MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Trening z Ewą Chodakowską

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 87 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 86 | 87 | 88 ... 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

Str 87 z 98

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

osinka17

Post #1 Ocena: 0

2013-11-03 17:28:42 (12 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

Doriska ja tez zdradzilam Ewe Chodakowska na rzecz Jilian - mam SHRED i po 3 tygodniach moge powiedziec, ze jest o wiele skuteczniejsza!!!
Ewke cwiczylam 3 miesiace i spektakularnych efektow nie mialam...wrecz zniechecilam sie ogladajac dodatkowo metamorfozy na FB.... przestalam w nie wierzyc... a tez nie mam czasu, by katowac sie cwiczeniami kilka godzin dziennie
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

doriska1234

Post #2 Ocena: 0

2013-11-03 19:51:48 (12 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Z nami od: 01-07-2010

ooo widzisz, a tez robie shred. co myslisz o tym programie? w sumie zaczelam niedawno i zastanawiam sie czy nie przejsc od razu na 2 poziom, bo pierwszy jakos tak mnie wystarczajaco nie meczy. ale nie wiem, czy wtedy trening bedzie 'kompletny'. z jakim obciazeniem cwiczysz? ja mam jakies 2.3 kg na reke, ale...jakos tak ramion nie czuje... szczerze mowiac to w rekach nigdy nie mialam zakwasow, wiec nie wiem czy wszystko robie dobrze... lusterko by sie przydalo, albo ktos obserwujacy...to jest wlasnie ten minus treningow na dywanie :):)

Do góry stronyOffline

osinka17

Post #3 Ocena: 0

2013-11-03 22:38:04 (12 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

doriska, uwazam, ze to najlepszy program treningowy jaki dotad cwiczylam!!

cwiczylam 2 tygodnie Level 1, z ciezarkami 2,5kg kazdy, ale czulam niedosyt i zaczelam Level 2 - jest swietny, jedyny minus - jest tam duzo skakania, a ja nie chce stresowac sasiada pode mna (to zloty czlowiek) - wiec bede cwiczyc Level 1 tak dlugo, az zrobie miejsce na parterze (w przedpokoju)

po 3 tygodniach schudlam 2kg, czulam ze cialo mi sie zmienia, teraz mialam ponad tydzien przerwy, bo bylam chora, ale jutro wracam!!

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2013-11-03 22:51:00 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #5 Ocena: 0

2013-11-04 17:17:42 (12 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Cytat:

2013-11-03 22:51:00, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2013-11-03 17:28:42, osinka17 napisał(a):
wrecz zniechecilam sie ogladajac dodatkowo metamorfozy na FB.... przestalam w nie wierzyc... a tez nie mam czasu, by katowac sie cwiczeniami kilka godzin dziennie

Wlasnie o to katowanie sie chodzi. Czy to bedzie Ewa X, Y czy Z to nie ma sensu cos co sprowadza sie do katowania samej siebie. Dbanie o siebie ma byc przyjemnoscia, a nie zmuszaniem sie do tego czy tamtego bo to wszystko predzej czy pozniej sie znudzi. Dlatego Ewa to dla mnie zwykla karierowiczka, ktora dba glownie o swoj wizerunek, a nie kondycje kobiet, ktore kusza sie na jej treningi. Sorry, ale to tylko i wylacznie sposob na zaistnienie bo kazdy dietetyk wie, ze kazda z nas jest inna, potrzebuje innej diety i cwiczen dopasowanych do budowy ciala :-8

Czy ty Ewa cwiczylas z Chodakowska? Albo czytalas, co ona mowi na temat cwiczen albo diety? Akurat teraz robie inne programy,nie jej, ale zapewniam cie, ze nigdzie Ewa nie namawia do katowania sie. To robia dziewczyny na wlasne zyczenie - ona zawsze podkresla umiar co do cwiczen i co do diety! I wszedzie powtarza, ze kazda jest inna co jest zreszta truizmem, oczywiscie , ze jestesmy inne. Mowi o tym, ze trening powinien byc przyjemnoscia, nie rozumiem twoich zarzutow. A to czy jest karierowiczka? - nie obchodzi mnie to. Patrze tylko na treningi jakie proponuje. I jak juz pisalam niech sobie zarabia, teraz mna swoj czas. Nie musze lubic autora, zeby czytac jego ksiazki :)

Do góry stronyOffline

Piotrek_303

Post #6 Ocena: 0

2013-11-04 18:37:00 (12 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

..nie mogłem się powstrzymać :-]

Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-11-04 19:09:47 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nadzia86

Post #8 Ocena: 0

2013-11-04 19:49:41 (12 lat temu)

nadzia86

Konto usunięte

Czesc dziewczyny Ewa 28300 spalanie tluszcz zaczyna sie po 20/30 min od rozpoczecia trningu.Wiec nie wiem jak moze dzialac zestw cwiczen skladajacy sie z 15 minut.

Co do treningow,ja dalej cwicze.Osiagnelam swoj cel dzieki cwiczenia Ewy i swojego samozaparcia.Teraz tylko rzezbie swoja sylwetke.
Co do jej osoby to jak wiekszoc z Was nie interesuje mnie ona jako osoba,tylko jako trenerka. Ma swoje piec minut i niech ma.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-11-04 20:01:03 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #10 Ocena: 0

2013-11-04 20:22:36 (12 lat temu)

doriska1234

Kobieta

"Trudno, zebym nie czytala skoro wszedzie jej pelno. Poprostu mam inne zdanie niz ty na temat skutecznosci jej rad bo wywoluje ona taki slomiany zapal w kobietach swoja paplanina o oczywistych rzeczach, o ktorych mowi jakby odkrywala Ameryke. Dodatkowo jako celebrytka brylujaca w mediach nie jest dla mnie autentyczna bo nie wiem co sobie poprawila treningiem, a co dobrodziejstwami wspolczesnej medycyny estetycznej. Znam dziewczyny, ktore prowadza treningi i z tego zyja i uwierz mi, zadna nie wyglada jak Ewa Chodakowska.
Nie wiem tez czy ja lubie czy jej nie lubie bo nie znam kobiety, ale trzymajac sie porownan do ksiazek to nie kupie ksiazki tylko dlatego, ze ma ladna i kolorowa okladke"

Po pierwsze Ewa, nie probowalas treningow, wiec nie wiesz co one w kobietach wywoluja a co nie. Mozesz sobie jedynie wyobrazac. To, czy to jest slomiany zapal, zalezy tylko i wylacznie od osoby.
Po drugie, wiele dziewczyn zajmujacych sie profesjonalnie fitnessem ma zrobine piersi (to glownie tluszcz jak zapewne wiesz, intensywne treningi sprawiaja, ze piersi maleja - patrz np zuzka light, absolutne guru kobiecego fitness). Napisalam to tylko po to zeby cie byc moze oswiecic, bo zupelnie nie rozumiem jak sie maja cycki Ewy do jej treningow.
Po trzecie, jesli masz tyle znajomych, ktore profesjonalnie uprawiaja fitness, spytaj moze (i daj nam tu znac, bo moze mylimy sie wszystkie), czy swoim podopiecznym zalecaja cudowne 10 minut dziennie. Rozumiem , ze tobie wystarcza i jestes zadowolona, to super. Sa rowniez i tacy , ktorzy nie robia nic i pieknie wygladaja. Roznie bywa z ludzkim cialem. Ale nie uwierze, ze 10 min wystarczy do osiagniecia efektu fit, o ktory chodzi cwiczacym dziewczynom - pieknie wyrzezbionego ciala, pieknej skory.

[ Ostatnio edytowany przez: doriska1234 04-11-2013 20:24 ]

Do góry stronyOffline

Strona 87 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 86 | 87 | 88 ... 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,