2012

Ale natrzaskaliście tych postów:-o Ja nie trenuję z Chodakowską, ale w szoku byłam jak weszłam w Polsce w Olsztynie miesiąc temu do Empiku-u, zatrzęsienie tych książek Ćwicz z Chodakowska itp, a na każdej wielki napis Bestseller:-o
Ona jest jaimś guru w Polsce chyba*ROFL*
Musiałam się przedrzeć przez te setki, tysiące jej książek zanim dotarłam do wartościowej literatury.

Ja to raczej staroświecka jestem nie podążam za modą w ćwiczeniach:-]

Wystarczy mi 6aw, spacery, taniec. Dziś się tak naspacerowałam że boli mnie kolano, co tam boli! napier...a mnie, ale to tak mocno że chyba się skuszę na paracetamol. Myślę że powinnam kupić sobie taką opaskę uciskową na kolano dla sportowców. Używacie? Pomaga?
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2014-05-16 20:45:02 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wasabia

Post #8 Ocena: 0

2014-05-16 21:44:59 (11 lat temu)

wasabia

Kobieta

Ewa jest tutaj;
http://www.ebay.co.uk/itm/Horse-balsam-cooling-25-herbal-help-joint-muscle-Ko-ska-ma-ulga-dla-kr-gos-upa-/321403177040?pt=UK_Health_Beauty_Natural_AlternativeTherapies&hash=item4ad51f4850

Chyba kupie bo już o niej kiedyś słyszałam wiele razy, przetestuje na sobie. A kolano ostatnio czesto mnie boli, byłam z tym u Gp, zrobiłam rtg, zdjęcie ok i nadal się męczę, statystycznie raz na miesiąc ból wraca:(
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-05-16 22:02:11 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wasabia

Post #10 Ocena: 0

2014-05-18 01:09:56 (11 lat temu)

wasabia

Kobieta

Cytat:

2014-05-16 22:02:11, ewa28300 napisał(a):
Zapytam moich lekarzy w domu co to moze byc, a od dawna tak masz? Tak czy siak, Chodakowska raczej nie dla Ciebie :-)

Dziś już ok:) Cały dzień na nogach i kolanko nie boli:)

Ewa, ja wiem skąd to mam. Dwa lata temu miałam mały wypadek w auotobusie. Schodziłam z piętra i jak byłam na schodkach między piętrami, kierowca gwałtownie zahamował i żeby nie uderzyć głową w ściankę autobusu, zrobiłam taką pozycję że walnełam kolanem. Bolało mnie troche, nie szłam do lekarza, po jakimś czasie mineło. Problem w tym że od tego zbicia kolana, ból wraca kiedy solidnie się nachodzę, nabigam itd
Na domiar złego od tego stłuczenia może mi się rozwijać chondromalacja rzepek w stawach kolanowych, ponieważ moja mama zaczeła też młodo (około 37 lat) cierpieć na te schorzenie.
Najlepszym i najkuteczniejszym sposobem jest oszczędzanie kolana.
Można, grzebać, robić artroskopie, ale to w tak młodym wieku nie ma sensu. Na dzień dzisiejszy prowadzę zdrowy styl życia i czuję się świetnie:)

Jakich masz lekarzy w domu? Ja też mam lekarzy w rodzinie, ostatnio nawet troche ich wykorzystałam i zrobiłam sobie mnóstwo badań jak byłam w pl i wyszło że jestem okazem zdrowia:-o
edit;
Ćwiczenia Chodakowskiej i tak nie są w moim stylu:-]

[ Ostatnio edytowany przez: wasabia 18-05-2014 01:13 ]

Do góry stronyOffline

Strona 94 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,