MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Londonistan

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 38 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 37 | 38 | 39 ... 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

Str 38 z 45

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2013-04-03 19:29:38 (12 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Przeczytajcie uważnie cały artykuł i jego odnośniki.
islamiści poczuli się dotknięci wydanym przez LEGO zestawem przypominającym swoim wyglądem meczet :)
Przy czym "żywotność" zestawów lego na rynku to od 1 do 3 lat. czasem są wznawiane edycje po latach ale niektórzy tego nie rozumieją i walczą tak zaciekle że aż strach sie bać.

"Austria’s Turkish community claimed a victory in its fight against Danish toy giant Lego yesterday after the firm agreed to withdraw a Star Wars toy set featuring a mosque-like building inhabited by an obese, hookah–smoking alien, following complaints that it was anti-Muslim."

LEGO obraża muzułmanów :)
Obrazek

Co będzie następne ja się pytam?

Oko za oko a paraliż za paraliż, czyli szariat w praktyce *THUMBS UP* :-o

Uczynil swą ofiare kaleka, sąd skazal go na paraliz :)

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 03-04-2013 19:46 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sssid1

Post #2 Ocena: 0

2013-04-03 19:38:19 (12 lat temu)

sssid1

Kobieta

Z nami od: 15-03-2013

Cytat:

2013-04-03 19:21:31, wiciazkruzewnik napisał(a):
Cytat:

2013-04-03 18:41:33, sssid1 napisał(a):
Cytat:

2013-04-03 18:18:46, wiciazkruzewnik napisał(a):
,,Tu mamy darmowa antykoncepcje''. No i prosze, i w tym kraju pigulki i kondomy spadaja z nieba. Wystarczy pozbierac, czysta darmocha. Naprawde niektorzy oderwani Sa od rzeczywistosci. Na ich szczescie nie szczypcami aborcyjnymi.

Sloneczko, darmowy w nowomowie znaczy fundowany przez placacych podatki. Nie wiem Ile masz wiosen ale tak troche nie przystoi doroslej osobie wypisywac, ze np. medykamenty Sa za darmo. Podobno nawet kopa w siedzenie sie za darmo nie dostaje. Jak dostaniesz recepte Na darmowy lek to znaczy, ze ja ci go poniekad kupilem. A duzo place podatku Bo duzo godzin robie.

Ciesze sie wiec ze bedziesz mi kupowac tabletki i dziekuje Ci bardzo, chyba ze wolisz sponsorowac moje badania w ciazy i porod. Przy czym przypuszczam ze to mogloby Cie wiecej kosztowac i musialbys jeszcze wiecej pracowac. Pozdrawiam!

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2013-04-03 19:53:38 (12 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

On jak i ja,poniekad sponsorujemy Ci leki,badania i prowadzenie ciazy.
Wszystko idzie z naszych podatkow.

Do góry stronyOffline

sssid1

Post #4 Ocena: 0

2013-04-03 20:15:17 (12 lat temu)

sssid1

Kobieta

Z nami od: 15-03-2013

Ewamik no poniekad tak i bardzo mi milo, ze jestescie tacy zyczliwi..
Tak dziala sluzba zdrowia w UK, ze oplacana jest z podatkow wszystkich mieszkancow kraju.
Nawet muzulmanie mnie sponsoruja, na to wychodzi, przynajmniej Ci ktorzy oplacaja skladki.
Ale przyznacie ze chyba taniej wyjdzie po moim porodzie sponsorowac moje tabletki antykoncepcyjne niz kolejna ciaze, a po niej kolejna i kolejna.
Mozecie mi tez poradzic aby zrezygnowac ze wspolzycia, ale raczej sie do tych rad nie zastosuje.
Jak to jest powiedzcie mi : ze zamiast sie cieszyc ze kolejny europejczyk a nie mozulmanin ( ktorych tu tak pietnujecie) przyjdzie na swiat w tym kraju, to piszecie tu jakies aluzje na temat oplacania mojej ciazy..
I tak zle i tak nie dobrze ehhh

Jak ktos na forum zwraca sie z zapytaniem o rady bo wybiera sie do UK a dziewczyna jest w ciazy, to odradzacie, pietnujecie, ze dla zasilkow itd.. A przeciez idac waszym tokiem rozumowania lepszy Polak, katolik, europejczyk niz kolejny muzulmanin. To chyba dobrze ze bedzie nas tu wiecej. Im wiecej tym wiejsze szanse za za 20-50 lat nie wprowadza tu prawa szariatu byc moze, bo europejczycy nie-muzulmanie tez wciaz tu beda i beda sie rozmnazac.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-04-03 20:41:25 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

berenika

Post #6 Ocena: 0

2013-04-03 20:49:11 (12 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2013-04-03 20:41:25, wiciazkruzewnik napisał(a):
Zlotko moje, ja Cie tylko wyjasnilem, ze nie ma Nic za darmo. Ciesze sie, ze chociaz tyle zrozumialas.

Jakby nie zabierali mi ponad 800 funtow podatku miesiecznie to kobicie zafundowalbym prawdziwa prywatna klinike, pieciogwiazdkowy z samymi luksusami. Biorac pod uwage, ze jej pobyt trwal dobe hotelowa nie kosztowaloby wiecej niz miesieczny podatek, a reszte bym odlozyl w skarpete. A pigulki za pare quid to pryszcz. Dlatego nie cieszy mnie ,,darmowa'' sluzna zdrowia i jej same plusy.

:-o
Ciekawe czy tak samo ochoczo płaciłbyś za pobyt w szpitalu, gdyby to nie była jak piszesz "doba hotelowa" a np kilka miesięcy albo dłużej.
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2013-04-03 20:53:25 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Naprawde sie ludzisz, ze te 800L m-cznie starczyloby na leczenie, slyzby komunalne, straz pozarna, ochroniarza, skarpete, prywatna szkole/przedszkole dla dzieci i pare innych rzeczy?
O klinice '5*' nie wspominajac.

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #8 Ocena: 0

2013-04-03 21:46:58 (12 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Zbaczacie z tematu a tymczasem...
kumaci powinni złapać o co kaman.

Are we gonna sit and let them come?
Have they got the White man on the run?
Multi-racial society is a mess
We ain't gonna take much more of this
What do we need?

Well if we don't win our battle, and all does not go well.
It's apocalypse for Britain, and we'll see you all in hell.

Jako ciekawostkę dodam że utwór powstał w czasach kiedy część z forumowiczy była jeszcze w planach swoich rodziców lub cmokała matczyną pierś.

Tak stary utwór a tak dzisiejszy. *BRAVO*

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 03-04-2013 21:53 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-04-03 21:56:32 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: +1

2013-04-03 22:12:46 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 38 z 45 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 37 | 38 | 39 ... 43 | 44 | 45 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,