MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Trening z Ewą Chodakowską

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 52 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 51 | 52 | 53 ... 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

Str 52 z 98

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

martunia2302

Post #1 Ocena: 0

2013-06-11 14:25:04 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Nie moge znalesc tej calej Amy dajcie linka dziewczyny.
Ogladalam jakies zdjecia,nawet jedna laska ma taki brzuszek jak ja mialam.Ale zeby cos zmienic to minimum czasu 3 miesaice.
Zdjecie Ewy ktora pokazuje 3kg roznicy, kiedy ma bardzo malo tluszczu w ciele, samo wam mowi jak to dziala.
Osobiscie nie wierze we wszystkie te fotki,dlatego ze slepa i glup0ia nie jestem.Chpdzilam na silownie i wiedzialam tez nie jedno.Zdazaja sie drastyczne zmiany, ale zadna nie jest po miesicu czasu! Kiedy to z oponki, ktos przemiania brzuch w 6-paka.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

martica_s

Post #2 Ocena: 0

2013-06-11 15:16:08 (12 lat temu)

martica_s

Kobieta

Z nami od: 19-02-2013

Cytat:

2013-06-11 14:25:04, martunia2302 napisał(a):
Ogladalam jakies zdjecia,nawet jedna laska ma taki brzuszek jak ja mialam.Ale zeby cos zmienic to minimum czasu 3 miesaice.
Zdjecie Ewy ktora pokazuje 3kg roznicy, kiedy ma bardzo malo tluszczu w ciele, samo wam mowi jak to dziala.
Osobiscie nie wierze we wszystkie te fotki,dlatego ze slepa i glup0ia nie jestem.Chpdzilam na silownie i wiedzialam tez nie jedno.Zdazaja sie drastyczne zmiany, ale zadna nie jest po miesicu czasu! Kiedy to z oponki, ktos przemiania brzuch w 6-paka.

Na profilu Ewy, na stronie głównej znajdziesz post i zdjęcia tej dziewczyny, informacja z wczoraj. Jak Ci wyślę linka to Ci to nic nie da bo nie wejdziesz przez mój profil. Post zatytułowany EFEKT ĆWICZEŃ Z KSIĄŻKĄ.

Ja od początku w to wszystko nie wierzyłam. Wiadomo, ćwiczysz to są rezultaty, ale po jakimś tam czasie, a nie od razu. Nawet ktoś tam napisał czy chyba wkleił fotę, że po 10 dniach brzuch zgubiła. No komedia :D:D:D

Ja od wczoraj mam potworny ból w łydkach. Jak się rozruszam to nie czuję zbytnio, ale jak siedzę czy leżę to mnie dopada, tak jakby mocny skurcz. Zobaczę jak jutro będzie, jak nie minie to odpocznę kilka dni od ćwiczeń bo może to nadwyrężenie mięśni? eh starość nie radość:-]

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #3 Ocena: 0

2013-06-11 15:39:41 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Cytat:

2013-06-11 15:16:08, martica_s napisał(a):
Cytat:

2013-06-11 14:25:04, martunia2302 napisał(a):

Na profilu Ewy, na stronie głównej znajdziesz post i zdjęcia tej dziewczyny, informacja z wczoraj. Jak Ci wyślę linka to Ci to nic nie da bo nie wejdziesz przez mój profil. Post zatytułowany EFEKT ĆWICZEŃ Z KSIĄŻKĄ.

Ja od początku w to wszystko nie wierzyłam. Wiadomo, ćwiczysz to są rezultaty, ale po jakimś tam czasie, a nie od razu. Nawet ktoś tam napisał czy chyba wkleił fotę, że po 10 dniach brzuch zgubiła. No komedia :D:D:D

Ja od wczoraj mam potworny ból w łydkach. Jak się rozruszam to nie czuję zbytnio, ale jak siedzę czy leżę to mnie dopada, tak jakby mocny skurcz. Zobaczę jak jutro będzie, jak nie minie to odpocznę kilka dni od ćwiczeń bo może to nadwyrężenie mięśni? eh starość nie radość:-]
Skurcze kochana mozesz miec od braku mineralow.Zakup sobie witaminy z minerali i bierz codzienie ;-).

edit: Znalazlam,czy ja wiem..nie jest to gruba dziewczynya,a brzuch ma faktycznie jakby za duzo zjadla.Takim osobom nie potrzeba duzo czasu zebyy miesien bylo widac, a cialo nabralo ksztaltow.
Dziwi mnie tylko dlaczego laska nie ma normalnego profilu, tylko jakis lewy i wszystko ukryte, a jedyne wiadomosci to nic poza pania Ewa *DONT_KNOW*.

[ Ostatnio edytowany przez: martunia2302 11-06-2013 15:55 ]

Do góry stronyOffline

martica_s

Post #4 Ocena: 0

2013-06-11 16:26:51 (12 lat temu)

martica_s

Kobieta

Skurcze kochana mozesz miec od braku mineralow.Zakup sobie witaminy z minerali i bierz codzienie ;-).

Spróbuję z tymi minerałami, dzięki. Chociaż to nie są typowe skurcze, tylko stały ból tak jak przy mocnym skurczu i jeszcze pod kolanem mocny ból przy dotyku w jednym punkcie. Sypię się powoli:)):-|

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #5 Ocena: 0

2013-06-11 17:03:02 (12 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Cytat:

2013-06-11 16:26:51, martica_s napisał(a):

Spróbuję z tymi minerałami, dzięki. Chociaż to nie są typowe skurcze, tylko stały ból tak jak przy mocnym skurczu i jeszcze pod kolanem mocny ból przy dotyku w jednym punkcie. Sypię się powoli:)):-|
Wiesz przypomnialo mi sie jeszcze jedno,jak bylam na plastrach antykoncepcyjnych ,tez mialam bole wlasnie w lydkach.

Do góry stronyOffline

martica_s

Post #6 Ocena: 0

2013-06-11 17:39:06 (12 lat temu)

martica_s

Kobieta

Wiesz przypomnialo mi sie jeszcze jedno,jak bylam na plastrach antykoncepcyjnych ,tez mialam bole wlasnie w lydkach.

To akurat odpada w moim przypadku. Wydaje mi się, że za dużo ćwiczyłam ostatnio i ogólnie tez przemęczona jestem. Spróbuję tych witamin,dobra rada. Za tydzień jadę na chwilę do Polski to mama podleczy :-]

Do góry stronyOffline

twinsplus1

Post #7 Ocena: 0

2013-06-11 18:02:20 (12 lat temu)

twinsplus1

Kobieta

Z nami od: 31-12-2008

Cytat:

2013-06-05 19:07:31, niunia_840 napisał(a):
Cytat:

2013-06-05 17:42:21, twinsplus1 napisał(a):
kupiłam sobie dziś hula hop i nie wiem jak sie z nim rozchulam, bo sie nie chce kręcić :-] muszę sie nauczyć wszystkiego na nowo ;)

*THUMBS UP* bedzie dobrze, ja wczoraj u kolezanki krecilam takim o srednicy 104cm , nie szlo nie szlo, ale po 20 minutach mojego uparcia sie ze zakrece ruszylo i nawet nawet mi sie udalo pokrecic. dzis boczki obolale bo hula hop wazy okolo 1kg. ale dalam rade, wiec uda sie i Tobie. powodzenia zycze *THUMBS UP*

dzięki :-] co prawda jeszcze sie nie rozkręciłam, bo mi kręgosłup wysiadł, ale wracam teraz do ćwiczeń, bo mam super tabletki :-)

muszę zobaczyć tę metamorfozę z FB :-] ide szukać ...

Do góry stronyOffline

buszko

Post #8 Ocena: 0

2013-06-11 18:46:41 (12 lat temu)

buszko

Kobieta

Z nami od: 22-12-2012

wracając do hula hop po tygodniu już śmigam i nic nie boli :) mam nadzieję że teraz tylko rzeźbi :) robiłam dzisiaj pierwszy raz mel B , bardziej mi sie podobaja niz Ewy, ciekawsze, a przede wszystkim bardziej boli :) poczekam do jutra na zakwasy :)

Do góry stronyOffline

Lonsdale

Post #9 Ocena: 0

2013-06-11 21:56:39 (12 lat temu)

Lonsdale

Kobieta

Z nami od: 31-03-2009

Cześć Dziewczyny, Również miewałam skurcze, tj zakwasy, bo bolało zawsze, czasem skurcze pojawiały się podczas snu. Brałam Zdrovit Magnum MgB6, magnez + wit B6 + potas i przeszło, można wypróbować.
Chciałam zapytać o hula hop, ćwiczycie na normalnym, czy jakimś specjalnym do fitness? Znalazłam z wypustkami i zastanawiam się czy jest skuteczne
hula hop
oczywiście to podróbka na ebay, oryginalne są za 140Ł, szkoda mi wydawać tyle kasy, wolę buty ;). Mąż :-] na imieniny dał kaskę na nowe buty do fitness, więc się zaopatrzę w adiPure 360, miałam dzisiaj na nogach, cudo i jakie elastyczne, a jakie lekkie, niby but ale to taka skarpeta z miękką podeszwą. Na str adidas kobiece kosztyją ok 65Ł, ale jeśli, któraś z Was jest zainteresowana kupnem, a ma małą stopę, do rozm 39 o ile się nie mylę, to może kupić również na str adidas, ale w dziale dla dzieci, kosztują 35Ł, Miałam i kobiece i dziecięce na stopach, różnią się nieco wyglądem, ale różnicy w komforcie nie zauważyłam, a skakałam, wyginałam się na wszystkie sposoby. Najgorsze obuwie i mało bezpieczne do fitness to reebok easy tone, to moje osobiste zdanie oczywiście, ale przy ćwiczeniach na jednej nodze, traci się stabilność, łatwo o kontuzję, do truchtania są ok.
Dajcie znać dziewczyny, jaki rodzaj hula hop jest najlepszy. Zawsze mogę poćwiczyć jak oglądam tv. Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna.

[ Ostatnio edytowany przez: Lonsdale 11-06-2013 22:03 ]

Do góry stronyOffline

nemesis83

Post #10 Ocena: 0

2013-06-11 22:03:32 (12 lat temu)

nemesis83

Kobieta

Z nami od: 21-01-2011

http://www.sportsshoes.com/product/ADI5144/adidas-lady-adipure-trainer-360-cross-training-shoes/

ostatnie sztuki zostały

Do góry stronyOffline

Strona 52 z 98 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 51 | 52 | 53 ... 96 | 97 | 98 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,