MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ja w Polsce a Mąż w Uk.

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2013-04-16 08:53:49 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2013-04-16 08:08:24, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2013-04-15 23:30:11, ewamik napisał(a):
Mozna sprawic,ze maz nie spojrzy na inna. I niewazne,ze to rok czy 10lat po slubie.
Skoro ja swojego meza poderwalam ,to powinnam to robic caly czas,zeby ten zar nie wygasl.
Tak da sie zrobic. :)
A po drugie nie trzeba od razu biec i bzykac inne. Rownie dobrze mozna robic sobie dobrze i myslec o zonie.
Zdradzic mozna rok po slubie jak i ....kilka dni przed slubem,ale tez 11lat po slubie do glowy nie przyjdzie zdrada.
A tu skoro podjeli taka decyzje to znaja sie i ufaja.Tymbardziej jak juz Ewelina powiedziala-to nie pierwsze ich rozstanie na jakis okres. Niech juz Was glowa o to nie boli .

Pozostaje trzymać kciuki lub skrzyżowane palce za ich związek. Tylko żeby nie krakać to nie powiem...
Ewa... "...Rownie dobrze mozna robic sobie dobrze i myslec o zonie...", a być z inną a myśleć o żonie to już zdrada, czy tylko "robienie sobie (no fakt i jej) dobrze?

Ok ...czyli ida tym tropem...moj maz rowniez mnie zdradzil,tak? Bo jak kazdy facet tak robi,to i on rowniez?
Nie trzeba byc tak plytkim i myslec,ze jedyna forma dogodzenia sobie jest wlozenie swojego penisa w inna kobiete na czesc zony.
Troche fantazji....
W tej chwli jest mi Was szkoda...Waszych zon i mezow.
Kurcze,na serio jestem szczesciara. Mam faceta,ktory juz 12lat biega za mna jak szalony.....Jeden nazwie go frajerem,bo"przy jednej dziurze i kot zdechnie",natomiast inni widza w nim faceta totalnie zakochanego we wlasnej zonie
.
Z kim Wy sie pobieracie? Normalnie szkoda mi Was. A moze jestescie takimi slabeuszami w lozku ,ze facet szuka dogodzenia sobie gdzie indziej?
Troche fantazji ....;)
Tylko wspolczuje...tyle w Was zolci,goryczy.... przez pryzmat wlasnej osoby ,wlasnego doswiadczenia ,widzicie inne zwiazki tak samo .
Na serio istnieja mezczyzni,dla ktorych przysiega malzenska jest najwazniejsza.
Istnieja faceci,ktorych podnieca tylko i wylacznie zona i nie zaryzykuja zdrady,poniewaz zabilyby ich wyrzuty sumienia.
A ta zona powinna postarac sie,zeby maz myslal tylko i wylacznie o niej.
Ale frajerow spotykacie na swojej drodze....!
Wiem,ze takich pelno . A skad wiem? Jestem kobieta i widze w mezczyznach twkie psy,spuszczone z lancucha. Serio,brzydze sie takimi facetami. Widze jak sa latwi...takie meskie dziwki. Nie trzeba sie wiele naprodukowac.
Chyba nie sa dojrzali emocjonalnie. W glowi im tylko zaliczenie kolejnej kobiety i maja gdzies przysiege malzenska.

[ Ostatnio edytowany przez: ewamik 16-04-2013 09:05 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kroliczek432

Post #2 Ocena: 0

2013-04-16 09:01:09 (12 lat temu)

kroliczek432

Mężczyzna

Z nami od: 05-07-2009

Moj biega nieustannie intensywnie juz dwadziescia trzy lata.
Ewamik, chyba za bardzo sie spinasz, to Ty narzucilas ton tej dyskusji sprowadzajac temat do wiernosci.
Ja tez zylam z moim mezem na odleglosc, mieszkalam w kilku miejscach w Europie i mam nadzieje, ze mnie nie zdradzil.
Ale niestety pewnosci nie mam, sama za siebie nie recze a co dopiero za drugiego czlowieka.
Ale gratuluje optymizmu :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

OKidoki444

Post #3 Ocena: 0

2013-04-16 09:03:10 (12 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2013-04-16 08:42:27, ewamik napisał(a):
Cytat:

2013-04-16 08:28:02, OKidoki444 napisał(a):
Cytat:

2013-04-16 08:24:28, Ewelinus3 napisał(a):
OKidoki444 jeżeli coś Ci przeszkadza nie zagladaj tu :)
ty mi przeszkadzasz,nie mow mi z laski swojej co mam robic,ok?

Po co prowokujesz? Dobrze Ci napisala..skoro nie podoba Ci sie ,to po co piszesz? Piszesz pierdoly i jak dziewczyna odpisuje,to skaczesz do niej.
Tak fajnie komus wbijac szpile,drwic i patrzec jak ktos sie zlosci ?
Ciebie i inne ,moze maz zdradzil bo byl lajdakiem i draniem.Ale nie znaczy,ze jej taki sam jest. Sama znam wielu mezczyzn,ktorzy mieszkaja daleko od zony i sa porzadni,ale znam tez takich,co ida do pracy 2-3km od domu i w pracy baraszkuja z dziewczynami.
Po co dziewczynie wzbudzac np.watpliwosci albo nerwy teraz?
I zalezy Wam na tym,zeby nie wyjezdzala tylko pilnowala meza?
Jesli nie wiecie jak jest ,to po kiego grzyba wtracacie sie i lepiej znacie ich na odleglosc,niz oni sami siebie?
proponuje sie uspokoic i przestac bawic w adwokata oraz naskakiwac na mnie,pierdoly sama piszesz,nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji rodzinnej wiec....no wlasnie uspokoj sie kobieto...
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2013-04-16 09:05:52 (12 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Zamykam temat na zyczenie autorki watku. Reszcie tez nie zaszkodzi ochloniecie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,